Nabíječ pana Jelínka

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Nipper
Kontaktovat uživatele:

Nabíječ pana Jelínka

#1 Příspěvek od Nipper »

:?
Silně uvažuji o stavbě nabíječe od pana Lubomíra Jelínka. Nabíječ byl uveřejněn v RC revue a je na http://www.mujweb.cz/www/jelineklu/nabijecka.htm. Má někdo s touto nabíječkou zkušenosti. Jakékoliv PRO a PROTI. Předem díky RC maniaci
Martin Holain (Nipper)
Matt

#2 Příspěvek od Matt »

Kolega jej vlastni a je s nim velmi spokojen byli male problemy se softwerem ale pan Jelinek je velice ochotne pomohl resit vymenou procesoru.A poradil i pri ozivovani
Matt

#3 Příspěvek od Matt »

Tak problemy porad pokracuji hlavne pri pokusech o cyklovani 4 a 5 clankovych sad dalsi problem je absence chybovych hlaseni kdy clovek netusi co se stalo. :?: nabijec zmate i lehke zahrati druhe teplotni sondy kde se nenabiji.Ale stale se jedna o kvalitni nabijec s mnoha funkcemi.
zdzd

#4 Příspěvek od zdzd »

Tomu nějak nerozumím. Buď s ním jsou problémy, nebo je kvalitní. Obojí najednou asi těžko.
Matt

#5 Příspěvek od Matt »

Toto jsou jedine zapory ktere jsme zjistily.A na jejich odstraneni se pracuje.Jedna se o softwerove nedostatky.
Nipper
Kontaktovat uživatele:

Díky za rady!!

#6 Příspěvek od Nipper »

Zatím moc děkuji za cenné rady ohledně nabíječe. Až bude software opraven a vše Ok tak napiš. Zatím díky!!!
NuClear
Kontaktovat uživatele:

Změny

#7 Příspěvek od NuClear »

:!: Kolega ji staví a říkal, že neplatí schéma uveřejněné v časopise! Autor mu poslal aktuální změny. Objednal si i ťišťák a panel. Plošný spoj se mu zdá trochu poddimenzovaný na ty proudy. To se však dá napravit např. silnou vrstvou cínu. Oživené to ještě nemá.

:lol:
Připomíná mi to dobu časopisu Amatérské Rádio, kdy každé druhé zapojení mělo v následujícím čísle uveřejněné změny. Nejčastěji se jednalo o hodnoty součástek.

Jako nabíječka se mi to docela líbí.
Michal NuClear Polák
RadioaCtive
medvidekcz

#8 Příspěvek od medvidekcz »

Reaguji na příspěvek kamaráda Michala-NuClear stavím nabíječku pana Jelínka bohužel se potýkám s nedostatkem času .. Dle mého se jedná o velmi zdařilou konstrukci. Jak už napsal Michal udělal jsem drobné změny na DPS a ve spolupráci s panem Jelínkem objevil několik chyb ne však nějak závažných - jiné hodnoty odporů a chybné značení .. ale nešlo o nic závažného. Musím říct, že přístup pana Jelínka byl velmi vstřícný. Na jeho stránkách byly chyby ihned publikovány a popsány.. kéž by každý tvůrce reagoval takto vstřícně:-)
NuClear
Kontaktovat uživatele:

Něco málo o nabíječi.

#9 Příspěvek od NuClear »

Tady jsem našel něco málo o tomhle nabíječi
http://www.rcsky.wz.cz/nabijecka.htm

Třeba se to hodí.
Michal NuClear Polák
RadioaCtive
warhawk
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od warhawk »

ani nevis jakou mi dela radost ze se semtam nekdo koukne na moje stránky. můzes mi prozradit jak se je nasel ?
NuClear
Kontaktovat uživatele:

Stránky

#11 Příspěvek od NuClear »

Copak o to mám je v Oblíbených položkách v prohlížeči.
Jenom kdyby se na nich sem tam něco dělo.....!

Jedu vždycky kolečko:
www.RCmania.cz
www.Lomcovak.cz
http://aviarium.wz.cz
www.rcsky.wz.cz

Zjistím vždy, co je nového a jdu makat.
Michal NuClear Polák
RadioaCtive
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“