Helimaniacs Team Brno 2
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
Re: Helimaniacs Team Brno 2
Tak chuapi. Dnes hala 22 hod. Napište kdo se dostaví . Budeme vymetat pavučiny , a soutěžit .S 
HTC evo3d
standa_passat píše:Tak chuapi. Dnes hala 22 hod. Napište kdo se dostaví . Budeme vymetat pavučiny , a soutěžit .S
nabijim
T-Rex 450 Pro
Futaba T8FG
Futaba T8FG
standa_passat píše:Tak chuapi. Dnes hala 22 hod. Napište kdo se dostaví . Budeme vymetat pavučiny , a soutěžit .S
Nabito, snad do té doby nic nerozbiju
Tom
Já bych se taky přišel podívat. Ale potřeboval bych spíše radu. Koupil jsem jednu komplet hlavu na 450-ku PRO a nejdou mi na ni nastavit páky do roviny. Asi to bude nějakej šmejd. Ale předtím než to vyhodím bych potřeboval, aby to někdo skouknul.
Mirus píše:Já bych se taky přišel podívat. Ale potřeboval bych spíše radu. Koupil jsem jednu komplet hlavu na 450-ku PRO a nejdou mi na ni nastavit páky do roviny. Asi to bude nějakej šmejd. Ale předtím než to vyhodím bych potřeboval, aby to někdo skouknul.
neni problem dones to a my to skouknem
Logo 600 + spirit
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
error414 píše:Mirus píše:Já bych se taky přišel podívat. Ale potřeboval bych spíše radu. Koupil jsem jednu komplet hlavu na 450-ku PRO a nejdou mi na ni nastavit páky do roviny. Asi to bude nějakej šmejd. Ale předtím než to vyhodím bych potřeboval, aby to někdo skouknul.
neni problem dones to a my to skouknem
Tak dnes také příjdeš ??
HTC evo3d
Tak jsem dle radaru trefil mistecko mezi mrakama a nakonec jsem musel nasadit i slunecni bryle
600ka zalitnuta a uz to vypada dobre, vydrzela cely 3 baterky.
Mirus: do haly asi neprijdu, ale mam doma asi dve komplet hlavy (pouzite) takze kdybys mel problem s nejakou blbustkou tak se ozvi.
600ka zalitnuta a uz to vypada dobre, vydrzela cely 3 baterky.
Mirus: do haly asi neprijdu, ale mam doma asi dve komplet hlavy (pouzite) takze kdybys mel problem s nejakou blbustkou tak se ozvi.
standa_passat píše:Tak dnes také příjdeš ??
jj uz nabijim baterky.
Logo 600 + spirit
Mirus píše:Já bych se taky přišel podívat. Ale potřeboval bych spíše radu. Koupil jsem jednu komplet hlavu na 450-ku PRO a nejdou mi na ni nastavit páky do roviny. Asi to bude nějakej šmejd. Ale předtím než to vyhodím bych potřeboval, aby to někdo skouknul.
muzes zkouknout moji 450, treba je tam i rovina
T-Rex 450 Pro
Futaba T8FG
Futaba T8FG
Koukam ze se rozmaha halove silenstvi 
settswat píše:Koukam ze se rozmaha halove silenstvi
venku zcina byt zima, je to spatne
Logo 600 + spirit
Díky kluci. Hlav na pročko mám také několik a jsou OK. Ale tahle je pro mne "záhadou". Třeba to někdo rozlouskne.
settswat píše:Koukam ze se rozmaha halove silenstvi
Vše při starém, beze změny
Tom
Dosvaroval jsem, dobrousil a tak jsem se nezaleknul pocasi a na DP dal poctivejch 10 kousku. Jedna mala 10-ti minutova prehanecka a nic vic. V Zidenicich pry padaly i kroupy.
DP zacina byt pomali jen pro otuzilce. Prtka, kde jsi byl ?
DP zacina byt pomali jen pro otuzilce. Prtka, kde jsi byl ?
Přijdu