mzk parovani
Re: mzk parovani
Znovu nemusíš ani tak. Jednou to zapneš a je to. Potom jen načteš uložený model a mělo by to fungovat. Ale mě to po minutě nebo dvou ta telemetrie spadne. Kotrbovi to k tomu napíšu taky. Jen jsem modul i příjmač zapoměl doma a jsem do čtvrtka mimo abych to poslal. Btw. ten sedmikanál vario se mi líbí. Na vánoce příjemný dárek teď v akci.
Než jsem měl Twin+ s verzí FW1.7,musel jsem každý model(přijímač) znovu propojkovat,abych zapnul telemetrii...Po nahrání nového Fw.si načítám model z boxu.Před tím to nešlo.
Mám standartní verzi 1.2 a telemetrie se mi načítá bez propojkování. No zvláštní co ta technika dělá. Každopádně gratuluju k funkčnímu systému.
Kolik používáš přijímačů a které to jsou?
Mám akorát jednu sedmičku. Tento rok jsem měl hektický ve škole a modelařina šla bokem. Teď mám zas trošku klid tak jsem se dal do stavby momentálně lodi Don Lucho. Jinak pokukuju po něčem do vzduchu. Ale to už je offtopic. Co se týká toho příjmače tak satelit nepoužívám. Nemám s čím.
Tak to bude tím...
Když budeš používat 2a více přijímačů,tak musíš vlastnit Twin+ a verzi Fw alespoň 1.6.Pak si v terminálu jen zvolíš model.Pokud používáš jeden Rx,tak tvůj Tx je spárován pouze s tím jedním a jinej nevidí.Proto se starší verzí nemusíš pořád strkat propojku...
Asi tak.
A k té padající telemetrii,pošli to do MZK,provedou upgrade,nebo výměnu Rx.
Ať ti to slouží...
Když budeš používat 2a více přijímačů,tak musíš vlastnit Twin+ a verzi Fw alespoň 1.6.Pak si v terminálu jen zvolíš model.Pokud používáš jeden Rx,tak tvůj Tx je spárován pouze s tím jedním a jinej nevidí.Proto se starší verzí nemusíš pořád strkat propojku...
Asi tak.
A k té padající telemetrii,pošli to do MZK,provedou upgrade,nebo výměnu Rx.
Ať ti to slouží...