Helimaniacs Team Brno III
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno III
Che, já si ho nosím do práce a zpět, abychom si na sebe více zvykli 
Profous zavisen v hangáru - zatím se chová jako hodný moula 
Digis píše:Ty voe to si bereš sebou vrtulník i při cestě na hřbitov. Tak to už začíná být taky na pováženou
No dokud je to cestou na hřbitov, je to ještě v klidu
P.S.: Který blbec proboha páruje ty Radixy?? Teď jsem na ně vypatlal tak půl role izolepy...
Tom
Tak Saaby z Profouse bez dovážení - asi je opraudu párují 
Splněno, teď ať už je neděle jaká chce
Škoda, že oskar leze ven tak pozdě.
Tom
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Haló, chlapci, co takhle udělat si výlet do Babic? Vítr skoro nula, prostoru že můžou lítat klidně dva tři vrtulníky najednou a já tam budu kysnout bez parťáka... Balím a vyrážím..
OK2WY
Ve šroubárně 
JirkaA píše:Haló, chlapci, co takhle udělat si výlet do Babic? Vítr skoro nula, prostoru že můžou lítat klidně dva tři vrtulníky najednou a já tam budu kysnout bez parťáka... Balím a vyrážím..
My si udělali výlet na DP, bylo nás tam plno
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Nakonec nebylo tak zle, přijeli ještě dva souklubníci, tak bylo s kým pokecat. Akorát při páté baterce se Protosovi nechtělo roztočit, musím do toho vlézt a podívat se, mám podezření na regl. Třeba mě chtěl jen decentně naznačit, že poslední let se nelítá... Teď to vidím na čajíček poctivě zředěný rumem, přece jenom horko vypadá trochu jinak.
OK2WY
Digis píše:JirkaA píše:Haló, chlapci, co takhle udělat si výlet do Babic? Vítr skoro nula, prostoru že můžou lítat klidně dva tři vrtulníky najednou a já tam budu kysnout bez parťáka... Balím a vyrážím..
My si udělali výlet na DP, bylo nás tam plno
Půjdete někdo zítra přes den ?
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
V kolik tam budeš? cca po 13h bych mohl 
Regl doma jede, tak nevím co se mu nelíbilo. Asi mu bylo zima.
Regl doma jede, tak nevím co se mu nelíbilo. Asi mu bylo zima.
OK2WY
Čau všichni, hlásím se po dlouhé odmlce. Musím vám říct, že to prostě nestíhám, což jste si určitě stačili všimnout po těch pár měsících, co jsem tam nebyl. na Dp letos asi určitě už nedojedu, škola mi končí když je tma a do haly snad někdy v lednu po přijímačkách na VŠ, když to vyjde tak snad i dřív. Ještě jendou se omlouvám, nečekal jsem že toho bude tak moc najednou 
scaly píše:Čau všichni, hlásím se po dlouhé odmlce. Musím vám říct, že to prostě nestíhám, což jste si určitě stačili všimnout po těch pár měsících, co jsem tam nebyl. na Dp letos asi určitě už nedojedu, škola mi končí když je tma a do haly snad někdy v lednu po přijímačkách na VŠ, když to vyjde tak snad i dřív. Ještě jendou se omlouvám, nečekal jsem že toho bude tak moc najednou
Kdo ses ?
settswat píše:scaly píše:Čau všichni, hlásím se po dlouhé odmlce. Musím vám říct, že to prostě nestíhám, což jste si určitě stačili všimnout po těch pár měsících, co jsem tam nebyl. na Dp letos asi určitě už nedojedu, škola mi končí když je tma a do haly snad někdy v lednu po přijímačkách na VŠ, když to vyjde tak snad i dřív. Ještě jendou se omlouvám, nečekal jsem že toho bude tak moc najednou
Kdo ses ?
Ale Settswat, vzdyt si vzpomen, takovej ten vysokej v nadrazackym kabate co drzi vysilac jen tak dvouma prstama v urovni kuli a lita si metr pred ksichtem kabinkou k sobe.
P.S.
Scaly promin, vtip.
scaly píše:Čau všichni, hlásím se po dlouhé odmlce. Musím vám říct, že to prostě nestíhám, což jste si určitě stačili všimnout po těch pár měsících, co jsem tam nebyl. na Dp letos asi určitě už nedojedu, škola mi končí když je tma a do haly snad někdy v lednu po přijímačkách na VŠ, když to vyjde tak snad i dřív. Ještě jendou se omlouvám, nečekal jsem že toho bude tak moc najednou
Klíííd
Však on se čas najde ....