Co sem chtel ale rici je to, ze mi prijde ze se tu zacina spise resit ze driv tam bylo magnesium, ted hlinik a je to strasne spatne a cely vyrobek tim klesa v ocich uzivatelu strasnym zpusobem. Co je vlastne spatneho na hliniku? asi proste zjistili ze z magnezia je to fajn, ale nejsou schopni to vyrobit za rozumne naklady v rozumne serii tak zajeli do humpolce a zeptali se Hlinika esi by to toho sel.. Je to jen kastle, dulezite je co je uvnitr a jak to funguje navenek. A pokud to bude 16kanal s neomezenym nastavenim, full telemetrii a bude to slapat jak svycarsky hodinky, tak za litr by mi ani plast nevadil, mozna bych prekous i tu polskou preklizku. Podivejte se na AppleI
Nicmene porad mi prijde ze tu porcujem medveda ktery je jeste zalezly v brlohu a jeste se ani neprohani po lese - a to v pripade jak MC32, DC16 i ty Futaby. Az to bude, tak to bude, pak to muzem srovnat a uvidime.
btw litr ecek neni zas tolik, pri soucasne situaci v eurozone je mozne ze az to bude na trhu tak to bude skoro jak litr ceskych