potgun píše:co to znamena ze ma ty kanaly proporcionalni?ninja ma digitalni proporcialni regulator otacek takze ma taky proporcionalni kanaly?
Dám ti jednu, dle mého názoru velmi dobrou radu.
Z tvých příspěvků vyplývá naprosto jednoznačně, že o tom vůbec nic nevíš. Ale opravdu nic rozumného. Nechal ses akorát nachytat na dost blbou reklamu o NINJovi. A my si tu z toho tak trochu děláme prdel.
Pravděpodobně nejenom, že nic nevíš, ale asi tomu ještě ani nerozumíš. Jinak bys docela dost informací o řízení vrtulníku i o tom jak a proč to vlastně lítá mohl najít tady na fóru a různých odkazech.
Takže ta moje rada zní: - Vykašli se na to teď.
- Dokud tomu alespoň trochu nebudeš rozumnět, nekupuj si žádný RC vrtulník.
- Přečti si nejdřív něco o teorii.
- Když už máš simulátor, kup si k němu nějaký levný joystick ve tvaru vysílačky. Nezkoušej simulátor bez toho, nic tě to rozumného nenaučí.
- Sežeň ve svém okolí někoho, kdo umí lítat s Týrexem, nejlépe třeba nějakou partu lidí nebo RC klub, ve kterém se ti lidi scházejí.
- Uč se od nich, nechej si to vysvětlit.
Teprve potom popros rodiče, aby ti koupili vhodný vrtulník. Třeba to bude právě ten T-Rex nebo MiniTitan nebo něco podobného.
Ale teď je zatím čas.
Mám ještě takový nápad - ale vážně - popros tátu, aby si pořádně přečetl tento můj příspěvek, nech ho na to kouknout a prolistovat i ty ostatní příspěvky...