Eclipse 7 sa vracia vo verzii Pro

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Jenda_84

#46 Příspěvek od Jenda_84 »

Nemáte náhodou někdo nějakou informaci o tom, kdy by se tahle věc mohla objevit? Pokud by ta cena byla konečná, tak je to opravdu zajímavé rádio. Jen doufám, že se Hitecu povede software.
Jester80
Kontaktovat uživatele:

Re: Eclipse 7 sa vracia vo verzii Pro

#47 Příspěvek od Jester80 »

nová ECLIPSE je v katalogu 2011-2012
http://www.hitecrc.de/store/getfile.php?idx=100
OldaS
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od OldaS »

Pokud jsem se správně díval tak na příští sezónu budou vysílače Aurora 9, Eclipse 7 Pro, Optic 6 Sport, Optic 5. Vypadl Optic 6.
Evidentně má nová Eclipse nahradit Optic 6. Osobně si myslím že Optic 6 byl docela dobré "lepší začátečnické rádio" za dobrou cenu které bude scházet. Optic 5 je moc jednoduchý, Optic Sport má zbytečná omezení a u Eclipse bude záležet na ceně. Podle mne měli zrušit Optic Sport.
Multiplex Royal Evo9 upgradované na Pro9 (fw 2.62) + 2,4GHz DuplexEX (Neboť jak praví Avenger: Duplexák nehádá Duplexák ví.)
Jester80
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Jester80 »

lubo1
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od lubo1 »

OldaS píše:Pokud jsem se správně díval tak na příští sezónu budou vysílače Aurora 9, Eclipse 7 Pro, Optic 6 Sport, Optic 5. Vypadl Optic 6.
Evidentně má nová Eclipse nahradit Optic 6. Osobně si myslím že Optic 6 byl docela dobré "lepší začátečnické rádio" za dobrou cenu které bude scházet. Optic 5 je moc jednoduchý, Optic Sport má zbytečná omezení a u Eclipse bude záležet na ceně. Podle mne měli zrušit Optic Sport.

Eclipsa bolo veľmi zlé rádio.... E-Pro som len zbežne prebehol popis - nič nové, svetoborné a navyše zmizla krytka pre výmenný modul. Že by AntiPalik? Eclipsu som mal a od tej doby Hiteca nemusím....
http://lubo111.rajce.idnes.cz
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od jyrry »

lubo1 píše: .....Eclipsu som mal ........

Co ti udelala? Ja mam jednu od cca 2002 (?) a ted asi mesic druhou, novou, ale ne s jejich 2,4 .... obe samozrejme s Palikem, ale ani bez nej mi nic spatneho neprovedla...

lubo1 píše: .....nič nové, svetoborné ........

no, packama se bude muset asi jeste nejaky cas hybat, to jo ....
jyrry.webnode.cz
lubo1
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od lubo1 »

jyrry píše:Co ti udelala? Ja mam jednu od cca 2002 (?) a ted asi mesic druhou, novou, ale ne s jejich 2,4 .... obe samozrejme s Palikem, ale ani bez nej mi nic spatneho neprovedla...
....

.... ja už ju nemám od roku 2001-2002 a nasr... som dodnes
Chyba v trime v deltamixe... Chyba v trime v motýľovi (V) - stálo ma to model... Nemožnosť zapnúť trvale voľlné mixy - stálo ma to model..., Nemožnosť čokoľvek priradiť inak, ako to je natvrd(l)o naprogramované.... počítadlo prevádzkového času do 199......
Flight Phase - či ako sa to volá - ti mení len subtrim a ak to mixuješ do nieakého iného kanálu - neprenáša sa mixom...., nemá žiaden voľný mix ktorý by preniesol trim - V kábel....
to sú pre mňa podstatné problémy, ktoré si pametám aj po desiatich rokoch.
Naposledy upravil(a) lubo1 dne pát 14.10.2011 15:54, celkem upraveno 1 x.
mior
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od mior »

Ja mám tú starú verziu s PalíkSoftom a dával som tam Assana a FrSky. Potom jej zrazu pri jarnej údržbe čosi ťuklo a šla na opravu do Hradca Králové. Nevyzeralo to nadejne a tak som kúpil Auroru, vybral origo modul a nahradil FrSkym. Nakoniec bol na Eclipse vymenený procesor a funguje ďalej, a tak mám rádiá dve - ale mám ich obe rád. Niekto povie, načo dve rádiá, ale je dobré si sem - tam niečo odskúšať aj na inom. A pre Eclipsu sa mi rysuje "cestovné" využitie.
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
lubo1
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od lubo1 »

mior píše:Ja mám tú starú verziu s PalíkSoftom a dával som tam Assana a FrSky. Potom jej zrazu pri jarnej údržbe čosi ťuklo a šla na opravu do Hradca Králové. Nevyzeralo to nadejne a tak som kúpil Auroru, vybral origo modul a nahradil FrSkym. Nakoniec bol na Eclipse vymenený procesor a funguje ďalej, a tak mám rádiá dve - ale mám ich obe rád. Niekto povie, načo dve rádiá, ale je dobré si sem - tam niečo odskúšať aj na inom. A pre Eclipsu sa mi rysuje "cestovné" využitie.

Len tak pre zaujímavosť skús preveriť ten BUG v delta a Vmixe, či nieje aj v Paliksofte.... Chovalo sa to tak, že keď si zmenil znamienka v deltamixe - otočilo to smer kniplov, ale trimy fungovali opačne ako kniple.....
CZ manual Eclipsy síce popisuje nastavenie reverz a prehodenie serv, ale v pôvodnom manuali bolo reverz a zmena znamienok pre delta a Vmix..... bez prehadzovania káblov od serv.
Mal som krásneho malého kompozitového vetroňa a vďaka tomu boli z neho trsátka hneď pri zálete....
Takže nemám ju rád.....
No a Paliksoft tomu vychytal tie največšie nedotiahnutia, ako priradenie spínačov a možnosť trvalo zapnúť voľný mix. U origo ho trvalo nezapneš - len so spínačom.....
Optic na tom nieje o moc lepšie..... Má možnosť priradiť niektoré spínače a trvalo zapnúť mixy.....
Ale snažil som sa napípať kolegovi jednoduchý elektrovetroň - smerovka, výškovka motor a poiler, trošku inak ako uvádza manual a pohorel som....
Plyn so stopkami dáš buď na knipel, alebo SW2. Ten SW2 je pre motor veľmi nepríjemne umiestnený a navyše nejde zmeniť smer zapnutia.....
Potreboval som to prepnúť na mod3 - to som horkoťažko zvládol cez neaký mix, ale keď som sa snažil hodiť servo spoilera na kanál 5 - nastali komplikácie. Voľný mix to nepreniesol - pretože klapky/spoiler sú ovládané subtrimom a tan sa neprenáša.... Takže horkoťažko sa spoiler vysúva na 30 percent. No a potlačiť pravý knipel na piatom kanáli bola tiež zábava...
No a EPA u Hitecu..... :cry:
mior
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od mior »

lubo1 píše:No a EPA u Hitecu..... :cry:

Našťastie u Aurory už vyriešené Servo Limitom.... inak ak s tým rátaš, tak ťa to neprekvapí... :D
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“