Helimaniacs Team Brno 2
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno 2
Neutikám ale jdu spinkat , čauki. 
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Zeno já netvrdím že jsi arogantní, ostatně ani Petr netvrdí že Zeno je arogantní (zdá se, že v úvodu svého postesku ve vlákně svého klubu ani netušil, že komunikoval s nějakým Zenem z RCmanie), tvrdím jen že já bych na tvém místě postupoval jinak. Vlákno jsem sledoval celé. Prostě jste se nedokázali domluvit, ty jsi mu měl jasně a slušně napsat důvod své neochoty sdělovat telefonní číslo hned, jakmile o něj požádal. Celá další komunikace byla evidentně poznamenaná nepochopením a neschopností se domluvit, ale větší část viny je podle mého názoru na tvé straně. Při nákupu z druhé ruky je vždy kupující ten, co tahá za krátký provaz a riskuje, že za svoje peníze nedostane to, co očekává. Na prodejci je, aby ho přesvědčil, že je všechno OK.
Hele já v pátek koupil z druhé ruky Protose, jak už jsem se tady pocamral. Prodávající jednak uvedl číslo, druhak se nechal zlomit na osobní návštěvu i v pátek, přestože se mu to nehodilo a neměl moc času, nakonec jsem tam díky dopravní situaci dorazil o dvacet minut později než jsem sliboval, bez dalších řečí mi to předvedl v letu a ještě jsme v pohodě pokecali. Prostě mi nedal příležitost, abych zapochyboval o jeho serioznosti a obchod v pohodě proběhl, já jsem spokojený a on jistě taky.
Prostě v obchodu platilo a platit bude, že zákazníka (byť jednorázového) je daleko jednodušší ztratit než získat, kdo to pochopí tak prodá, kdo ne, tak neprodá nebo prodá podstatně později nebo za míň peněz. Zákazník prostě kromě zboží chce i pocit, že se nemusí obchodníka doprošovat (ti dříve narození to pamatují z předlistopadových dob) a dobrý obchodník mu ten pocit k nákupu rád přibalí. Kapišto?
Hele já v pátek koupil z druhé ruky Protose, jak už jsem se tady pocamral. Prodávající jednak uvedl číslo, druhak se nechal zlomit na osobní návštěvu i v pátek, přestože se mu to nehodilo a neměl moc času, nakonec jsem tam díky dopravní situaci dorazil o dvacet minut později než jsem sliboval, bez dalších řečí mi to předvedl v letu a ještě jsme v pohodě pokecali. Prostě mi nedal příležitost, abych zapochyboval o jeho serioznosti a obchod v pohodě proběhl, já jsem spokojený a on jistě taky.
Prostě v obchodu platilo a platit bude, že zákazníka (byť jednorázového) je daleko jednodušší ztratit než získat, kdo to pochopí tak prodá, kdo ne, tak neprodá nebo prodá podstatně později nebo za míň peněz. Zákazník prostě kromě zboží chce i pocit, že se nemusí obchodníka doprošovat (ti dříve narození to pamatují z předlistopadových dob) a dobrý obchodník mu ten pocit k nákupu rád přibalí. Kapišto?
OK2WY
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
A vůbec, přestaňte se kluci handrkovat, stejně to asi nikam nepovede...
Raději mi pochvalte fotky z Heliburčáku: http://www.lmkbabice.cz/?p=756
Akorát jak jsem zjistil, nikoho z Helimaniacs teamu jsem nějak nevyfotil
snad mě za to nevykopete z letiště až k vám zase někdy zabloudím, vezmu foťák a napravím to
Akorát jak jsem zjistil, nikoho z Helimaniacs teamu jsem nějak nevyfotil
snad mě za to nevykopete z letiště až k vám zase někdy zabloudím, vezmu foťák a napravím to
OK2WY
JirkaA píše:A vůbec, přestaňte se kluci handrkovat, stejně to asi nikam nepovede...
Akorát jak jsem zjistil, nikoho z Helimaniacs teamu jsem nějak nevyfotil![]()
![]()
![]()
Foťák ti nepomůže, máš už zákaz.
Ze ti neni trapny sem davat fotky, kdyz tam nejsme vyfoceni...ty jsi dal prednost i tomu psovi!!!
Hele to tele ti teda ostri bezvadne a ten bokeh... to ani nesmim ukazat zene , protoze by to hned chtela.
Hele, bez nahonit body do Heliholics Ostrava, mas je tam na kazde druhe fotce
Hele to tele ti teda ostri bezvadne a ten bokeh... to ani nesmim ukazat zene , protoze by to hned chtela.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
psena píše:Ze ti neni trapny sem davat fotky, kdyz tam nejsme vyfoceni...ty jsi dal prednost i tomu psovi!!!![]()
Jestli má tvoje žena kompatibilní otvor (rozuměj bajonet Nikon), tak jí to sklo rád půjčím
Nojo, no, v pátek jsem přijel pozdě a v sobotu jsem zejména na tvoji produkci čučel tak nějak zjihle a závistivě, že jsem zapomínal fotit..
Upřímně, na vrtulnících toho k focení zas tak moc není, jsou skoro všechny stejný, statická fotka dost dobře nezachytí co s tím kdo kejklí a tak jsem tentokrát dal přednost víc koukání před focením. Je o dost malý a dostat to do ostřicích bodů je u některých zběsilých 3D letců docela hoňka
OK2WY
Jurda píše:Když už tu řešte bezpádlo nemá někdo plonkovní celou hlavu na 450rexe dnes jsem s tím fláknul a padlo už nema cenu bestii už mám.
Sorry, ale měl bych pro tebe pádlovou hlavu
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
JirkaA píše:
Jestli má tvoje žena kompatibilní otvor (rozuměj bajonet Nikon), tak jí to sklo rád půjčím
Samozrejme otvor ma, ale ted stejne nefoti protoze ty vsechny skla neutahne, nebo co...ale jak odrodi tak by si tu pevnou 300ku asi rada zkusila. Ona ma ted tele 70-300 tedy takovej nizsi standart. Ten tvuj to je F4 nebo F2,8? Doufam, ze prvni varianta, protoze 2,8 uz by ti asi nevratila
JirkaA píše:hlavně u maket, škoda že se tam nějaká pěkná maketa vrtulníku neukázala, to jsou vděčný fotogenický objekty.
Nejfotogenictejsi objekt a milacek fotografu je paveld... ve Znojme na jare mel velkej problem se jednoho fotografa zbavit a nakonec fakt v novinach vysla jeho fotka!
Konečně se tady něco děje!
Hezký hoši, 4 stránky za večer je slušný.
Ale všichni máte "A" za absenci dnes odpoledne na place.
To chcete jít lítat, když bude o víkendu 10 stupňů a foukat uragán?
Hezký hoši, 4 stránky za večer je slušný.
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Manželka sice vrčí, že nemám cizím ženám do kompatibilních otvorů nic vkládat, ale to nemusíme až tak respektovat. Je to samozřejmě f4, dvaosmička by se mi sice líbila, ale ta váha je už trochu jinde a cena úplně mimo možnosti..
OK2WY
peko.cz píše:Konečně se tady něco děje!
Hezký hoši, 4 stránky za večer je slušný.![]()
ja byl od 3 do 5
Logo 600 + spirit
Ja 11-11,30 600ka spadla pri prvni baterce, jeste ze jsem mel jeste dve baterky se zmrdikem
Na zitrek nabijim uz 4 ks, ale odpoledne se na plac nedostanu, spis zas kolem poledne, jestli vubec.
Na zitrek nabijim uz 4 ks, ale odpoledne se na plac nedostanu, spis zas kolem poledne, jestli vubec.
No to sou veci .... a zrovna psenka spadne kdyz tam nejsem

- Jurda
- Kontaktovat uživatele:
peko.cz píše:Jurda píše:Když už tu řešte bezpádlo nemá někdo plonkovní celou hlavu na 450rexe dnes jsem s tím fláknul a padlo už nema cenu bestii už mám.
Sorry, ale měl bych pro tebe pádlovou hlavu
Tu už nechci říkal jsem, že má čas do prvního pádu a poté si rex zaslouží odleehčenou verzi.
Přemýšlím o
http://www.telink.eu/cz-detail-101273-b ... 0-700.html
http://www.benovoletadylka.cz/drzak-rot ... p-541.html
jelikož držák rotorových listů se blbě bude vrtat druha dirka natož řezat závit
DX6i,T-REX450 PRO,T-REX 600 ESP, PHOENIX RC v3,Micro Beast Version 2.0.0
Ja bych lital az bych brecel
nechcete mi nekdo privezt vrtulnik? Je to jen 1064 km z Brna
P.S. ze ja si ho nevzal ssebou
P.S. ze ja si ho nevzal ssebou