Obecné psychické úvahy
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Obecné psychycké úvahy
Aha, tak pokud je tam ta psychyka schvalne, tak nemam namitek. 
RiMr píše:...jak nedá...?!
Nedá, bo jsem do pěti v práci a pak už je zima-tma-hnus. A podle toho jak se tady vesele tlachá nejsem sám...
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
...šak ráno...
RiMr píše:...šak ráno...
Myslíš než du do práce? To je ještě tma...
Zdrhni dřív, stejně jen sedíš na netu
Nadpracuješ až bude škaredě
FlyBear píše:Zdrhni dřív, stejně jen sedíš na netu![]()
![]()
Jo to nejde.... Sice sedím u netu, ale stále choděj lidi a neco po mě chtěj, prostě sem choděj jak do krámu...
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
JuraS. píše:nicméně tady když jsem napsal, že bych klidně použil watový vysílač na fpv tak jsem byl málem ukamenován ale přitom mi nikdo nedokázal říct co bych tím způsobil..co bych mohl způsobit..sestřelovat letadla ? ptáky ? politiky ? nevím...
tak jen tak úvaha..proč...
Protože a) existuje nějaký předpis
b) ten předpis existuje proto, aby se to pásmo dalo vůbec používat. Aby byla možnost jak eliminovat bezohledná hovada bránící ostatním v rozumném sdíleném využívání kmitočtového pásma.
Představ si silnici, po které jezdí auta. Ty jsou nějak rozumně velká a díky tomu se na tu silnici vejdou a při respektování předpisů si každý může dojet kam potřebuje. A teď si představ situaci, že se najde magor, kterej kašle na všechny okolo a vyjede na tu silnici s monstrem, které ji zabere celou nebo podstatnou část pro sebe. On sice někam dejme tomu díky své bezohlednosti a převálcování ostatních dojede, ale ostatní jsou v řiti a nejedou nebo jsou převálcováni. Přitom by ten magor dosáhl jednodušeji stejného cíle kdyby použil stejné (nebo podobné) auto a choval se při jeho použití stejně jako ostatní.
Nebo jinak - patro v paneláku plný partají, každý má doma puštěný rádio dostatečně nahlas ale přitom tak, aby to nerušilo sousedy. A najednou se zase najde magor, který si řekne tak, a já chci rádio pořádně nahlas, narve si do garsonky dvoukilowattový soundsystém a osolí to naplno. Poslouchá si svou muziku jak chce a dokonce ho ani neruší zvonek u dveří a bouchání nasraných sousedů do radiátorů. Jenže sousedi si rádio v klidu už neposlechnou. Buď se odstěhují, nebo si taky koupí pořádně nadupanej soundsystém. A spirála může pokračovat. 2kW přeřvou 4kW, onoho původního magora nenapadne nic jinýho než další zvýšení výkonu a tak dál až do zblbnutí...
Trochu absurdní příklady, ale dosaď si místo velikosti auta nebo nf výkonu hrací bedny tvůj výkon jakéhokoli vysílacího zařízení ve sdíleném kmitočtovém pásmu. Právě ty předpisem dané limity slouží k tomu, aby to sdílení bylo vůbec možné.
OK2WY
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
psena píše:Aha, tak pokud je tam ta psychyka schvalne, tak nemam namitek.
Tak to je samozřejmě smutné.....
sharkcom píše:Aneb vymejvání mozků a překrucování zkutečností... Čeho jsme se to dožily? Jedinej rozdíl je, že dřív jsme se bály říct pravdu o politicích a dnes o cikánech...
já se tedy nebojím..
-
were
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obecné psychické úvahy
Nevim o nikom kdo by se bal, jen o vlade a ruznych pseudohumanistickych organizacich, ktere ji zcela zamerne nerikaji. O nekterych zahranicnich vladach, ktere cikanum sice nedaji vizum, ale nas poucuji, jak jsme tu na ne zli ani nemluve...
Problem je ale v lidech, kteri si nechaji vsechno libit - pokazde kdyz se treba na nektereho ministra apod. provali nejaka spina, cekam davy lidi oblehajicich urad vlady a pozadujicich jeho okamzite odstoupeni ale kdyz jsem na takovou akci vyrazil prisla tam hrstka lidi...
Jo kdyz spadne letadlo se tremi hokejisty to je najednou na namestich plno - ale kdyz nam tu rozkradaji republiku a kazda privandrovala svoloc si tu moze delat co chce, to je kazdemu putna - je mi z toho casto hodne smutno... kdyz jsem treba cetl jake trapne triviality staci k tomu ziskat obcanstvi a zacit pobirat vyhody, nestacil jsem se divit...
Stejne fiasko jsou treba protikorupcni zakony - z EU prebirame kazde sebeblbejsi narizeni, ale bychom se poucili a protikorupcni zakon opsali treba od Rakouska, to ne, to se zkorumpovanym urednikum necha vymyslet tuna nepouzitelnych blabolu... atd. atd., to je skoda slov...
Problem je ale v lidech, kteri si nechaji vsechno libit - pokazde kdyz se treba na nektereho ministra apod. provali nejaka spina, cekam davy lidi oblehajicich urad vlady a pozadujicich jeho okamzite odstoupeni ale kdyz jsem na takovou akci vyrazil prisla tam hrstka lidi...
Jo kdyz spadne letadlo se tremi hokejisty to je najednou na namestich plno - ale kdyz nam tu rozkradaji republiku a kazda privandrovala svoloc si tu moze delat co chce, to je kazdemu putna - je mi z toho casto hodne smutno... kdyz jsem treba cetl jake trapne triviality staci k tomu ziskat obcanstvi a zacit pobirat vyhody, nestacil jsem se divit...
Stejne fiasko jsou treba protikorupcni zakony - z EU prebirame kazde sebeblbejsi narizeni, ale bychom se poucili a protikorupcni zakon opsali treba od Rakouska, to ne, to se zkorumpovanym urednikum necha vymyslet tuna nepouzitelnych blabolu... atd. atd., to je skoda slov...
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
tohle mi nedalo to sem nedát...
Kód: Vybrat vše
Vyzývám všechny špičkové romské lékaře, právníky, vysokoškolské profesory a vynálezce,
všechny omské herce, všechny romské reprezentanty v ledním hokeji nebo kopané.
Vyzývám všechny slavné romské hudební skladatele, spisovatele, sochaře a malíře - SJEDNOŤTE SE
a udělejte už konečně něco pro svou romskou menšinu!!!
Sraz zítra v 17.00 v telefonní budce v dolní části Václavského náměstí.Re: Obecné psychické úvahy
Jsem zvědavej, jestli se bude něco dít alespoň toho 18.listopadu... Moc tomu ovšem nevěřím. Je to jako s tou žábou, kterou hodí do vařící vody. Pokud jí totiž hodí do vařící vody, vyskočí, ale pokud jí hodí do studený vody a začnou jí ohřívat, nechá se uvařit... Přesně jako náš národ...
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
FlyBear píše:Říkat pravdu o politicích nestačí. To je nebolí.
Musel bys je vyměnit... A to už nikdo z nás neumí, usnuli jsme na vavřínech a zpohodlněli
Přesně tak. Vyměnit! Je otázkou, ti co přijdou po nich, budou lepší?
Co neubrzdíš neukecáš.
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
Jsou prostě ZÁSADNÍ otázky, kterými se zde musíme zabývat...
Například: Bude ES II lepší než ES? Bude se prodávat i bez jejich power setu?
TO je oč tu běží...
Například: Bude ES II lepší než ES? Bude se prodávat i bez jejich power setu?
TO je oč tu běží...
rampa_mckvak píše:FlyBear píše:Říkat pravdu o politicích nestačí. To je nebolí.
Musel bys je vyměnit... A to už nikdo z nás neumí, usnuli jsme na vavřínech a zpohodlněli
Přesně tak. Vyměnit! Je otázkou, ti co přijdou po nich, budou lepší?
Nebudou. Při normálních volbách se vymění jen část politiků. Ti noví ať jsou třeba svatí, tak je ten zbytek zachvíli semele na svoji úroveň a zachvíli už budou jen hrabat pro sebe. To by se museli kompletně vyměnit všichni politici ( i ti na krajské úrovni) a dosadit noví nezkažení lidé, které by nikdo navíc nemohl kazit. No a nebo zavést demokratickou monarchii, kde by si lidé zvolili krále a vévody pro kraje a žádný parlament by nebyl. Ale nic takového se nestane, jelikož by si to nikdo neodhlasoval.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan