Microbeast v3
Re: Microbeast v3
Jo nekecali v pondělí jsem češtinu na V3 stáhnul. 
Minititan +futaba FX 18 V2 Prodáno
Trex 500 esp microbeast + Futaba T 10
Minicorado
Trex 500 esp microbeast + Futaba T 10
Minicorado
V českém překladu je dost překlepů a chyb, ale je to použitelné. Díky!
Chtěl jsem udělat Update na v3 , připojil jsem Beasta k PC, normálně zkonektoval a dal Start update. Teploměr popojel asi 1cm a napsalo to chybu.
Dd té doby svítí Beast jen modře i po odpojení a zapojení baterie a na nic nereaguje. Dá se s tím něco dělat?
Když to připojím znovu, píše mí program, že zařízení Beast je v recovery-modu. Zkoušel jsem to updatovat znovu, ale zase mi přejede teploměr jen 1cm a zhavaruje to.
Když to připojím znovu, píše mí program, že zařízení Beast je v recovery-modu. Zkoušel jsem to updatovat znovu, ale zase mi přejede teploměr jen 1cm a zhavaruje to.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Zkusil jsi potom nahrat ver 1 nebo 2 ? Treba se to vzpamatuje.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
pkotatko píše:Zkusil jsi potom nahrat ver 1 nebo 2 ? Treba se to vzpamatuje.
Jojo zkoušel a dopadlo to stejně.
Zkoušel jsem něco vygooglovat a výsledek je 0. O recovery módu u Besta se nikde nepíše, asi jsem vymyslel něco novýho.
error414 píše:a jakou chybu to vypise?
Device update failed.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
No to je hezke. Obavam se ze je to na zaslani vyrobci. Jeste me napada, na webu beastu je dizkuze kam chodi i vyvojari. Zkus se zeptat tam. To nic nestoji a treba se najde reseni. Z nas obycejnech smrtelniku ti asi neporadi nikdo.
Omlouvám se, za moje zoufalé volání, ale problém je vyřešen. Jmenuje se Windows7. Penax mě sprdnul tak jsem začal ještě něco zkoušet s porty a nakonec jsem to šel vyzkoušet vedle do pokoje na WinXP. Nainstaloval jsem si tam Updater, a Beast mě pořád hlásil že je Beast v recovery módu, tak jsem natáhnul firmware 3 a dal Update a čekal , že se to zase zastaví a ejhle ono to proběhlo bezproblémů do konce a pak se Beast inicializoval.
Díky Penaxovi za jeho "nakopnutí"
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak to je dobra zprava. A taky moc prospesna informace. Asi jsem mel stesti. Chtel jsem taky upgradovat v sedmickach, ale vubec se to s bestii nespojilo. Vzhledem k tomu, ze Bestie ted nepotrebuju, odlozil sem reseni problemu na pozdeji. Takze diky za proslapani cesty 
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem to na 7čkách updatnul. Sice jsem se chvíly pral s porty, ale nakonec to vyšlo. Jinak moc rozdíl oproti 2.0 nepoznám, jen vrtulka je o něco lepší...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
[/quote]
Tak to mě zajímá.
Na rexu pětistovce bujuji s trím kmitáním taky. ( pokud tomu rozumíme stejně - lyžiny se třepou do boku).
Já už jsem povyměňoval kde co, vrazil hříšný prachy do japan ložisek a je to sice trochu lepší, ale - "stále kvoká".
Je to teda tak že V3 by to měla řešit ? Nastavoval jsi na V3 ještě něco jiného ( nebo jinak) než na V2 ??[/quote]
Zdravím,jsem sice v začátcích,ale u mně na 450tce taky byly vibrace přes křidélka a zvlášť při prudkém klesání se rozvibrovala i s P1 pod 9 hodin.Vyzkoušel jsem taky všechno,až jsem misto měkých gum v gripech dal tvrdší-velké zlepšení.Když jsem docílil toho že listy neměly šanci máchat(mavat) byly pevné P1 na 12 hodinách a i při prudkem klesaní to nezavibrovalo.Po padu pomačkaní hlinikových podložek mírné mácháni a vibrace přes křidélka nanovo.Snad to bude u vás stejné a pomuže.Při přechodu z V2 na V3 nemužu soudit jelikož v tu dobu jsem měl po havarce.Teď machání mám a V3 na 9h aby nezavibrovalo při prudkém klesání.Si myslím čím tvrdší gripy bez máchání tím lepši.Snad mně nikdo za ten názor neukamenuje.
Tak to mě zajímá.
Na rexu pětistovce bujuji s trím kmitáním taky. ( pokud tomu rozumíme stejně - lyžiny se třepou do boku).
Já už jsem povyměňoval kde co, vrazil hříšný prachy do japan ložisek a je to sice trochu lepší, ale - "stále kvoká".
Je to teda tak že V3 by to měla řešit ? Nastavoval jsi na V3 ještě něco jiného ( nebo jinak) než na V2 ??[/quote]
Zdravím,jsem sice v začátcích,ale u mně na 450tce taky byly vibrace přes křidélka a zvlášť při prudkém klesání se rozvibrovala i s P1 pod 9 hodin.Vyzkoušel jsem taky všechno,až jsem misto měkých gum v gripech dal tvrdší-velké zlepšení.Když jsem docílil toho že listy neměly šanci máchat(mavat) byly pevné P1 na 12 hodinách a i při prudkem klesaní to nezavibrovalo.Po padu pomačkaní hlinikových podložek mírné mácháni a vibrace přes křidélka nanovo.Snad to bude u vás stejné a pomuže.Při přechodu z V2 na V3 nemužu soudit jelikož v tu dobu jsem měl po havarce.Teď machání mám a V3 na 9h aby nezavibrovalo při prudkém klesání.Si myslím čím tvrdší gripy bez máchání tím lepši.Snad mně nikdo za ten názor neukamenuje.
MiniProtos Microbeast V3
HK-450v2 Spirit
Spektrum DX7 mode 2
HK-450v2 Spirit
Spektrum DX7 mode 2
pokud se ti třesou lyžiny do boku, tak je to kombinace příliš tvrdých gum v hlavě s příliš nízkými otáčkami. Doporučuju koupit měkký gumy do hlavy, pokud nechceš zvednout otáčky.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K