Hobbyking - baterky z Evropského skladu
Hobbyking - baterky z Evropského skladu
Dobrý den,
chci si objednat z HK baterky, které mají uvedeny na skladu v Německu. Platí se i z této zásilky clo a DPH, když to bude za cca 100 dolarů ?
Nebo je to v rámci EU a neplatí se nic.
Děkuji, začátečník
chci si objednat z HK baterky, které mají uvedeny na skladu v Německu. Platí se i z této zásilky clo a DPH, když to bude za cca 100 dolarů ?
Nebo je to v rámci EU a neplatí se nic.
Děkuji, začátečník
Re: Hobbyking - baterky z Evropského skladu
B je správně. 
Počkej, ty se nás fakt ptáš, jestli je Německo v EU?
Jen se pta, jestli je sklad HK v Nemecku povazovan za doavatele v ramci evropskeho celniho prostoru, tedy jestli uz clo bylo zaplaceno obchodnikem a nebo se celni zatez bude vyrovnavat az po dodani zakaznikovi 
Ano, B je spravne, objednej si to s dopravou DHL a mas to do 3-4 dnu na prahu domu.
Ano, B je spravne, objednej si to s dopravou DHL a mas to do 3-4 dnu na prahu domu.
Tom
- rdubsik
- Kontaktovat uživatele:
Možná by bylo ještě dobré doplnit, že je potřeba objednávat to, co je opravdu skladem. Jinak můžeš čekat i měsíce. U baterek zrovna velký výběr není.
Jak píše baui, za čtyři, pět dní zvoní doma kurýr. Docela by mě zajímalo, co se děje se zbožím, když nikdo není doma.
Jak píše baui, za čtyři, pět dní zvoní doma kurýr. Docela by mě zajímalo, co se děje se zbožím, když nikdo není doma.
- mior
- Kontaktovat uživatele:
rdubsik píše:
Tak Ti kuriér zavolá na mobil a dohodne si s Tebou rande inokedy, alebo mu môžeš povedať, nech to nechá u susedov.
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
rdubsik píše:Možná by bylo ještě dobré doplnit, že je potřeba objednávat to, co je opravdu skladem. Jinak můžeš čekat i měsíce. U baterek zrovna velký výběr není.
Nechavaji to u sousedu
Pripadne doruceni na jinou adresu, pokud jsi v dosahu jeho trasy. Ja se s nim bezne domlouvam po telefonu na doruceni do kanclu, prestoze HK pouziva mou domaci adresu.
Tom
Dotaz. Naklikal jsem si cca 20 aku do wish listu..potřeboval bych je ale dát do nějaké srovnávací tabulky..existuje nějaká možnost ?
Kdo je bez miny, ať hodí kamenem.
milost píše:http://hobbyking.com/hobbyking/store/lithium_polymer_battery_configuration.asp?cap1=1000&con=1&x=53&y=11
díííííky....ještě by tam mohla být cena a typ konektoru..
JuraS. píše:...ještě by tam mohla být cena a typ konektoru...
Cena tam je, ale ne přímo ve sloupcích tj. musí se u příslušného řádku rozbalit kliknutím na to + na řádku. Typ konektoru bohužel až když přejdeš na popis té konkrétní položky.