Modelmarket - co to je?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
-
strycArtus
- Kontaktovat uživatele:
Re: Modelmarket - co to je?
Ale na druhou stranu doplňoval obrázek. Prostě takový pohled z druhé strany. Tak nějak to třeba vidí i naši spoluobčané, když si něco přivlastní 
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
TomasC píše:Příspěvek jsem odstranil, neboť porušoval pravidla.
Měl jsi udělat vyjímku. Takhle by to s tím příspěvkem dávalo vše smysl. A navíc to byla klasická ukázka manažerských blábolů jak vyplachovat mozky.
Co neubrzdíš neukecáš.
Každopádně držím palce majitelům Rc albumu ale nevěřím že v naší společnosti právních systémů dosáhnou úspěchu.Kéž by bylo spravedlnosti učiněno za dost. 
http://3505173.rajce.idnes.cz/
to Bull, myslím, že vlnou odporu, která se zde vzedmula proti samolibému jednání vlastníků ModelMarketu se určité spravedlnosti dosáhlo. Oni prakticky všechno stáhli. Takže v souladu s občanským zákoníkem zafungovala tzv. občanská svépomoc, a nápravy bylo dosaženo. Otázkou je případné další nějaké jednání - žaloba, trestní oznámení, tam to bude nejspíš na dlouhé lokte.
to TomasC, mám stejný názor jako Artuš a rampa. Možná by bylo na místě tam ten příspěvek vrátit (na vysvětlenou), tím by věc byla jaksi uzavřená, a celé to zamknout. Ale nejsem admin, je to jen názor k diskuzi.
to TomasC, mám stejný názor jako Artuš a rampa. Možná by bylo na místě tam ten příspěvek vrátit (na vysvětlenou), tím by věc byla jaksi uzavřená, a celé to zamknout. Ale nejsem admin, je to jen názor k diskuzi.
Hitec Aurora 9X
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
osobně nevidím žádný důvod ke zveřejnění stanoviska FIRMY.
1) první příspěvek s vysvětlením byl jasně komerční, ano ukazoval, jak se firma chová, ale prostě komerční byl.
Byl přesunut, uživatel zablokován a mailem vyrozuměn.
2) druhý příspěvek byl komerčnější ještě více, navíc se jednalo o duplicitní registraci.
Nevidím žádný důvod, proč by se měla firma omlouvat za svoje jednání na RCManii. Pokud chce něco sdělit zákazníkům, nechť to udělá u sebe. Pokud zde, tak ji to bude stát peníze, neboť je to normální prezentace firmy.
Když si dám do Google Modelmarket.cz, alespoň se případný uživatel dozví o co jde.
A případné vyjímky bych si rád schoval pro firmy, které si to, dle mě, zaslouží.
Jinak bych chtěl všem poděkovat, tohle je dle mě přesně to, co dává smysl projektům jako je RCMANIA.CZ . Společným úsilým dosáhnout toho, co by jednotlivec nedokázal. Díky.
Jedno přání: V komunikaci s lidmi z Modelmarket.cz jsem si vymínil, že tam nebudou žádné odkazy na rcmania.cz a bylo my toto slíbeno. Jestli někdo něco takového zaznamenáte, dejte mi prosím vědět.
1) první příspěvek s vysvětlením byl jasně komerční, ano ukazoval, jak se firma chová, ale prostě komerční byl.
2) druhý příspěvek byl komerčnější ještě více, navíc se jednalo o duplicitní registraci.
Nevidím žádný důvod, proč by se měla firma omlouvat za svoje jednání na RCManii. Pokud chce něco sdělit zákazníkům, nechť to udělá u sebe. Pokud zde, tak ji to bude stát peníze, neboť je to normální prezentace firmy.
Když si dám do Google Modelmarket.cz, alespoň se případný uživatel dozví o co jde.
A případné vyjímky bych si rád schoval pro firmy, které si to, dle mě, zaslouží.
Jinak bych chtěl všem poděkovat, tohle je dle mě přesně to, co dává smysl projektům jako je RCMANIA.CZ . Společným úsilým dosáhnout toho, co by jednotlivec nedokázal. Díky.
Jedno přání: V komunikaci s lidmi z Modelmarket.cz jsem si vymínil, že tam nebudou žádné odkazy na rcmania.cz a bylo my toto slíbeno. Jestli někdo něco takového zaznamenáte, dejte mi prosím vědět.
-
were
- Kontaktovat uživatele:
Pro zajimavost - email ve kterem mi sdeluji, ze ze stranek RC alba stahli me modely a muj email a pouzili ho bez meho vedomi k zalozeni uctu na jejich strankach jsem preposlal na UOOU k posouzeni a tady je odpoved
Skutečnosti uvedené ve Vašem podání zakládají podezření, že mohlo dojít k porušení zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) uvedeným subjektem. Úřad se jimi bude zabývat v rámci zákonem o ochraně osobních údajů svěřených mu dozorových kompetencí včetně případné kontrolní činnosti probíhající v režimu zákona o státní kontrole, tedy bez aplikace lhůt správního řádu. V souladu s ustanovením § 29 odst. 1 písm. c) zákona o ochraně osobních údajů budete příslušným útvarem Úřadu informován o vyřízení Vašeho podnětu.
Skutečnosti uvedené ve Vašem podání zakládají podezření, že mohlo dojít k porušení zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) uvedeným subjektem. Úřad se jimi bude zabývat v rámci zákonem o ochraně osobních údajů svěřených mu dozorových kompetencí včetně případné kontrolní činnosti probíhající v režimu zákona o státní kontrole, tedy bez aplikace lhůt správního řádu. V souladu s ustanovením § 29 odst. 1 písm. c) zákona o ochraně osobních údajů budete příslušným útvarem Úřadu informován o vyřízení Vašeho podnětu.
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Důvodů může být mnoho. Mají nasmlouvanou reklamu a my jim tam budeme dělat "traffic" a klikat a klikat abychom smazali to co oni tam natahali. K tomu se budeme muset přihlásit, tj. prokážeme tím, že nejsme jen anonymní ID na WEBu, ale skuteční žijící aktivní uživatelé - tato data se pak dají jako "data s oveřenou totožností" prodat dalším marketingovým subjektům. Možná to vidím moc černě, ale co jim v tom brání?Bull píše:Právě jsem to zjistil také,a kroutil jsem hlavou asi 15 minut a pořád mi nedocvaklo co po mě ti lidé chtějí,proč zkopírovali mé modely z RC albumu aniž by se třeba jen dotázali,jaký mají stránky modelmarket účel, neboť pod slovem modelmarket si představuji obchod s modely a já žádný model neprodávám, a když tak jen přes modelbazar nebo rc mánii,a taky nevím proč jsou tam letadla které jsem již před časem z rc alba smazal,a nejsou tudíž v rcalbumu vyfocena.Možná jsem natvrdlej,ale rád bych od tvůrců modelmarketu slyšel rozumné vysvětlení.
to Lubor, zjevně budeš mít pravdu, ovšem spousta z nás se tam přihlásila jednorázově právě za účelem smazání "našich" dat. Možná tam tedy byl jednorázový velký nárůst "kliků", který ale to týdne ustal. Bude-li někdo toto sledovat, musí si toho všimnout. Dále si myslím, že spousta z nás se tam nikdy nepřihlásila, jen se ohradili a oni to raději smázli sami. V každém případě, pokud se o to bude zajímat ÚOOÚ, bude asi hodně zájemců z RCM o seznámení se s výsledkem řízení. Tedy aspoň mě osobně by to určitě zajímalo.
Hitec Aurora 9X