T-rex 450 Pro - zkušenosti III.

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
OPR
Kontaktovat uživatele:

Re: T-rex 450 Pro - zkušenosti

#16 Příspěvek od OPR »

Mě taky ..... je s tím sraní. :D
harleyr

#17 Příspěvek od harleyr »

Diky za rady.Tak a teď mám na výběr co s tim mužu udělat.Nevim proč to tak nenapišou i v návodu a malujou tam nějakej střed kterej je na houby. :lol:
harleyrfutaba T7C T Rex 450 pro super combo Honey bee upgrade Drn
Čmelák ve výstavbě......
horpak

#18 Příspěvek od horpak »

ahoj, kam je lepší dát regl, pod ten kryt ve předu nebo na bok trupu???
Díky
petrct
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od petrct »

ja homám tady http://petrct.rajce.idnes.cz/Trex_450_PRO_6s/#IMAG0283.jpg byl tam i když jsem mnel baterku 2200 3s a ted taky 6s 1300 některý kluci ho davaj pod platto baterky, zaleží jak ti vychází těžište a mužeš s ním hýbat. jo a mám ho na proužcích cca 5mm samolepícím 3M zipu
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
horpak

#20 Příspěvek od horpak »

jj dík zkusím ho dát pod plato tam se mi zdá že je mín na ráně. Ještě ják je gyro tak na trupu jsou 2 plošky kam se gyro vejde, zatím na všech fotkách jsem ho viděl na vrchní plošce blíž hřídeli rotoru, ale tam bych rád umístil přijmač, bude mít nějaký vliv na let když umístím gyro na tu spodnější plošku?? Ještě jednou moc díky za rady
DaveLister

#21 Příspěvek od DaveLister »

Spodnejsi plosku myslis to plato na kterym je podvozek?
Teoreticky to nicemu vadit nebude, vibrace tam budou spis mensi(pokud se gyro nebude ze stran dotykat bocnic). Podle me je ale lepsi tam dat prijmac - ten jednou zapojis, nastavis fail-safe a uz te nezajima, gyro budes chtit stelovat a v te spodni pozici se k nemu budes spatne dostavat.
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
horpak

#22 Příspěvek od horpak »

ne ne já myslím tu spodnější plošku ják je místo pro gyro tak za ním je o centimetr níž druhá ploška a tam bych to rád dal... a příjmač bych pak umístil na tu hořejší plošku...
horpak

#23 Příspěvek od horpak »

omlouvám se že zase otravuju ale mám trochu problém se zapojováním serv. U vrtulníku jde špatně poznat jaká funkce co pořádně dělá, a tak jsem se chtěl zeptat, funguje to tak že jakým směrem se nakloní deska cykliky takovým směrem vrtulník lítá???
DaveLister

#24 Příspěvek od DaveLister »

Myslis ten domecek ve kterem jsou prevody kardanu? Tam jsem gyro snad jeste nevidel a obavam ze se ti tam cele nevejde a bude nakonci trochu plandat coz mu nebude delat dobre, nehlede na to ze tam bude dost vibraci od kardanu.
Taky pocitej s tim ze ti tam bude plandat spousta kabelu, coz se me osobne vubec nelibi :wink:

PS: spusty inspirace najdes treba tady http://helifreak.com/showthread.php?t=130974

petrct: Co to je na te fotce pod tema smotanejma dratama? to je vrtulnik? :lol:

horpak píše:omlouvám se že zase otravuju ale mám trochu problém se zapojováním serv. U vrtulníku jde špatně poznat jaká funkce co pořádně dělá, a tak jsem se chtěl zeptat, funguje to tak že jakým směrem se nakloní deska cykliky takovým směrem vrtulník lítá???

Ano i ne. Vrtulnik se naklani tim smerem kam jde deska cykliky, to ale nutne neznamena ze tam leti. Mozna by neuskodilo si o tom neco precist kdyz uz to sestavujes, todle je docela zaklad :)
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
horpak

#25 Příspěvek od horpak »

už studuju celkem dlouho ale na tohle jsem ještě nenarazil. Takže mám to správně zapojený že když na vysílačce pohnu kniplem tak že by měl vrtulník letět dopředu/nebo do prava, tak se deska cykliky nahne směrem dopředu/ nebo do prava? nerad bych to zapojil špatně a zjistil to až při prvním lítání kde by to asi odneslo několik komponentu :D . Jinak to gyro teda umístím tak jak má být, a příjmač pokusím lupnout dovnitř ale ty kablíky od serva jsou strašně krátky takže asi budu muset pořídit prodlužovací....
psena
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od psena »

Na te plosce klidne gyro muzes mit, ale brzdy ho predelas jinam pokud zacinas a budes padat. Protoze co pad to sundani gyra a zniceni obuostranne podlozky.
450ka se da krasne udelat, ze das samozrejme regl do spice pod baterku, prijmac dovnitr trupu a gyro tam kam patri. Vypada to dobre a je to predevsim bezpecny pro elektroniku.
horpak

#27 Příspěvek od horpak »

jj tak to mám nyní v plánu ale mám celkem velkej příjmač a menší se nedělá, příjmač se tam sice i se zapojenýma kablema vejde ale od těch 2 serv co jsou ve předu vedou příliš krátký kablíky na to abych to dotáhl až do zadu. Možnost by sice bylo že bych obrátil příjmač tak aby anténou mířil dozadu ale ve vnitř ty kablíky asi nezapojím...
takže jediným výhodiskem je to že v pondělí skočím pro prodlužovací servokably. Jinak bude moc vadit že antena bude asi 1cm od motoru skrz rušení?? Mám 2.4ghz coronu (dsss) ???
Moc děkuju
OPR
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od OPR »

horpak píše:už studuju celkem dlouho ale na tohle jsem ještě nenarazil. Takže mám to správně zapojený že když na vysílačce pohnu kniplem tak že by měl vrtulník letět dopředu/nebo do prava, tak se deska cykliky nahne směrem dopředu/ nebo do prava? ....

Máš co .... pádlo?
horpak

#29 Příspěvek od horpak »

jj. Mám pádlovou verzi...
psena
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od psena »

Spektrum se me vleze do trupu, jine prijmace s tim maji problem. Tak beru zpet.
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“