Obecné psychické úvahy

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
radi5

Obecné psychické úvahy

#1 Příspěvek od radi5 »

Kuba78 píše:a je to fakt tak dulezity jakou to bude mit kastli? Hlinik, Magnezium, titan, bambus, lesteny mramor, pozlacena platina vykladana mamutim klem..? I kdyby to bylo z plastu, pokud to nebude pohledove uplna hruza, padne do ruky a bude to odolne vuci provozu a fyzickemu namahani tak to staci ne? hlavni je prece jak to bude fungovat po strance mechanicke - kniply prepinace - a po strance softwarove a prenosove..
To uz mi fakt pripomina plamenne diskuse na nejakem autowebu, kde jakmile v recenzi nekdo zmini ze automobil nema mekcene plasty na palubce, okamzite automobil upada v nemilost a o tri tridy nize. Ja nevim, ja na palubku skoro nikdy nesaham a nemazlim se s ni, tak asi nedokazu mekcene plasty od nemekcenych nalezite ocenit.

Ona palubka z neměkčeného plastu v autě za mega (Subaru Legacy) je opravdu otřesný čípácký detail... :D
LV
Kontaktovat uživatele:

Re: Novy vysielac od JETI

#2 Příspěvek od LV »

Kuba78 píše:btw litr ecek neni zas tolik, pri soucasne situaci v eurozone je mozne ze az to bude na trhu tak to bude skoro jak litr ceskych :-)

Vidím, že makroekonomika je tvoja silná stránka. Česká koruna je tak naviazaná na euro a trhy EU, že ak padne euro, tak stiahne aj korunu. Kam by asi po spevnení českej koruny smeroval český export? Do číny? :lol:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RiMr »

Tak tak. Když půjde do řiti Německo, pudeme taky... A pudeme...
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od vitousek »

RiMr píše:Tak tak. Když půjde do řiti Německo, pudeme taky... A pudeme...

Ber to pozitivně - nemáme to daleko....
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od RiMr »

:D
Leda tak...

#6 Příspěvek od FlyBear »

Abyste se nedivili, jak daleko to ve skutečnosi máte a jak si ve skutečnosti dobře žijeme.
A jak hluboký pád by to byl...
Victronix
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Victronix »

Tak jsem psal na Jeti model. Článek o nové soupravě vyjde v RCM č. 12. Takže si počkejme.
DX6i
Minimag, Windrider FOX, CAP 232 EPP MS Composit, Mono2, Extra 300 EPP
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#8 Příspěvek od rampa_mckvak »

FlyBear píše:Abyste se nedivili, jak daleko to ve skutečnosi máte a jak si ve skutečnosti dobře žijeme.
A jak hluboký pád by to byl...

Ano s porovnáním třeba s třetím světem (nebo jak se těm chudčím říká) si žijeme jak prasata v žitě. Ale, pokud to vezmu třeba jen u nás, a jako výchozí bod průměrnej plat, tak já jsem v podstatě chudák co žije od vejplaty k vejplatě a jinej má to co já nosím měšíčně domu, za hodinu "nic nedělání" :wink: :roll: :evil: :twisted: :lol: :lol: :lol: Taky jeden úhel pohledu. Ale sem to nepatří. Tu řešíme Jeti i když cena bude asi jen pro ty náročnější a majetnější uživatele.
Co neubrzdíš neukecáš.
stepacz
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od stepacz »

no a to je právě o tom, JETI se aspoň evidentně snaží aby sme v té pr... nebyli, ono nestačí si jenom stěžovat...
Jako příjde mi, že ČR jako výrobce kvalitní RC techniky nemá úplně špatné podmínky, jak trh práce tak zkušenosti a celkové zaměření českého člověka, no nebejt těch 40ti let mohlo to bejt jinak rozjetý :evil:
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od RiMr »

Hmmm hnmmmm,
Spousta modelářů co znám kouří jak fabrika... I spousta lidí co znám a fňukají jak "nemají do huby" kouří jak fabrika.

Napadá mě tedy reklamní heslo:
"Přestaňte kouřit své jedny Petry denně a za rok máte na novou JETI DC-16!!!"

To mi nepřijde špatné, rádio vyšší střední třídy za cigára denně už za rok... :D :D

A že to "nejde"?
Myslím, že kdybych napsal inzerát "vyměním ihned jednou novou DC-16 za tři kartony Peter měsíčně, po dobu následujícího roku", že by se tu dlouho neohřál... :)
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Genagen »

rampa_mckvak píše:Ale, pokud to vezmu třeba jen u nás, a jako výchozí bod průměrnej plat, tak já jsem v podstatě chudák co žije od vejplaty k vejplatě a jinej má to co já nosím měšíčně domu, za hodinu "nic nedělání" :wink: :roll: :evil: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Jenze neni o tom, ze se nemas dobre, ale o zavisti, ze se jinej ma lip. A to je sakra rozdil.
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od TomasC »

Líbí se mi, jak je DC-16 spojována s naprosto vším.

Vpodstatě si myslím, že by se "DC-16" mělo nahradit "42". :wink:
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od RiMr »

Já su ze Zlína - proč "42"?

No a nejlepší reklama je ta, co žije sama a zadarmo... :)
Stačí sem tam něco pustit... :)

By se dalo vyprávět, kolik leckteré firmy investují do zdánlivě samovolného "drbání" na fórech atd a ono to NEEJEEEDEEE.... :D

Nejlíp to má zmáknuté Apple...

Obecné psychycké úvahy

#14 Příspěvek od jio »

RiMr píše:Já su ze Zlína - proč "42"?

Protože se už blíží 42. stránka o tomto zázraku i o jiných věcech. :-)

edit: už je 42. stránka! :wink:
martin z

#15 Příspěvek od martin z »

administrátor to jistě poví přesně, já si jen pamatuju že se podle čísla 42 pojmenovala britská kapela Level 42 a už jen matně tuším že se inspirovali románem nebo filmem (mám to jen z článku o této kapele z rubriky Echo od Jaromíra Tůmy z Mladého Světa někdy před 25 lety) kde toto číslo vypočítal počítač jako odpověď na asi smysl života

a tak jsem to našel v google jako úplně první odkaz!

toto praví wikipedia:

42 (odpověď)

Číslo 42 je častý citát ze sci-fi románu Stopařův průvodce po Galaxii od britského spisovatele Douglase Adamse. V románu je toto číslo uváděno jako odpověď na základní otázku Života, Vesmíru a vůbec.

Ve světě Stopařova průvodce po galaxii si lidé (a další inteligentní rasy na humanoiditě nezáležíce) položili za úkol najít odpověď na otázku Života, Vesmíru a vůbec a proto vybrali ze svého středu dva nejlepší programátory Lunkvila a Fuka, aby sestrojili počítač – Hlubinu myšlení, který ji měl vypočítat. A tento počítač jim skutečně po sedmi a půl miliónu letech dal jednoduchou odpověď na otázku života, vesmíru a vůbec – „42“, s tím, že sám neví, jaké je znění oné základní otázky.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“