P-51D Mustang nebo P-51B Mustang

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Zpráva
Autor
SkyLady

P-51D Mustang nebo P-51B Mustang

#1 Příspěvek od SkyLady »

chtel bych si koupit mustanga od lm-model. ale nvm jakej, muzete mi pls proradit
Vosy
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Vosy »

Kup si P51B ........... nebo P51D :wink:
Co chceš radit? Vyber si, kterej se ti líbí víc. Odkazy na Vzduchoplavcův a můj článek jsem ti psal před půlhodinou o téma níž. V článcích máš popsaný oba dva modely, víc ti fakt asi nikdo neřekne.
Máš popsané řešení s jedním i dvěma servy na křidélka, máš tam různé motory a vrtule, máš tam model bez uhlíku i se třemi metry výztuhy atd.
Občas se člověk musí rozhodnout sám. 8)
Obě verze můžeš koupit nebarvené i s kamufláží, takž záleží jen na vkusu.
Když se podíváš do sekce "stavebnice" tak tam jsme řešili nedávno Mustanga asi měsíc.
Já volil P51B ale jen proto, že P51D má skoro každý.
Sea Bee, 2T 8,5 ccm
Mustang P51B (LM), Dualsky 2826/12
Accipiter Badius - Night Flyer, osvětlení
SkyLady

#3 Příspěvek od SkyLady »

Vosy píše:Kup si P51B ........... nebo P51D :wink:
Co chceš radit? Vyber si, kterej se ti líbí víc. Odkazy na Vzduchoplavcův a můj článek jsem ti psal před půlhodinou o téma níž. V článcích máš popsaný oba dva modely, víc ti fakt asi nikdo neřekne.
Máš popsané řešení s jedním i dvěma servy na křidélka, máš tam různé motory a vrtule, máš tam model bez uhlíku i se třemi metry výztuhy atd.
Občas se člověk musí rozhodnout sám. 8)
Obě verze můžeš koupit nebarvené i s kamufláží, takž záleží jen na vkusu.
Když se podíváš do sekce "stavebnice" tak tam jsme řešili nedávno Mustanga asi měsíc.
Já volil P51B ale jen proto, že P51D má skoro každý.

ja ted mluvil s kamosem ze prej cituju : ale jak to trochu vic přitáneš tak už se výrtí. tak ja nvm me to vyc tahne k D ale zase je pravda ze to ma maly rozpeti taky jsem premyslel o mustangu od ŠAD modelu ale to je zas velky, hranaty, atd. tak ja nvm co za model a jeste mi kamos rikal neco o EXTRA VA-330. taky je to epp ma to na webu i vzduchoplavec ale neni to vojensky ale zase akrobacie muze bejt sranda atd.
Vosy
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Vosy »

No, nikdo ti neporadí, jestli si máš vybrat stíhačku, akrobata, 3D akrobata, vrtulník, větroně nebo turbínového Wild Horneta :wink: .
Projdi si nějaká modelářská letiště, navštiv nějakou modelářskou akci ať toho vidíš ve vzduchu co nejvíc a pak vybírej.
Tvoje zájmy budou pravděpodobně zrát a měnit se. Taky jsem před měsícem prodal 3D visolet Blade Dancer od Multiplexu, protože mě prostě přestalo bavit. Místo něj mám Mustanga od LM a jsem spokojen. Ale určitě někoho jiného přestane bavit stíhačka a místo ní si koupí 3D visolet 8)
Sea Bee, 2T 8,5 ccm
Mustang P51B (LM), Dualsky 2826/12
Accipiter Badius - Night Flyer, osvětlení
Abu
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Abu »

Mustang od LM je trosku haklivej na velkou vychylku vyskovky, cim je tezsi, tim je ta haklivost vetsi ( do 400g celkem pohoda, s 500g uz si clovek musi davat trochu pozor)... nadruhou stranu, aspon se nenaucis ridit jako prase ale pekne s citem. Ja mam Dcko a taky to byl muj druhy Rc model, a lita dodnes (se silnejsim pohonem).

Te EPP Extra co ma Vzduchoplavec lita hezky, da se zalitat klasicka akro i 3D blbnuti, ma to podvozek jak ma spravny ero mit atdatd. Akorat je trochu vetsi nez Mustang (coz znamena lepsi let vlastnosti ale horsi skladnost) a potrebuje vyrazne vykonnejsi pohon (u motoru a reglu bude cenovy rozdil nezajimavy, ale baterky budou precejen o neco drazsi).
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
SkyLady

#6 Příspěvek od SkyLady »

tak vsem diky a kdybyste narazili na nejaky recenze o extre va-330 nebo o vysilacce hitec flaska :lol: :lol: (flash) si ji asi dneska budu kupovat tak mi sem napiste odkaz pls a kdyztak mi piste na icq tak zatim
Abu
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Abu »

SkyLady

#8 Příspěvek od SkyLady »

hm dik :mrgreen:
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Hoki »

SkyLady píše:tak vsem diky a kdybyste narazili na nejaky recenze o extre va-330 nebo o vysilacce hitec flaska :lol: :lol: (flash) si ji asi dneska budu kupovat tak mi sem napiste odkaz pls a kdyztak mi piste na icq tak zatim
A jakou máš? Flash-5 a nebo Flash-5X? Já měl tu obyč a vydržela mi 8roků a chodila spolehlivě. Jediná nevýhoda je - paměť jen na dva modely.
SkyLady

#10 Příspěvek od SkyLady »

Hoki píše:
SkyLady píše:tak vsem diky a kdybyste narazili na nejaky recenze o extre va-330 nebo o vysilacce hitec flaska :lol: :lol: (flash) si ji asi dneska budu kupovat tak mi sem napiste odkaz pls a kdyztak mi piste na icq tak zatim
A jakou máš? Flash-5 a nebo Flash-5X? Já měl tu obyč a vydržela mi 8roků a chodila spolehlivě. Jediná nevýhoda je - paměť jen na dva modely.

ja nvm reknu az koupim ale je tam flash5 :lol: ale nvm jestli normal 5 nebo 5X ale to ti reknu az koupim drzte mi palce 8)
HonzaS

#11 Příspěvek od HonzaS »

u mustanga od Šadu bacha na tlačené kopané obraty... bez směrvky jej tam kopneš, ale než se zastaví (křidélkama to jde poněkud špatně :-/ )tak jsi o několik (mnoho) metrů níž :wink:
Tomcat

#12 Příspěvek od Tomcat »

P 51 D se už dodává včetně čiré kabinky....vypadá to hned líp ....
A pokud ti jde jen o stíhačku pořiď si toho FW 190 ten není háklivej na výškovku ....a má odnímatelné křídlo = lepší přeprava jiank jsem viděl v letu Mustanga má ho kamarád a je to velkem srovnatelný s tím FW
HonzaS

#13 Příspěvek od HonzaS »

ale FW je německej :cry: :roll:
FlyerMan

#14 Příspěvek od FlyerMan »

Vlastnim P51D, kolega ma FW190 a mohu jednoznacne rici, ze FW190 je hodnejsi ero. Jak se jiz nekdo vyjadril, Mustang po pretazeni opravdu zlobi.

http://www.flyerman.ic.cz/images/letovy ... ombaty.jpg
wroum

#15 Příspěvek od wroum »

FlyerMan píše:Vlastnim P51D, kolega ma FW190 a mohu jednoznacne rici, ze FW190 je hodnejsi ero. Jak se jiz nekdo vyjadril, Mustang po pretazeni opravdu zlobi.

http://www.flyerman.ic.cz/images/letovy ... ombaty.jpg

ta 190 je nadherna :P
Odpovědět

Zpět na „Kombat“