nespolehlivost Hobby E-Shopu
-
Brabouk
- Kontaktovat uživatele:
nespolehlivost Hobby E-Shopu
Pozor na Hobby E-Shop je hodně nespolehlivej obchod, pokud nakupujete přes internet. Před 3 týdny sem si objednával převodovku, litespan a unašeč. Do dneška to neposlali! Ale hlavně že furt posílaj maily že to vyřizují a takový bláboly. Máte s nima taky takový zkušenosti?
- LETEC_AMATER
Musím se jich zastat objednával jsem si u nich náhradní díly na vrtulník do 3 dnů jsem je měl doma. Jeden díl byl jiný než v objednávce omylem. Stačilo zavolat domluvit se poslal jsem to zpátky peníze mi poslali na účet do týdne bylo všechno vyřízeno. Hold asi záleží na zboží co mají a nemají skladem.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Panove, uvedomte si jak tyhle eshopy fungujou a co je to vlastne zac. To neni zadna megafirma se spoustou zamestnancu, to je jeden nadsenec kterymu mozna nekdo trochu pomaha (manzelka a tak) a jeste navic to dela pri normalnim zamestnani, protoze na uziveni to nestaci. No a obcas si taky treba chce vzit dovolenou. A zadnej obri sklad veci, kde by mel od kazdy polozky sto kusu taky nema.
Jinak ja mam zatim zkusenosti s Kostkou i Hobby-eshopem celkem kladne, ikdyz obcas jsem na neco cekal, nebo Kostaka zavolal ze tohle bude az za 14 dni az to Horejsi doveze a tak....
Proste nikdo nikoho nenuti tam nakupovat, moznosti je spousta, treba zajet do nejblizsiho kamenneho obchodu (a tam zjistit ze to taky nemaji a ze nevedi kdy to budou mit a jen se vykrucuji atdatd...
)
Jinak ja mam zatim zkusenosti s Kostkou i Hobby-eshopem celkem kladne, ikdyz obcas jsem na neco cekal, nebo Kostaka zavolal ze tohle bude az za 14 dni az to Horejsi doveze a tak....
Proste nikdo nikoho nenuti tam nakupovat, moznosti je spousta, treba zajet do nejblizsiho kamenneho obchodu (a tam zjistit ze to taky nemaji a ze nevedi kdy to budou mit a jen se vykrucuji atdatd...
Já si taky nemohu stěžovat.Objednával jsem si jenom jednou(spal.motor,serva)a přišlo to za 4 dny.Zato od Astry jsem si objednal ten motor( který jsem potom musel objednat u HES)tak ho poslaly sice do 24 hod.ale jiný,slabší.Tak jsem ho posílal zpěta byl docela problém dostat včas peníze.(Bylo to loni v době dovolených a tak chápu že to není norm.situace.Ale omluvili se a myslím ,že nebudu mít nějaké zábrany si u nich něco objednat pokud to jinde nebude.
vsechno co kupuju pres net, tak kupuju u Kostky. nejdyl trvala dodavka tyden - Horejsi nedodal regly. pan Kostka mi hned volal a nabizel alternativy. totez predtim ze servama, objednal sem HS 422 a ty nebyly, volal a nabizel jiny a lepsi za cenu tech 422, ale ja si na ne pockal, protoze bych musel predelavat diry v letadle. vse dorazilo vzdy presne podle objednavky nebo dohody, perfektne zabaleny.... a za nejnizsi cenu 
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
-
vladimir32
Hobby e-shop - prvni dve objednavky ok dalsi dve s problemy, cekal jsem na baterky pres mesic bez rozumne odezvy , baterky udajne nebyly protoze dodavka z ciny atd atd , nicmene na ModelHobby se prodavaly, takze jsem opustil od objednavek u Hobby e shopu
Kostka -bez problemu, dodani do tydne, kdyz neco neni vola a nabizi - takze 100% spokojenost - necham si dorucovat do prace, takze uspora penez a casu
Kostka -bez problemu, dodani do tydne, kdyz neco neni vola a nabizi - takze 100% spokojenost - necham si dorucovat do prace, takze uspora penez a casu
Naposledy upravil(a) MakoBear dne stř 18.07.2007 19:09, celkem upraveno 1 x.