Létající RC ryba lehčí vzduchu...
Re: Létající RC ryba lehčí vzduchu...
Dal jsem přímý odkaz na video aby se to nemuselo hledat. Omlouvám se.
Helium tady mám... škoda, air swimmers jsou nyní všude out of stock...
Rybicky se ted daji sehnat cca za 500kc (zalezi na kurzu ale nejhorsi cena byla 30 dolcu) a helium hledejte v potapeckych obchodech
nafouknuti ryby vyjde na par kacek... lahev domu cca 300 (odhad potapece co si mixuje svoje smesi)
Vulture 848b (modry) :)
V911 + (mam jeden na prodej bez vysilacky)
V922
V911 + (mam jeden na prodej bez vysilacky)
V922
-
avionic
- Kontaktovat uživatele:
Surgical píše:Helium tady mám... škoda, air swimmers jsou nyní všude out of stock...
http://www.ebay.com/sch/?_nkw=air%20swi ... pos=&gbr=1
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
Za 10 dolárov?!
To odkiaľ majú.
Pre brata by to mohla byť dobrá vec na Vianoce.(4r)
To odkiaľ majú.
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
-
avionic
- Kontaktovat uživatele:
lakotamm píše:Za 10 dolárov?!
To odkiaľ majú.![]()
už jsem objednal pro neteř
ako to vlastne funguje na to e-bay, však ja tam vidím čosi od 0,01 dolára, čo to znamená, kde je kompletná ryba RTF so všetkým ??
To mas aukcie, pozri si kedy koncia. Ak je dobra cena pred koncom, prihodis a vyhras. Inak hladaj "Buy it now", tam su ceny vyssie. 
díky, už som v obraze.
Tak co helium? Leda airproducts, nebo linde, co? Jinak se to nevyplati. 10l láhev je nejmíň , a když se zaplatí ta záloha za láhev , můžu jí vrátit třeba za 5let?
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
krtek2k píše:Tak co helium? Leda airproducts, nebo linde, co? Jinak se to nevyplati. 10l láhev je nejmíň , a když se zaplatí ta záloha za láhev , můžu jí vrátit třeba za 5let?
Jsou i menší láhve třeba 5L nebo i 2L, ale záleží jaké lahve která firma poskytuje. Třeba AIR PRODUCTS nabízí jen láhve viz tento odkaz.
Když to máš blízko viz třeba v tom Děčíně AIR PRODUCTS tak asi nejlevněji vyjde se s nimi nejprve domluvit po telefonu a zajet/zajít si s tou rybou přímo tam a nechat si ji rovnou naplnit. Ta ryba to je stejně jen takový trochu přerostlý nafukovací balónek a tak by neměl být problém si tam s ní zajít třeba i pěšky s potomkem, který půjde zpátky s rybou na provázku jako s balónkem.
Tak zaplatíš jenom za naplnění a nic navíc. Časem až splaskne a budeš ji znovu chtít doplnit/naplnit no tak tam zajedeš/zajdeš znovu. To vyjde nejlevněji a nemusíš se starat o nějakou lahev.
Pokud ti bude přesto zatěžko si tam občas zajít a budeš chtít lahev domů no tak se k tomu zeptej na podrobností emailem nebo po telefonu viz tento odkaz na kontakty pro AIR PRODUCTS v Děčíně.
Naposledy upravil(a) Drondys dne úte 08.11.2011 15:35, celkem upraveno 1 x.
Díkec , minimum 10 znaků
Frsky X10S Carbon
Kluci napište,kdo to má,tak jak dlouho vám tam to helium vydrželo.Jde o to,jak dopředu před vánoci to mám nafouknout,aby to do ježury neušlo.
Pavel Bartoš
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
barty7 píše:Kluci napište,kdo to má,tak jak dlouho vám tam to helium vydrželo.Jde o to,jak dopředu před vánoci to mám nafouknout,aby to do ježury neušlo.
Potom už netreba?
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
Treba,treba,ale do toho štědrého dne bych to rád nafukoval jen jednou. 
Pavel Bartoš