Opět Stavební plány modelů letadel.

Název této sekce snad mluví sám za sebe... odkazy na užitečné soubory, které se dají stáhnout. Prosím nic nelegálního...
Zpráva
Autor
Datel
Kontaktovat uživatele:

Re: Opět Stavební plány modelů letadel.

#16 Příspěvek od Datel »

jyrry píše:http://torrent.howto.cz/

zajimavy je ten princip torrentu .... takovou srajdu si na PC teda nedam ....

A nutí tě k tomu snad někdo?
Btw, existují mnohem horší služby jako je třeba Skype nebo Facebook.
Toro900,SuperZoom,Siesta,Trempík,Fantasy TopmodelCZ,Multiwii QC
Optic 6 Sport 2,4GHz FrSky modul
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#17 Příspěvek od rampa_mckvak »

bitovod píše:
rampa_mckvak píše:A co když chci jen stáhnout a nechci s nikým nic zdílet. ... Potřebuju (chci) dělat (pracovat) a né věčně něco instalovat a študovat jak se s tím zachází a mít v pc milion programů atd.

No v tom případě si musíš ujasnit, co vlastně chceš - jestli informace (resp. data) a nebo nic. To je jako kdybych říkal "já bych chtěl knížku o tom a tom, ale nechci jí nikde shánět, tak mi jí někdo napište a přineste, jinak nebudu číst nic". No to se tedy potrestám :)
On tě nikdo nenutí si něco instalovat a "študovat", jen si pak nestěžuj...

Mimochodem - i na to "jen stažení" taky potřebuješ prográmek (tuším, ž se jmenuje nějak jako Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera nebo tak nějak) a taky ses ho musel naučit používat, a ten prográmek taky potřebuje nějakej prográmek, aby mohl fungovat (Windows, Linux) a ten ses taky musel naučit používat. Teda vlastně nemusel - pokud máš sekretářku, která funguje na hlasové ovládání ("Janičko, napiš na tu RCMánii, že si nechci nic instalovat a pak mi řekni, co mi tam odpoví."), v tom případě ses dokonce nemusel učit ani číst a psát.

Ono se sice říká, že "lenost je matkou pokroku", ale zase teda jako vocaď pocaď :)

Já si nestěžuju, jen konstatuju jak sám píšeš že prográmek x potřebuje prográmek y atd. Sice máš v podstatě pravdu, ale uvádět přiklady jako s Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera atd. je tak nějak mimo, než jsem to myslel. Možná někdy taky dospěješ do stavu jako já (a nejen já) kdy tě to věčný stahování a študování jistých věcí bude obtěžovat a zdržovat, protože na to nemáš čas ani náladu. Vím ve všem je ten pokrok, vylepšování, zrychlování a to hlavně v dnešní digi době. Nic proti, ale furt někdo něco vymejšlí, zlepšuje, a tím pádem tě v jistém slova smyslu nutí se tomu podřídit, abys byl schopen dál fungovat a udržel s dobou a vývojem krok. Jinak seš pak v pr...(nahranej) :wink: Možná jsem to napsal nesrozumitelně, lépe mě to nešlo. Až budeš starší, tak snad budeš vědět (pochopíš) o čem tu melu. V čem máš plnou pravdu je tvá poslední věta ale zase teda jako vocaď pocaď Platí to jak pro tvůj názor tak pro můj a každý mámo možnost volby :wink:
Co neubrzdíš neukecáš.
hanz

#18 Příspěvek od hanz »

Toto som svojou reakciou zo začiatku vlákna rozpútať nechcel.
Je jasné, že je nezmysel inštalovať a rozchodiť uvedeného klienta kôli jednorázovému stiahnutiu. Konkrétne ja ho ale využívam pomerne často a hodne mi uľahčuje život.
Touto cestou sa ospravedlňujem jyrry-mu, možno som nezvolil správne slová ale určite som to nemyslel zle.

S úctou hanz.
Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše potíže, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet . JAN WERICH
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od jyrry »

hanz píše:Toto som svojou reakciou zo začiatku vlákna rozpútať nechcel.......

ani ja ne :-)
jyrry.webnode.cz
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od jyrry »

mohl by nekdo poskytnout 2-4 reprezentanty tech planu, pro nahled? Mam doma takovych planu asi 6 CD a vybrat neco pouzitelneho je docela makacka... Tak jestli to nebude neco podobneho... Kdyby ale 1% planu bylo pouzitelnych, je to slusne...
jyrry.webnode.cz
hanz

#21 Příspěvek od hanz »

Skúsim časť niekde zavesiť, strpenie.
Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše potíže, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet . JAN WERICH
hanz

#22 Příspěvek od hanz »

Takže tu je vzorka:
http://www.megaupload.com/?d=AQ4FJI7G

Možno to tam dám nakoniec celé, ale dnes to už nestihnem.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od jyrry »

hm.... koukam do toho....
ostatni je ve stejnem duchu?

dik za nahled
jyrry.webnode.cz
PetrL

#24 Příspěvek od PetrL »

Futaba T8FG
Vektor II, Super Elipse, Pilatus Porter, Rower
Werret007
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Werret007 »

Kdyby někdo preferoval Uložto tak zde
Naposledy upravil(a) Werret007 dne stř 30.11.2011 21:25, celkem upraveno 1 x.
Spektrum DX6i mode 4.
List u vrtule se při létání používá k namotání vzduchu.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#26 Příspěvek od rampa_mckvak »

Chlapy, díky za odkazy na stažení.
Co neubrzdíš neukecáš.
Odpovědět

Zpět na „Download“