Bude ji bránit jako vlastní brácha a občas možná potají i trochu zneužívat. Holt - multikulti...
Kurnik, ale seznam mixů furt nemůžu najít...
Ke studiu manuálu se dostanu, to jo, ale před tím jsem si chtěl udělat trochu obrázek...
RiMr píše:....
Kurnik, ale seznam mixů furt nemůžu najít...
Ke studiu manuálu se dostanu, to jo, ale před tím jsem si chtěl udělat trochu obrázek...
RiMr píše:
Mě se teda víc (vzhledově) líbí ta nižší řada COCPIT (třeba ta černá sametová)
ale "funkce především" a ta Royal je "taky pěkná"
Ovšem ty pálky za ty jejich tele-přijímače...!
Ale třeba by to tak šlo. "Velké rádio" na velké modely a otloukánka T9x s FrSkyem na "běžné" modely. Létal jsem docela dlouho s dvěma systémy a není to taková hrůza...
RiMr píše:Děkuju moc!!
S létáním i s netele přijímači počítám, je nutné u MPX nějaké přepínání v TX "tele - netele"?
RiMr píše:
lubo1 píše:RiMr píše:
Nazdar
S Evom nejde tiež nastaviť všetko.....
Hlavnou výhodou Eva je práve to, že si ho prispôsobíš svojím zvykom a vytvoríš si vlastný soft podľa svojich predstáv....
RiMr píše:Ideální rádio neexistujeTO se nedá nic dělat...
Nedovedu si to úplně představit, ale předpokládám, že takové věci, jako například že se mi v jednom letovém režimu na plynovou páku pověsí ovládání motoru i motýla (nahoru motor, dolů motýl) na té šetsnáctce napípám?
Chybějící logické spínače jsou "smutné", ale předpokládám, že to co pomocí nich hlavně řeším, tedy letové režimy, "master-safe switch" apod., se tam dá dosáhnout, akorát zkrátka jinak...?
RiMr píše:
Týká se předpokládám Lubo i té řady Royal Pro?
RiMr píše: ?
RiMr píše:
RiMr píše:...