Picaxe a osvetleni modelu
Re: Picaxe a osvetleni modelu
Takze samodomo reseni, ale funguje. Vzal jsem univerzalni pole, dal ho do scaneru a pak vytisknul. Nakreslil jsem na nej obvod a pres kopirak na tistak.
bpavel píše:..... nekde stahnout papir..............
za mlada jsem pouzival bezny "milimetrovy" papir, dirky cernou, spoje cervenou a soucastky modrou tenkou fixkou, pak jsem pod to frknul cuprextit, jehlou "opichal" dirky a podle nich to lihovym fixem prekreslil. Sice opruz, ale na male DPS s ftakovinkama mi to bohate stacilo...
jyrry.webnode.cz
zkus se zamyslet nad touto metodou: http://www.hw.cz/Teorie-a-praxe/Dokumen ... oneru.html
rychle, jednoduche a presnost radove lepsi jak rucne. Obcas se kousek toneru sloupne tak to chce dokreslit fixou, ale jedna se milimetrove kousky. Jako papir pouzivam obycejny relkamni letak z leslkeho papiru. Dulezity predpoklad je mit laserovou tiskarnu
rychle, jednoduche a presnost radove lepsi jak rucne. Obcas se kousek toneru sloupne tak to chce dokreslit fixou, ale jedna se milimetrove kousky. Jako papir pouzivam obycejny relkamni letak z leslkeho papiru. Dulezity predpoklad je mit laserovou tiskarnu
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.
Tyhle barevny papiry mi nejak nefungovaly... To spis mi funguje vytisknout DPS na letaky na kridovym papiru, co nam hazeji do schranky v obrovskym mnozstvi :-D Neni to blbost, nasel jsem to na nejakem zahranicnim foru...
Kdyz se najde vhodny fotopapir do tiskarny, taky dobry. Uplne nejlepsi vysledky mi ale dava modra folie z GESu (myslim, nebo GM...), ale je docela draha.
Kdyz se najde vhodny fotopapir do tiskarny, taky dobry. Uplne nejlepsi vysledky mi ale dava modra folie z GESu (myslim, nebo GM...), ale je docela draha.
jyrry.webnode.cz