Vysílač JETI DC-16 (DS-16)

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

Re: Novy vysielac od JETI

#586 Příspěvek od rampa_mckvak »

milost píše:Mně na vysílači dlouhodobě chybí hodiny... Normální tupý hodiny, jako na mobilu.

A nejlépe s vodotryskem co? :lol: :lol: :lol:
Co neubrzdíš neukecáš.
zdzd

#587 Příspěvek od zdzd »

rampa_mckvak píše:
milost píše:Mně na vysílači dlouhodobě chybí hodiny... Normální tupý hodiny, jako na mobilu.

On si ho chce pověsit na zeď, aby viděl kolik bije. Nebo naopak na letišti chce pořád vidět, kdy že se má vrátit domů. :wink:
Drondys

#588 Příspěvek od Drondys »

rampa_mckvak píše:

Možná k tomu budou dávat hodinky s vodotryskem jako pozornost od výrobce. :mrgreen:

Obrázek
milost
Kontaktovat uživatele:

#589 Příspěvek od milost »

zdzd píše:Nebo naopak na letišti chce pořád vidět, kdy že se má vrátit domů. :wink:

Nevim jak vy, ale já z letiště chodim vždycky pozdě. Vodotrysk pak dostanu doma.
Kdo je bez miny, ať hodí kamenem.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#590 Příspěvek od rampa_mckvak »

milost píše:
zdzd píše:Nebo naopak na letišti chce pořád vidět, kdy že se má vrátit domů. :wink:

Nevim jak vy, ale já z letiště chodim vždycky pozdě. Vodotrysk pak dostanu doma.

A co válečkem? Tím to bolí víc :lol: :lol: :lol:
No, tak já z letiště chodím až když mám vylítáno a vykecáno. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Co neubrzdíš neukecáš.
NefroniK
Kontaktovat uživatele:

#591 Příspěvek od NefroniK »

Drondys píše:
rampa_mckvak píše:A nejlépe s vodotryskem co? :lol: :lol: :lol:

Možná k tomu budou dávat hodinky s vodotryskem jako pozornost od výrobce. :mrgreen:

Obrázek

Nie je ta fotka zle otocena? :lol:
FunCub (Multiplex) 1.4m | RS 352 (RC Factory) 1m | Alpha 1500 (RCM Pelikan) 1.5m
Aurora 9 mod 2
happy_cz
Kontaktovat uživatele:

#592 Příspěvek od happy_cz »

Ja jsem kazdopadne na Jeti zvedav, jedna vec je design (subjektivne nic moc), druha vec je provedeni (a to vypada spickove) a treti vec je software, a to se mi libi moc 8)

Jeti fandim a pokud se jim to i pres odklady a asijskou konkurenci povede, budu jim tleskat :!: A to i presto, ze si nekterou z jejich vysilacek na 100% nekoupim, protoze nehodlam prezbrojovat...
Mini Corado, Mustang P51D, Vespid, Funcub - Futaba T8FG
---
http://rcmapy.cz/cs/map/1/location/300
creagel

#593 Příspěvek od creagel »

Tak dle informaci od zapadnich sousedu by mela byt DC-16 prodavana od vystavy v Norimberku. Jetibox profi od 17. 10. 2011

btw: u Nemcu je nazor na cenu 50/50. Ale vsichni vychazeji z toho, ze bude horcikove telo :)
elektromodely

#594 Příspěvek od elektromodely »

creagel píše:Tak dle informaci od zapadnich sousedu by mela byt DC-16 prodavana od vystavy v Norimberku. Jetibox profi od 17. 10. 2011

btw: u Nemcu je nazor na cenu 50/50. Ale vsichni vychazeji z toho, ze bude horcikove telo :)

Obávam sa, že keď uvidia info, že telo hliníkové a skladané, tak radšej kúpia Graupnera MC-32 HoTT. Cena rovnaká,
telo monoblok, na trhu ešte tento rok pred Vianocami, zmenili dizajn oproti tej makete z minulého roka (displej na telemetriu
hore, rádoby integrovaný pult, dve 'točítka' na ovládanie menu) a echt deutsche Gerät... Teda ten pomer potom zrejme
bude celkom iný... Niečo iné by bolo, keby sa nakoniec cena DC-16 zmenila na 699€-799€...
Naposledy upravil(a) elektromodely dne pon 10.10.2011 14:15, celkem upraveno 2 x.
Drondys

#595 Příspěvek od Drondys »

creagel píše:Tak dle informaci od zapadnich sousedu by mela byt DC-16 prodavana od vystavy v Norimberku. Jetibox profi od 17. 10. 2011

To už je za týden.

creagel píše:btw: u Nemcu je nazor na cenu 50/50. Ale vsichni vychazeji z toho, ze bude horcikove telo :)

Oni jim to Jeťáci vysvětlej, že si to jen špatně přeložili a dostanou hliníkové tělo a k tomu zdarma buřta s hořticí. :mrgreen:

Ale možná, že maj Jeťácí rozdvojenou osobnost a zatímco na ModelHobby byl jen hliník a prodej bůhví kdy až v příštím roce tak v Norimberku přepnou na druhou verzi své osobnosti a najednou bude prodej hned a navrch k tomu i hořčíkové tělo. :D
creagel

#596 Příspěvek od creagel »

Drondys píše:

To už je za týden.

creagel píše:btw: u Nemcu je nazor na cenu 50/50. Ale vsichni vychazeji z toho, ze bude horcikove telo :)

Oni jim to Jeťáci vysvětlej, že si to jen špatně přeložili a dostanou hliníkové tělo a k tomu zdarma buřta s hořticí. :mrgreen:

Ale možná, že maj Jeťácí rozdvojenou osobnost a zatímco na ModelHobby byl jen hliník a prodej bůhví kdy až v příštím roce tak v Norimberku přepnou na druhou verzi své osobnosti a najednou bude prodej hned a navrch k tomu i hořčíkové tělo. :D

Ne, magnesiove telo opravdu nebude - potvrzeno primo od Jeti na stanku.
Kuba78
Kontaktovat uživatele:

#597 Příspěvek od Kuba78 »

a je to fakt tak dulezity jakou to bude mit kastli? Hlinik, Magnezium, titan, bambus, lesteny mramor, pozlacena platina vykladana mamutim klem..? I kdyby to bylo z plastu, pokud to nebude pohledove uplna hruza, padne do ruky a bude to odolne vuci provozu a fyzickemu namahani tak to staci ne? hlavni je prece jak to bude fungovat po strance mechanicke - kniply prepinace - a po strance softwarove a prenosove..
To uz mi fakt pripomina plamenne diskuse na nejakem autowebu, kde jakmile v recenzi nekdo zmini ze automobil nema mekcene plasty na palubce, okamzite automobil upada v nemilost a o tri tridy nize. Ja nevim, ja na palubku skoro nikdy nesaham a nemazlim se s ni, tak asi nedokazu mekcene plasty od nemekcenych nalezite ocenit.
Drondys

#598 Příspěvek od Drondys »

Kuba78 píše:a je to fakt tak dulezity jakou to bude mit kastli? Hlinik, Magnezium, titan, bambus, lesteny mramor, pozlacena platina vykladana mamutim klem..?

Mnohem podstatnější je spíš ta informace o zahájení prodeje za týden což zní spíš jako z říše čiré fantazie. :mrgreen:
kocour
Kontaktovat uživatele:

#599 Příspěvek od kocour »

Ale pánové, chce to číst pozorněji: Vysilač se bude prodávat po výstavě v Norimberku, tedy v únoru 2012, Jetibox profi se bude prodávat od 17.10.2011. Aspoň já jsem to takhle přečetl.
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
elektromodely

#600 Příspěvek od elektromodely »

Kuba78 píše:a je to fakt tak dulezity jakou to bude mit kastli? Hlinik, Magnezium, titan, bambus, lesteny mramor, pozlacena platina vykladana mamutim klem..? I kdyby to bylo z plastu, pokud to nebude pohledove uplna hruza, padne do ruky a bude to odolne vuci provozu a fyzickemu namahani tak to staci ne? hlavni je prece jak to bude fungovat po strance mechanicke - kniply prepinace - a po strance softwarove a prenosove..
To uz mi fakt pripomina plamenne diskuse na nejakem autowebu, kde jakmile v recenzi nekdo zmini ze automobil nema mekcene plasty na palubce, okamzite automobil upada v nemilost a o tri tridy nize. Ja nevim, ja na palubku skoro nikdy nesaham a nemazlim se s ni, tak asi nedokazu mekcene plasty od nemekcenych nalezite ocenit.

V tejto cenovej kategórii určite áno. Keď má iný produkt magenéziové telo alebo jeden kus hliníku a nie skladaný a stojí rovnako, tak
je to lepší pomer cena/výkon. Za liter to nemôže byť plast. Alebo inak - keď plast, tak max. 600-800€.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“