Helimaniacs Team Brno 2

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Jurda
Kontaktovat uživatele:

Re: Helimaniacs Team Brno 2

#1276 Příspěvek od Jurda »

Dobrá tak já tedy koupím od alignu a někomu prodám jejich 3G o to nemám zájem vzhledem k tomu že se mi válí doma Micro Beast takže kdo bude mít zájem je jeho :D
DX6i,T-REX450 PRO,T-REX 600 ESP, PHOENIX RC v3,Micro Beast Version 2.0.0
psena
Kontaktovat uživatele:

#1277 Příspěvek od psena »

Byl jsem kolem 16hod na place a nikdo nikde, pritom bylo krasne teploucko! (jen trosku foukalo :mrgreen: )
Podle stop pneumatik jsem poznal ze minimalne jedno auto tam dnes jelo, tak kdo jeste trenoval boj s vetrnymi mlyny?
Penax

#1278 Příspěvek od Penax »

psena píše:Byl jsem kolem 16hod na place a nikdo nikde, pritom bylo krasne teploucko! (jen trosku foukalo :mrgreen: )
Podle stop pneumatik jsem poznal ze minimalne jedno auto tam dnes jelo, tak kdo jeste trenoval boj s vetrnymi mlyny?

Se tedy divim, ze jsi nemel po ruce šufan sadry aby jsi si udelal odlitek pneu. Treba by se ten fantom dal vypatrat.
Ale honem, od 1.11. prezouvame na zimni. :lol: :lol:
settswat

#1279 Příspěvek od settswat »

psena píše:Byl jsem kolem 16hod na place a nikdo nikde, pritom bylo krasne teploucko! (jen trosku foukalo :mrgreen: )

Tak to jsme se museli minout ...... sice krapet foukalo, ale 3 sem si v te tme dal :D
paveld

#1280 Příspěvek od paveld »

Tak jsem "reglamoval" špatný díl v Protousovi-výsledek:
1)RCmodelařině jako Eshopu se příště vyhnu-reklamace zdlouhavá,výsledek nejistý.
2)Pan L. Novotný, který je zřejmě dovozcem a od kterého Rcmodelařina stavebnice bere,
na můj dotaz zareagoval okamžitě-včera jsem s ním telefonoval, dnes ráno odeslal díl poštou :D
Co dodat, není e-šop jako e-šop. Příště se víc než na cenu budu koukat od koho :!:
prtka
Kontaktovat uživatele:

#1281 Příspěvek od prtka »

na můj dotaz zareagoval okamžitě-včera jsem s ním telefonoval, dnes ráno odeslal díl poštou :D
Co dodat, není e-šop jako e-šop. Příště se víc než na cenu budu koukat od koho :!:[/quote]

To můžeme s Karlem potvrdit :lol:
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
settswat

#1282 Příspěvek od settswat »

prtka píše:na můj dotaz zareagoval okamžitě-včera jsem s ním telefonoval, dnes ráno odeslal díl poštou :D
Co dodat, není e-šop jako e-šop. Příště se víc než na cenu budu koukat od koho :!:

To můžeme s Karlem potvrdit :lol:[/quote]
:evil: :wink:
paveld

#1283 Příspěvek od paveld »

Tedy, nevím jestli zrovna stavebnici mého Protouse nekompletovali v pátek :?
Kromě chybějící kostky kompenzátoru (přinde zítra poštouranní), tří pinů 1.5mm a praských vidliček ovládání vrtulky, je stavebnice komplet. Ještě, že na to nespěchám, bo momentálně mám schopné obě 450 i čtvrtlitra. Ve srovnání se stavebnicemi Thunder tigeru, dopadli makaroni neslavně.
MarthiR

#1284 Příspěvek od MarthiR »

Zdravíčko chlapy
mám zamluvený HKčko viz http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=98&t=42675 chci to na zimu abych si neničil rexika , cena je super a mám to domluvene i z přijmačem za 3000 komplet.

Nikdy sem HK neměl a moje otazka smeřuje že HK nemá nebo má převod na autorotaci (omlouvám se za špatné vyjádření nevím jak to přesně nazvat) přeci jen sem pořád zelenáč... děkuji moc za reakci...
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
peko.cz

#1285 Příspěvek od peko.cz »

MarthiR píše:Zdravíčko chlapy
mám zamluvený HKčko viz http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=98&t=42675 chci to na zimu abych si neničil rexika , cena je super a mám to domluvene i z přijmačem za 3000 komplet.

Nikdy sem HK neměl a moje otazka smeřuje že HK nemá nebo má převod na autorotaci (omlouvám se za špatné vyjádření nevím jak to přesně nazvat) přeci jen sem pořád zelenáč... děkuji moc za reakci...

Sorry, ale já bych ti to nedoporučoval kupovat, z inzerátu není jasné jaké je tam vybavení (zřejmě to nejlevnější) včetně gyra za 10 USD. Budeš s tím jenom laborovat, bude se ti to třást ve vzduchu, nebude držet ocas, budeš to muset celé rozmontovat a znovu zalepit šroubky ... prostě otázka "převodu na autorotaci " nemá smysl ... si myslím.
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
baui

#1286 Příspěvek od baui »

Ocas by to melo mit hnany klasicky remenem jako 450 V2. Ale stejne bych to nekoupil, ty HK obslehnute od Rexe verze 2 nejsou buh vi co.
Za 3000 si radeji udelej radost a kup si nejakou kvalitni komponentu na svou helinu, nebo si dosetri a kup si Blade mCPx, pripadne mSR. Ten poleti a v zime s nim muzes blbnout doma, na zahrade nebo v hale a nebude ti jen sbirat prach mezi opravami jako HK.
Tom
baui

#1287 Příspěvek od baui »

Jeste na jine tema, udelal jsem miniprotoustovi radost a koupil mu do vybavicky maly modry vBar. Pouzivate nekdo takovy ten programovaci nastroj, nebo jen pocitac? Zajimalo by me, jestli ma cenu to kupovat :)
Tom
MarthiR

#1288 Příspěvek od MarthiR »

vše sem dostal emailem a chlápek požaduje před koupí že mi to ukáže za letu. jinak to prý neprodá takže si nemyslím že to bude OK... já sem se už rozhodl a děkuji za vaše cené názory ale chci také mít zkušenost z HKčka a až to rozbuji tak to dam na poličku jako okrasu, ne teď vážně

Gyro je tam GA250 a serva sou HXT 900 .. de to vidět na fotkách

Z rexem se ještě nespadnul a sem rád ale tohle by mě nebolelo.. Takže teď úplně vážně, má to převod na autorotaci nebo ne? Nechci vás tu okrádat o příspěvky už jich tu máte zase dost :-) ale moc děkuji a vážím si vaších rad
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
peko.cz

#1289 Příspěvek od peko.cz »

baui píše:Jeste na jine tema, udelal jsem miniprotoustovi radost a koupil mu do vybavicky maly modry vBar. Pouzivate nekdo takovy ten programovaci nastroj, nebo jen pocitac? Zajimalo by me, jestli ma cenu to kupovat :)

Nastavuju přes noťas. Protože ho mám pořád s sebou. Krabičku jsem zavrhl, pro mě nemá význam. Pro někoho kdo nemá notebook to může být řešení. Škoda že není aplikace na Android :idea:
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
error414
Kontaktovat uživatele:

#1290 Příspěvek od error414 »

MarthiR píše:vše sem dostal emailem a chlápek požaduje před koupí že mi to ukáže za letu. jinak to prý neprodá takže si nemyslím že to bude OK... já sem se už rozhodl a děkuji za vaše cené názory ale chci také mít zkušenost z HKčka a až to rozbuji tak to dam na poličku jako okrasu, ne teď vážně

Gyro je tam GA250 a serva sou HXT 900 .. de to vidět na fotkách

Z rexem se ještě nespadnul a sem rád ale tohle by mě nebolelo.. Takže teď úplně vážně, má to převod na autorotaci nebo ne? Nechci vás tu okrádat o příspěvky už jich tu máte zase dost :-) ale moc děkuji a vážím si vaších rad

Ma to prevod na autorotaci.
Logo 600 + spirit
Zamčeno

Zpět na „Kluby“