Heli HK-450 z HC III.

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
RCmichal

Re: Heli HK-450 z HC

#676 Příspěvek od RCmichal »

já měl vůle v ložiskách smykátka a v ložiskách gripů vrtulky a mimo jiné ohnutou hřídelku vrtulky
vylizplech

#677 Příspěvek od vylizplech »

RCmichal píše:já měl vůle v ložiskách smykátka a v ložiskách gripů vrtulky a mimo jiné ohnutou hřídelku vrtulky

tet když se na to pořádně dívám,tak tam mám taky vůle,dá se to nějako odstranit,nebo vyměnit za nové?
RCmichal

#678 Příspěvek od RCmichal »

ložiska smykátka jsem dal nová a opatrně přítáhnul střed, a ložiska gripů - tam jde vůle odstranit mírným a pomalým zkrácením středu vrtulky (tím se mění axiální vůle ložisek, ale pozor když se to přežene přestanou se točit !!!)
vylizplech

#679 Příspěvek od vylizplech »

objednal jsem celý zadní domek i s unašečem vrtulky,ono by tam toho bylo na výměnu asi víc,jak to příjde tak to vyměním a pokud to ani pak nepřestane ten ocas uhýbat,tak už to vidím jedině na to gyro a nebo mojí neschopnost to gyro dobře nastavit,zatím díky všem,určitě se ještě ozvu jak to dopadlo.
RCmichal

#680 Příspěvek od RCmichal »

taky mám dopředu připravenou náhradní celou mechaniku vrtulky včetně domku a řemínku, často je problém s uchycením ložisek v domku a to je jinak neřešitelné (preventivně lepím zeleným Loctite)
vylizplech

#681 Příspěvek od vylizplech »

RCmichal píše:taky mám dopředu připravenou náhradní celou mechaniku vrtulky včetně domku a řemínku, často je problém s uchycením ložisek v domku a to je jinak neřešitelné (preventivně lepím zeleným Loctite)

no už se mi stalo že se mi to uchycení začalo točit a krásně se to tam vyšmajdalo,takže aspon vím že to mám zalepit.
RCmichal

#682 Příspěvek od RCmichal »

já tam měl 1mm vůli, tak lepím preventivně, no postupně lepím snad všechna ložiska, v tom čínským "hliníku" to jinak moc nedrží, a od té doby je lecos lepší
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#683 Příspěvek od Nakadah »

Me prisla nova cela zadni mechanika pro HK450Pro, kdyz uz mam z PROcka hlavu tak rovnou at i zadni mechaniku ne :)

No, vule osicky v loziskach stejna jako u puvodni z GT verze, gripy se tocily nejak podivne. Cinan proste doladil vuli tak ze na sroubek kapl lepidlo a dotahl to jen co bylo potreba. Kdyz sem to dotahl vic, tak uz sem loziska pretahl. Takze sem vuli doladil brousenim podlozek pod vnejsi loziska na jemnem brousku. Loziska sem do gripu zakapl L222. Tim sem odstranil jak axialni tak radialni vuli (axialni sem odstranil brousenim podlozek).

Na osicku sem koupil nove loziska z Tobexu. Sup je tam ale co to? Zase stejna vule. Takze loziska do domku opet zakapnout lehce L222. Nasunu osku no a bylo to lepsi, ale porad tam nejaka vule byla. Takze spendlikem po kapce L222 na osku k remenicce a slozit. A pic, vule nulova. Hridelka se pekne toci a naprosto bez vule. Uznavam ze L222 na to neni urceny, ale splnil co sem potreboval a pujde to snadno rozebrat.

Jinak v ovladani mechaniky mirnou vuli mam, tj. chytnu za ocasni listy a sem tam s nimi trosku natocim. Ale ocas mi rozhodne necuka ctvrt otacky sem tam.

Sazim na vadne gyro. Moje HK401 sice necukalo ale nechutne driftovalo. Nak
Kenny McCormick

#684 Příspěvek od Kenny McCormick »

vylizplech píše:tak jsem to byl vyskoušet a je to hrůza,ocas mi lítá plus mínus 45 stupňů,travel adjust mám gyro nastavené na 50% a ještě je ve vysílačce nastavení gyra,a tam mám taky 50%,ale at ubírám nebo přidávám,je to pořád stejné ocas si lítá jak se mu zachce,řemínek mám napnutý,nevíte někdo co stím?
na Dx6i nemozes lietat s nastavenim 50% zisku v Tx. 50% je totiz v podstate 0%. Ked znizis pod 50%, dostanes sa do Normal modu gyra, ked pridas nad 50%, si v AVCS.
Cize daj 65-70% a zvysuj zisk, az sa ti rozkmita chvost /tak 5cm do stran, potom zniz na hodnotu tesne pred rozkmitanim.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
vylizplech

#685 Příspěvek od vylizplech »

Kenny McCormick píše:
vylizplech píše:tak jsem to byl vyskoušet a je to hrůza,ocas mi lítá plus mínus 45 stupňů,travel adjust mám gyro nastavené na 50% a ještě je ve vysílačce nastavení gyra,a tam mám taky 50%,ale at ubírám nebo přidávám,je to pořád stejné ocas si lítá jak se mu zachce,řemínek mám napnutý,nevíte někdo co stím?
na Dx6i nemozes lietat s nastavenim 50% zisku v Tx. 50% je totiz v podstate 0%. Ked znizis pod 50%, dostanes sa do Normal modu gyra, ked pridas nad 50%, si v AVCS.
Cize daj 65-70% a zvysuj zisk, az sa ti rozkmita chvost /tak 5cm do stran, potom zniz na hodnotu tesne pred rozkmitanim.

gyro nereaguje ať tam mám nastaveno 50% nebo 60%,70%,80% nebo 100%,protože je gyro zjevně po smrti.Hází to ocas zleva do prava,ať už mám gyro zapnuté nebo off.
vylizplech

#686 Příspěvek od vylizplech »

http://www.emotors.cz/elsa/eshop/7-1-RC ... -Lock-Gyro objednal jsem tohle gyro,doufám,že bude dobře fungovat za ty peníze,jen budu asi zase otravovat s pomocí to nějako napípat do DX6 až mi to dorazí,předem díky.
OPR
Kontaktovat uživatele:

#687 Příspěvek od OPR »

To fakt nechápu. Víš, nezlob se na mne, že to takhle řeknu ale Ty ty problémy naschvál vyhledáváš. :? Namísto toho aby ses jim vyvaroval a nebo jim předcházel. Za ty peníze cos dal za předešlé gyro a teď za tohle .... no snad to bude fungovat.
Naposledy upravil(a) OPR dne pon 24.10.2011 10:52, celkem upraveno 1 x.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#688 Příspěvek od Nakadah »

To je sileny dat 1200 za tohle gyro, stacilo si uz predtim objednat aspon tu GA-250ku za 10$. O HK401 se vi ze jsou to nepovedene kopie GY-401 :( Ale tak co, kdyz uz sis to objednal. Doufam ze to bude fungovat bez driftovani. Nak
Kenny McCormick

#689 Příspěvek od Kenny McCormick »

myslim ze ho ani skladom nemaju/aj ked pisu ze ano, bezna prax eshopov/, tak zrus objednavku...
to gyro je dnes uz katastrofa a zvlast za tie peniaze, kupis za to bazarove gyro, co sa s tymto neda porovnat.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
vylizplech

#690 Příspěvek od vylizplech »

objednávka už zrušit nejde,já myslel že je to kvalitní gyro.
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“