kolik kanalu

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
potgun

kolik kanalu

#1 Příspěvek od potgun »

dobrej.kolik je nejlepsi mit kanalu na vrtulniku?je to cim vic tim lip?sem zacatecik,ale videl sem jednoho staryho chlapka jak lital z vrtulnikem a ptal sem se na ruzny veci atak.on rikal ze tam ma ž kanalu a ze je to dobry ale nezdalo se mi ze by s tim nejak dobre lital,jenom porat se strany na stanu azadny akrobavie nic.kamos mi pujcil ctyr kanalovej vrtulnik a myslim ze sem s nim za chvilku umel litat lip nez ten chlapek s tim sesti kanalovim.tak nevim,poratte pls co si mam koupit aby to nebyl nejakej sit.chci se naucit akrobaci ale nespecham,mam trpelivost muzu i litat pres zimu,mame velkej obivak jako halu
arda1
Kontaktovat uživatele:

Re: kolik kanalu

#2 Příspěvek od arda1 »

Základní otázka- kolik do to míníš "vrazit" (peněz)? Radek
ICQ 638556901
corsair
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od corsair »

budeme doufat,že tvé pilotní umění je lepší než tvůj pravopis,třeba ten starší chlápek uměl zase lépe psát svým mateřským jazykem a samozřejmě, že to jak kdo lítá je o rukou a ne počtu kanálů, i když kolik je ž nevím,ale předpokládám že 6 :lol: :lol: :lol:což do začátku vrťasů plně stačí
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Nakadah »

Az se naucis akrobacii se ctyr-kanalovym vrtulnikem tak pred tebou smeknu a reknu ze si borec :) Nak
Dolfi

#5 Příspěvek od Dolfi »

A já bych chlapce zase něpodceňoval.Tihle mládenci mají více odvahy, nežli si myslíme.Já bych Tě chtěl potgune požádat, abys nám natočil nějaké video tvých triků, abychom Ti pak mohli poradit, co už umíš a co ještě uměl ten paprika lépe a jakou tu vysílačku teda potřebuješ. :wink: Ale ž kanálů je nakonec kolik????
Tak se s videem.
Na vše mám SPEKTRUM :)
Jenom na manželku nefunguje :(((( :)))))
potgun

#6 Příspěvek od potgun »

ja sem taky nerikal ze se hned naucim akrobaci.ale prave chci poradit kolik kanalz je nejlepsich,tak asi tech sest.kamos ale rikal ze nekteri prodejci pisou treba ctyri kanali a ma to jenom dva,jako ze dva sou za jeden,treba do prava a do leva neni jeden kanal ale dva.nechci narazit na podvodniky lhare treba ten chlap co sem psal mozna taky kecal a nemel tam tolik kanalu,protoze to by lital akrobacii a ne jenom semtam jako.mam ted asi tisicovku a neco by mi pridala baba a deda.myslim ze treba za dva tisice uz by byl hodne solidni stroj i kdyz nekteri tady pisou ze ne.ja zase nepotrebuju mit hned vsechno nejleps
kopriw
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od kopriw »

na tomhle foru jsem krátce, ale občas si řikám , jestli někdo jen tak z prdele neprovokuje :D tohle přeci neni možný :lol:
heli amatér :)
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Genagen »

rozhodne 18! Pak te nic neprekvapi...
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Nakadah »

Za dva tacy budes mit maly solidni pokojovy koaxialni dvourotor :D
A nebo nejaky olitany HK450 sestikanal z bazaru ale bez vysilacky a nabijecky. Nak
potgun

#10 Příspěvek od potgun »

jako osumnact kanalu?to je ale ve zkutecnosti tech devet ne?
potgun

#11 Příspěvek od potgun »

a ten dvototor je lepsi na uceni?ten kamosuv byl taky dvorotor a slo mi to z nim ceklem dobre.a da se s nim delat i akrobacie?
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Fenius »

potgun píše:jako osumnact kanalu?to je ale ve zkutecnosti tech devet ne?

JJ presne. Ja mám teraz napr. len 6, ale už pokukujem po niečom lepšom, čo by lepšie akrobatilo. Nejaké 4D a tak.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Nakadah »

Na akrobacii potrebujes sestikanalovy vrtulnik ... Nak
cilek

#14 Příspěvek od cilek »

Akrobaticky se dá s vrťasem létat, pokud je jednorotorový a má 5 kanálů. Já takový mám, ale stejně ještě neakrobatím. :roll:
potgun

#15 Příspěvek od potgun »

aha tak diky.jeste se zeptam kamosa.petikanalovej sem ale jeste nikde nevidel jenom ctyr,sesti,a sedmi kanalovej
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“