WING Dragon Slow - první let
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
Re: WING Dragon Slow - první let
No, ja mam ted momentalne tri baterky a tri ty setove nabijecky, nabijel sem zhruba ty ctyri hodinky a jak uz ta baterka byla vlazna tak sem to vypnul, bylo to pres 4 hodiny, je to opravdu na prd ta nabijecka, pak po letu sem to na zemi jeste dovybil a nabijel znova, ted to bude zase lezet tak sem to nabil naplno a nechal, treba za dva mesice mam jen nabit a nebo to dat do letadla vybit a nabit napno, co vim tak ni mh se musi vybijet, mam dva osmiclanky a jeden sedmi clanek a ten sedmi clanek se nabiji rychleji, zahral se rychleji a doba letu tak srovnatelna, u me ten wing dragon bude takove dovolnkove letani, mam jej v CR a budu s nim letat jen o dovolenych takze to bude vic lezet nez letat, tak aspon aby ty baterky chvili vydrzely
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
- kope
- Kontaktovat uživatele:
S tím "povinným" vybíjením NiMh neporadím, to jsou tady na fóru povolanější... Ale určitě vím, že jsem tady na to téma před časem něco četl. A taky už jsem zjistil, že NiMh články rozhodně nejsou takové "citlivky" jako LiPo - už se mi taky stalo, že Dragon zůstal přes noc na stromě se zapojeným reglem, baterka byla ráno, když jsem ho konečně dostal dolů totálně vyždímaná a po nabití spokojeně jede dál. Takže si myslím, že když jí jednou nabiješ bez předchozího úplného vybití, tak přežije...
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
no kdyz sem to skladal tak sem mel baterku na kterou se motor ani neroztocil, taky byla vybita, mam jednu novou a dve uz letane, nabil jsem a letaly stejny cas co ta nova tak asi ok no, bude to takove rekreacni letani a tak investovat do lipol a jineho reglu zatim nebudu kdyz mam novou originalni baterii, az nepude litat na to co mam a letadlo porad bude cele tak asi dam lipolku, ale wing dragon me jinak celkem zaujal, pri skladani jsem musel doladit to uchyceni na kormidlech protoze to tam bylo uplne volne, hejbal sem kniplem a vyskovka nic, krideka zase naopak dost citliva, letal sem zatim se setovou vysilackou tak na priste si koupim prijimac spektrum a budu mit dx7 tam pujdou i flaperony a expa a tak a jeste jsem premyslel nad tim riditelnym zadnim kolem
- kope
- Kontaktovat uživatele:
JohnyPes píše:abych nezapomel, mam tu ted 2x baterku, nabijecku, motor s regulatorem a vrtuli k nicemu.... chcete to nekdo? Johny
Poslal jsem ti SZ
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
kope píše:JohnyPes píše:abych nezapomel, mam tu ted 2x baterku, nabijecku, motor s regulatorem a vrtuli k nicemu.... chcete to nekdo? Johny
Poslal jsem ti SZ
Tohle uz jsem koupil ja
- kope
- Kontaktovat uživatele:
František Koudelka píše:
Tohle uz jsem koupil ja
I vrtuli ?
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
jo vsechno, regl, motor, vrtuli a nabijecky s baterkama
Na co vrtuli?
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Pajas píše:Na co vrtuli?
Nějak je lámu
Jakto? Vždyť už to umíš ne? Mně se zlámala jenom jednou o šutrák při startu. Já už ale bohužel vrtuli nemám
. A ještě kamarádovi se vrtule na Dragonovi polámala
. To až budu jednou zase objednávat, tak jich vezmu aspoň 10
.
EDIT: Vrtuli mám na letadle, náhradní už nemám.
EDIT: Vrtuli mám na letadle, náhradní už nemám.
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Pajas píše:Jakto? Vždyť už to umíš ne? ...
No ono to vždycky není o "umíš-neumíš"
viewtopic.php?f=11&t=41932
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
Chtel bych jeste radu, dvakrat jsem zkousel startovat ze zeme a pokazde mi to ujelo mimo drahu, je to tak blbe ovladatelne a nebo je to rukama , chtel bych dodelat riditelne zadni kolecko, ma to smysl? Dale bych chtel dat vetsi kola aby se dalo bezpecne rozjet i pristat na trave, jaky prumer kol je potreba? puvodni kola maji 40mm
To se i mně často stává, že to nejde vzlítnout ze země.
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
A proc to tak je? Na nekterych videich je to ve vzduchu na par metrech, taky se mi zda ze vyskovku by to chtelo vetsi, kridelka ok ale kdyz taham za vyskovku tak porad nic, musim hodne tahat za knipl aby to reagovalo, zaves pro tahlo jsem uz opravil to mam bez vule, chtelo by to asi vetsi vychylku
Ono to je třeba 10 metrů. Na videu se to nezdá. Když se startuje proti větru, tak to je třeba po 5 metrech.