Helimaniacs Team Brno 2
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno 2
A ty nad svým chováním ..
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Je na tom něco špatného když nechci abys mi volal ?
Písemně jsem vždy odpověděl takže oco jde ?
Písemně jsem vždy odpověděl takže oco jde ?
Ja bych mel asi taky divnej pocit, kdyby me nekdo nechtel dat na domluvu pri prodeji veci za 2500kc svuj mobil.
Rychle bych cukl.
Rychle bych cukl.
Nevím co se mezi váma stalo, ale já když něco prodávám a nebo kupuju, tak z toho mobil vynechávám, vím, že to může být rychlejší, ale raději si dopisuju.
Jeden email - Ještě prodáváte .......,
Druhý email - Pošlete mi to na tuto adresu.......
Konec konverzace.
Každý má k tomu jiný přístup. někdo preferuje telefon a někdo osobní jednání.
Řeším to tak stále a nikdo nikdy necukl a necukl jsem ani já.
Jeden email - Ještě prodáváte .......,
Druhý email - Pošlete mi to na tuto adresu.......
Konec konverzace.
Každý má k tomu jiný přístup. někdo preferuje telefon a někdo osobní jednání.
Řeším to tak stále a nikdo nikdy necukl a necukl jsem ani já.
Naposledy upravil(a) Digis dne úte 04.10.2011 22:26, celkem upraveno 1 x.
Jestli se tě dotklo to , že jsem ti napsal že informace které jsem ti poskytl chceš ještě slyšet v telefonu tak promiň , netušil jsem že tě to tak veme .
Přijmi mou omluvu . Ahoj
Přijmi mou omluvu . Ahoj
Digis: A to bys ho nedal i kdyby te o to kupujici vyslovne pozadal?
Nekteri lidi nesedi celou pracovni dobu u pocitace, ale jsou treba v terenu a podobne.
Nekteri lidi nesedi celou pracovni dobu u pocitace, ale jsou treba v terenu a podobne.
Je to na každém , ale dnes jsem neměl ani jednu minutu volnou na mobil .
V mobilu ale přeci řeknu stejně jen to co jsem napsal ,tak fakt nevím ,asi jsem divnej.
V mobilu ale přeci řeknu stejně jen to co jsem napsal ,tak fakt nevím ,asi jsem divnej.
psena píše:A to bys ho nedal i kdyby te o to kupujici vyslovne pozadal?
No po pravdě jeden byl otravnej a chtěl si povídat, a já tu věc potřeboval prodat tak jsem mu zavolal, ale i když mi někdo odpoví na inzerát a napíše tam svůj mobil ať mu zavolám, tak mu nevolám, ale píšu. Zase na druhou stranu mu nepíšu z nějakýho free emailu, ale ze své domény tak to je pro lidi asi taky důvěryhodný.
Prostě nerad telefonuju cizím lidem, asi jsem taky divnej
S tím sezením u PC máš pravdu, kolikrát čekám na odpověď celej den
Naposledy upravil(a) Digis dne úte 04.10.2011 22:33, celkem upraveno 1 x.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Promiň ale neochota komunikovat jiným kanálem než e-mailem (tím spíš, když jde o mail na nějakém freemailu) budí značnou nedůvěru. Co je tak tajného na telefonním číslu?
Chápu, že se někomu nehodí třeba přijímat soukromé hovory v zaměstnání, ale to se dá ošetřit předchozí dohodou v tom mailu ("moje číslo je xxxxxx ale zavolej mi prosím až po 17. hodině, jsem v práci a nemůžu to vzít"). Nebo říct "sorry, nemám čas na vykecávání, moje číslo je xxxxxxxx ale raději bych to vyřešil mailem".
Chápu, že se někomu nehodí třeba přijímat soukromé hovory v zaměstnání, ale to se dá ošetřit předchozí dohodou v tom mailu ("moje číslo je xxxxxx ale zavolej mi prosím až po 17. hodině, jsem v práci a nemůžu to vzít"). Nebo říct "sorry, nemám čas na vykecávání, moje číslo je xxxxxxxx ale raději bych to vyřešil mailem".
OK2WY
psena píše:Digis: A to bys ho nedal i kdyby te o to kupujici vyslovne pozadal?
No ale on si se mnou psal , takže u počítače byl .
Napsal jsem že je málo létaný a on mi odepsal že by chtěl vědět jeho historii ,vyděsil jsem se .
Cože si Peťo chtěl vědět? Životopis Beasta?

JirkaA píše:Promiň ale neochota komunikovat jiným kanálem než e-mailem (tím spíš, když jde o mail na nějakém freemailu) budí značnou nedůvěru. Co je tak tajného na telefonním číslu?
Pokud si to výslovně nepřeji tak proč mě nutíš to udělat po tvém ?
Pokud někdo nechce dát mobil a druhý ho vyžaduje tak jsou dvě možnosti. Buďto jeden ustoupí, nebo se obchod neodehraje, záleží na tom jak kdo moc chce koupit nebo prodat, ale není nikde napsaný, že musím na požádání rozdávat mobily. Je to na rozhodnutí každého jedince.
Zdravím . To že létal mě vůbec nevadí tím lépe. Ale co má všechno za
sebou , funguje vše , je nějaká záruka ?
Toto je prtkova otázka !!! Překopirováno!!!
sebou , funguje vše , je nějaká záruka ?
Toto je prtkova otázka !!! Překopirováno!!!
A co je na tech otazkach divneho? Zajima ho, jestli byly napriklad nejaky pady, jestli je jeste v zaruce..docela bezny otazky.
Podivej se tyden zpet na modelbazaru, nejakej slovak tam prodal kabinku v bezvadnym stavu, jen mirne nahore prasklou... prisla kabinka v totalne havarijnim stavu, proto je lepsi si nektery terminy vyjasnit do detailu
Podivej se tyden zpet na modelbazaru, nejakej slovak tam prodal kabinku v bezvadnym stavu, jen mirne nahore prasklou... prisla kabinka v totalne havarijnim stavu, proto je lepsi si nektery terminy vyjasnit do detailu
Naposledy upravil(a) psena dne úte 04.10.2011 22:45, celkem upraveno 1 x.