A tak nějak si říkám, že když mají tak pečlivě promyšlené éra, proč by měli mít k rádiům jiný přístup
Já vím že je to už starý kus, ale rýsuje se od nich něco nového?
Jsou nějaké ruchy?
RiMr píše:TO se mi na nich právě líbí, že se nebojí prdět na "mainstream" a dělat si to po svém.
A tak nějak si říkám, že když mají tak pečlivě promyšlené éra, proč by měli mít k rádiům jiný přístup
Já vím že je to už starý kus, ale rýsuje se od nich něco nového?
Jsou nějaké ruchy?
lubo1 píše:RiMr píše:TO se mi na nich právě líbí, že se nebojí prdět na "mainstream" a dělat si to po svém. A tak nějak si říkám, že když mají tak pečlivě promyšlené éra, proč by měli mít k rádiům jiný přístupJá vím že je to už starý kus, ale rýsuje se od nich něco nového? Jsou nějaké ruchy?
Kúpil ich Hitec.....
RiMr píše:Nevoní...
Možná je to ale právě důvod koupit ještě "starého" MPX dokud ještě nemá anténu vedenou venkem a nezačne sem tam měnit nastavení modelů...
RiMr píše:Nevoní...
Možná je to ale právě důvod koupit ještě "starého" MPX dokud ještě nemá anténu vedenou venkem a nezačne sem tam měnit nastavení modelů...
RiMr píše:Když mi to rádio vydrží 3 roky budu spokojený. A počítám s tím, že vydrží mnohem víc...
RiMr píše:Ono vlastně není velice z čeho vybírat...
Drondys píše:...
A co JR Propo s jejich DMSS ??? To je solidní značka a má vestavěnou telemetrii a patří mezi spolehlivá rádia.
RiMr píše:
že to je na moje měřítka designově "příliš sexy" a jak vidím roller (který se mi u Dx6i rozpadnul), tak se mi vytváří negativní bloky...
RiMr píše:Tak to je super funkce...
Asi půjdu do toho Royalu. Akorát si ho chci někde ošahat...
RiMr píše:Ale OK, tady to už třeba nebude rádio na jednorázové použití, ale 8 kanálů je málo...
lubo1 píše:RiMr píše:Tak to je super funkce...
Asi půjdu do toho Royalu. Akorát si ho chci někde ošahat...
Mixtrimy používa aj Futaba....
Drondys píše:RiMr píše:Ale OK, tady to už třeba nebude rádio na jednorázové použití, ale 8 kanálů je málo...
Ještě nedávno jsi chtěl do MPX cpát FrSky a najednou je ti 8 kanálů málo. S tímhle rychlým rozvojem požadavků se může stát, že i SW MPX ti bude brzo málo.