Vysílač JETI DC-16 (DS-16)

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
clouseau
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy vysielac od JETI

#436 Příspěvek od clouseau »

elektromodely píše:
JMalik píše:Bobiku,
oni mají 100%marže. Neřeší je kurs dolaru. :wink:

Oh sorry, na to som nejak zabudol... Mne tých 1,3388 včera takmer vyrazilo dych - mal
som pocit, že zle vidím, keďže to bolo nedávno (1.9.) 1,4251... Teraz je to tak, že
keď je FOB cena 200 USD, tak skladová s dph je cca 200, ale EURO (doteraz cca 185),
díky Obamo za ďalšie Vianoce za vyššie ceny...

to není jen problém Obamy ale pitomý euro co slábne....
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
creagel

#437 Příspěvek od creagel »

Asi to s tou DC-16 nebude tak horky, kdyz ji Jeti neprihlasil na modelhobby do vyrobku roku :(
georg
Kontaktovat uživatele:

#438 Příspěvek od georg »

To je v čudu a já se těšil
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
OldaS
Kontaktovat uživatele:

#439 Příspěvek od OldaS »

Docela mne překvapuje způsob jakým Jeti (ne)informuje o svých nových produktech. Informace o DuplexEX, JetiBoxProfi a nových vysílačích se dají sehnat spíš na zahraničních serverech a forech než na http://www.jetimodel.cz Přitom vstřícnost a rozsah informací poskytnutých na zákaznické lince je docela OK.

Je to nedůslednost nebo záměr? Zajímalo mne jaký cíl tím Jeti sleduje.
Multiplex Royal Evo9 upgradované na Pro9 (fw 2.62) + 2,4GHz DuplexEX (Neboť jak praví Avenger: Duplexák nehádá Duplexák ví.)
georg
Kontaktovat uživatele:

#440 Příspěvek od georg »

Tak trochu obojo mi připadá
Modeláři Točná
iampucmeloud

#441 Příspěvek od iampucmeloud »

Já se těšil na DS 16. Ta je zřejmě úplně v nedohlednu......................................................................................................za doly za hory............................. Ta jejich neschopnost to hodit do prodeje (když už mají v katalogu termíny) bude mít tu výhodu, že dřív na trh uvede nějakou kopii nějaký chinan. Zřejmě také prošvihli jedinečný okamžik zasadit ránu Futabě. Ale to je jejich problém :lol:
zdzd

#442 Příspěvek od zdzd »

iampucmeloud píše:Zřejmě také prošvihli jedinečný okamžik zasadit ránu Futabě.

Ty umíš pobavit.... :D
creagel

#443 Příspěvek od creagel »

iampucmeloud píše:Já se těšil na DS 16. Ta je zřejmě úplně v nedohlednu......................................................................................................za doly za hory............................. Ta jejich neschopnost to hodit do prodeje (když už mají v katalogu termíny) bude mít tu výhodu, že dřív na trh uvede nějakou kopii nějaký chinan. Zřejmě také prošvihli jedinečný okamžik zasadit ránu Futabě. Ale to je jejich problém :lol:

Nerekl bych "zasadit ranu", ale trochu poskadlit je mohli. Zajimavy bude, jestli Graupner zacne prodavat driv tu svoji MC-32 nebo Jeti DC-16 (oboje je stejny pribeh) :D
Futaba 18MZ byla minuly tyden k videni na Jet Power 2011 (co jsem procital zahranicni fora lidi co tam byli, tak by mela stat pres €3000) a do nekterych starsi radii pujde nahrat novy sw se zobrazenim telemetrie na vysilaci (bez hlasoveho vystupu).

Graupner zase dela na sw pro MC-32, aby si lidi mohli nahrat svoje hlasove zpravy.

Upresnil nekdo z Jetimodel, ktere zari a ktere modelhobby maji na mysli (jestli to pristi rok, nebo jeste dele)? :D
zdzd

#444 Příspěvek od zdzd »

creagel píše:Zajimavy bude, jestli Graupner zacne prodavat driv tu svoji MC-32 nebo Jeti DC-16 (oboje je stejny pribeh) :D

Stejný příběh to není, protože Graupner tu překližkovou atrapu vozí po veletrzích už od začátku 2009. Rozdíl je jen v tom, že od 2010 je ubleptaná od lepidla, jak se někdo snažil nalepit odlomený pravý tahák. Asi si před tím někdo chtěl vyzkoušet jak se tím hýbe. Nijak. je to atrapa.

http://www.rc-network.de/forum/attachme ... 1265455974
creagel

#445 Příspěvek od creagel »

zdzd píše:
creagel píše:Zajimavy bude, jestli Graupner zacne prodavat driv tu svoji MC-32 nebo Jeti DC-16 (oboje je stejny pribeh) :D

Stejný příběh to není, protože Graupner tu překližkovou atrapu vozí po veletrzích už od začátku 2009. Rozdíl je jen v tom, že od 2010 je ubleptaná od lepidla, jak se někdo snažil nalepit odlomený pravý tahák. Asi si před tím někdo chtěl vyzkoušet jak se tím hýbe. Nijak. je to atrapa.

http://www.rc-network.de/forum/attachme ... 1265455974

Ja tim chtel jen rict, ze Graupner taky rikal "bude tehdy a tehdy" a stejne kulovy. Zase takovy rozdil to neni, jestli je to z preklizky nebo horciku - stejne je to nefunci tezitko ;)
zdzd

#446 Příspěvek od zdzd »

Šlo o to, že Graupner na ně má dva roky náskok. To budou jen těžko dohánět...
creagel

#447 Příspěvek od creagel »

zdzd píše:Šlo o to, že Graupner na ně má dva roky náskok. To budou jen těžko dohánět...

Coz o to - po technicky strance (hw) to ma asi Jetimodel vychytany - preci jen Duplex jako takovy uz delaji dost dlouho, aby vychytali mouchy. Ale podle me maji problem s naprogramovanim kvalitniho sw. Ono napsat do propagacni materialu, ze to bude mit neomezene moznosti nastavovani a bla bla bla je jednoduchy. Ale napsat ten sw dobre, bez bugu ktere by poslaly ero pri urcite kombinaci do kopru (v lepsim pripade urcita kombinace proste nepujde ani nastavit) a bez dobreho UI proste nemaji sanci. A to bude podle me kamen urazu. Podle me se v unoru moc unahlili, kdyz napsali zacatek prodeje 07/2011.
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#448 Příspěvek od TomasC »

Upozorňuji, že toto téma je o JETI. Teorie o jiných vysílačích si nechte do jejich vláken.
Nechce se mi to pak rozdělovat.
Díky
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#449 Příspěvek od RiMr »

Jak s tím do podzima nevylezou, tak nevim...
Potřebuju rádio na větší modely a hodně jsem se na JETI těšil, že bude co "zkoumat" :)

Jako druhou variantu jsem měl Futabu, ale (tím nechci zakládat flame), hodně jsem si u FrSky zvyknul na vědomí dobrého příjmu přijímače...
Tak snad najít kvalitní rádio (nějaký Multiplex?) do kterého se dá zakopat FrSky...

Ať mi JETi to rádio prodají jak je, já už si to tam dopípám... :D
Kontaktovat uživatele:

#450 Příspěvek od georg »

Podle mě to budou dávat před Vánoci.
Modeláři Točná
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“