výběr "pokračovacího" větroně

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
OldaS
Kontaktovat uživatele:

Re: výběr "pokračovacího" větroně

#16 Příspěvek od OldaS »

EasyGlidera mohu doporučit, sám s ním létám. Měl jsem možnost porovnat ho s Alpha 1500 kterého jsem zalétával pro kamaráda a připadá mi výkonější než EG.

Výkonnost - Alpha je lepší v termice než EG, asi je to tím že má lakovaná křídla.
Provozní poruchovost - u Alphy je nešikovně řešená výškovka, vyvažovací plošky se rády při přistání do vyšší trávy ulomí. EG je při běžném provozu téměř nezničitelný.
Velikost - Aplha je menší nebude tak dobře vidět ve větších výškách jako EG.
Multiplex Royal Evo9 upgradované na Pro9 (fw 2.62) + 2,4GHz DuplexEX (Neboť jak praví Avenger: Duplexák nehádá Duplexák ví.)
lastfever

#17 Příspěvek od lastfever »

Kdyby si mel tuhle vysilacku, tak koukam, ze jsi z Prahy, tak by nebyl problem jit do nejakeho hezkeho vetrone. Super zpracovani elektrovetrone ma Daidalos. mrkni na www.ypsi.cz horsi je cena a politani s nim bude radost, dalsi co je, tak bych se mrknul na Reicharda, ma tam nejaka F5j, tak neco takoveho. Na EPP se uz vybodni, koukal sem co mas na rcgalerii a s necim uz si lital, takze tohle nebude nic hrozneho. Tohle jsou letadla, ktera se na klapce daji chytit ze vzduchu. Leta to strasne hodne, pomalu a hlavne s nima vytocis kazdy sebemensi zavan v termice. Opravdu se toho neboj. EG je dobre v tom, ze se da slepit, ale zase te dlouho nebude bavit, protoze je strasne hodne, ale termiku s nim nevytocis, protoze plosne zatizeni je silene. Nebo respektive vytocis, ale uz musi byt opravdu silna a kdyz ma clovek rodinu, tak super pocasi a dostat se litat, je nadlidsky ukol. prinejhorsim by nebyl problem se domluvit na kabel a zalitat to pres kabel. Hlavne se nebat. Moje druhe letadlo byla Proxima II od reicharda. Za ty prachy solidni ero, a hlavne mi ukazalo, ze litat s konstrukci je radost a neni se ceho bat. ba naopak ma to lepsi letove vlastnonsti
kope
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od kope »

Tak to vypadá na toho EG Pro, zkusím mrknout, jestli je k mání ten na modelbazaru, na kterého mne tad někdo upozorňoval. Jen to dovybavení vyjde dráž než éro :-(. Ale ono se vlastně není co divit.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“