Helimaniacs Team Brno 2
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno 2
Tentokráte se na hale neukážu. Jedu za přítelkyní. Ale záhadu s "křivými" rameny jsem vyřešil. Chtělo to celou hlavu rozebrat a pak zase složit. A teď je to OK. 
standa_passat píše:Tak já tam v 9 nebudu. Jsem v háčku. Ale co hala. Chce někdo ?? 22 hod. Napište . S
Já bych tedy jako chtěl polétat
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
ja bych taky prisel, ale jen kdyz prijde i kouzelnik 
standa_passat píše::wink:tak 22 hod
BUDU TAM- Fantomas
ja se tam take otocim s malou potvorou, snad uz poleti 
Logo 600 + spirit
Po 14ti dnech si šel s chutí zalítat, a když mám plyn v nule tak se mě začne vrtulník ještě na zemi naklánět doleva. Chvilku jsem balancoval na špičce jedné lyže než jsem ho dostal zpátky. Podruhé jsem líznul listy o zem. Tak jsem to zabalil. Přitom jsem před tím normálně dolítal a vrtulník dal na poličku a dnes jsem ho vzal nic mezi tím. Vím že to asi bude nějaká blbost asi něco s Beastem, ale nemám chuť to teď opravovat. Nevím co se tam během několika dnů nečinosti mohlo pokazit 
Vzhledem k tomu, že nemám digitální měrku napadlo mě využít telefonu na nastavení bezpádlové hlavy.
viewtopic.php?f=107&t=42751
Vzhledem k tomu, že nemám digitální měrku napadlo mě využít telefonu na nastavení bezpádlové hlavy.
Toz koukam chlapci, ze jste nejak zamrzli. To bylo porad reci kdo kdy jde litat a najednou nic. Jo, jo, kapinek se nam ochladilo.
Hodim na sebe kombinezu (super vec, jeste jednou dekuji) a jdu na to.
Penax píše:Toz koukam chlapci, ze jste nejak zamrzli. To bylo porad reci kdo kdy jde litat a najednou nic. Jo, jo, kapinek se nam ochladilo.
No jo to se ti lítá, když máš kombinézu, mě je v kalhotách a bundě zima
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re: Helimaniacs Team Brno 2
Digis píše:Po 14ti dnech si šel s chutí zalítat, a když mám plyn v nule tak se mě začne vrtulník ještě na zemi naklánět doleva. Chvilku jsem balancoval na špičce jedné lyže než jsem ho dostal zpátky. Podruhé jsem líznul listy o zem. Tak jsem to zabalil. Přitom jsem před tím normálně dolítal a vrtulník dal na poličku a dnes jsem ho vzal nic mezi tím. Vím že to asi bude nějaká blbost asi něco s Beastem, ale nemám chuť to teď opravovat. Nevím co se tam během několika dnů nečinosti mohlo pokazit
Vibrace.
OK2WY
Tak jsem přehodil serva na cyklice ve 250 a ten zmetek opět někdy cukl pravou cyklikou, asi jako když zlobí potenciometr daného serva. Přehodil jsem několik serv a občas to cuklo.
Když jsem vzal paměť jiného vrtulníku, závada se neprojevila.
Tak jsem to nastavil komplet celé - a zmetek si škubl zase.
Tak jsem to celé opět nastavil - TX i celý vrtulník a nyní se to neprojevuje.
To servo, které původně zlobilo, opravdu cuká - určeno do spare parts.
Uvidím v úterý v hangáru při zavisení a doseřízení.
Když jsem vzal paměť jiného vrtulníku, závada se neprojevila.
Tak jsem to nastavil komplet celé - a zmetek si škubl zase.
Tak jsem to celé opět nastavil - TX i celý vrtulník a nyní se to neprojevuje.
To servo, které původně zlobilo, opravdu cuká - určeno do spare parts.
Uvidím v úterý v hangáru při zavisení a doseřízení.
paveld píše:Tak jsem přehodil serva na cyklice ve 250 a ten zmetek opět někdy cukl pravou cyklikou, asi jako když zlobí potenciometr daného serva.....
Tak presne to same mi dela jedno servo (Savox 257) na mem 450-satkovem Carbonacku uz dva mesice.
Ne nekdy, ale porad v klidu cuka s cyklikou takovym stylem, ze i Alan Szabo by mohl zavidet tu rychlost. Na radu Pseny jsem to zatim nikterak neresil a litam v pohode dal.
A mel pravdu. Ono si to za letu nejak vzdycky sedne.
Re: Re: Helimaniacs Team Brno 2
JirkaA píše:Digis píše:Po 14ti dnech si šel s chutí zalítat, a když mám plyn v nule tak se mě začne vrtulník ještě na zemi naklánět doleva. Chvilku jsem balancoval na špičce jedné lyže než jsem ho dostal zpátky. Podruhé jsem líznul listy o zem. Tak jsem to zabalil. Přitom jsem před tím normálně dolítal a vrtulník dal na poličku a dnes jsem ho vzal nic mezi tím. Vím že to asi bude nějaká blbost asi něco s Beastem, ale nemám chuť to teď opravovat. Nevím co se tam během několika dnů nečinosti mohlo pokazit
Vibrace.
Případně trim, subtrim a nebo špatný poťák který dává povel k rotaci. Zkus si prvně rozšířit v parametr menu deadband.
Tom
Digis píše:Po 14ti dnech si šel s chutí zalítat, a když mám plyn v nule tak se mě začne vrtulník ještě na zemi naklánět doleva. Chvilku jsem balancoval na špičce jedné lyže než jsem ho dostal zpátky. Podruhé jsem líznul listy o zem. Tak jsem to zabalil. Přitom jsem před tím normálně dolítal a vrtulník dal na poličku a dnes jsem ho vzal nic mezi tím. Vím že to asi bude nějaká blbost asi něco s Beastem, ale nemám chuť to teď opravovat. Nevím co se tam během několika dnů nečinosti mohlo pokazit
ja sazim na to ze sis hrabl na packy pri startu.
Logo 600 + spirit