psena píše:Nene, fakt zustane viset chvilku uplne na fleku jen listy leti do stran.... docela zabavnej pohled, teda pokud list neleti primo na tebe
Zkusil jsi to pak zachránit autorotací?
psena píše:Nene, fakt zustane viset chvilku uplne na fleku jen listy leti do stran.... docela zabavnej pohled, teda pokud list neleti primo na tebe
psena píše:Peko myslel jestli jsem to vypl aby se to na zemi nemotalo jak 450 Pro pred mesicem, kdy se me stalo uplne to stejny na mrnousovi.
Ano dal jsem autorotaci hned po odlitnuti listu...jestli jsem autorotoval i kolektivem si nepamatuju, sledoval jsem kam padaji listy![]()
Jinak bohuzel mam kraplej i spodni uhlikovy plato a dalsi pytlovinky, tak se nakonec pad nascital na cca 2000, ale cast dilu samozrejme zbyde na priste.
Stihl jsem to v Helimanii do 14hod, takze zitra dopoledne me priveze PPl nahradu.
No k cemu me je, ze mam jeste jeden novej komplet kit schovanej pred manzelkou u Karla, kdyz je na tyden v Holandsku![]()
Jinak v gripech kupodivu zuastaly i axialy ze strany kde to ruplo..dve kulicky jsou pryc, ale nevim jestli se to stalo pri padu nebo pred tim. Zadny poskozeni kulicek ale videt neni, jsou jak novy.
JirkaA píše:Pšenko neutahuješ ty šrouby nějak moc na krev? To by jim v takovéhle aplikaci, kde jsou namáhaný na tah, nemuselo dělat úplně dobře. Když je lepíš Loctitem, není nutný je páčit do ztrhání ruk, stačí s citem...