RC HELI Český Těšín 1

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Odpovědět
Zpráva
Autor
marunka

Re: RC HELI Český Těšín 1

#46 Příspěvek od marunka »

HAPINO píše:Dneska zase vyšlo super odpoledne :!: Už ve dvě hodiny jsem byl v Žukově a do půl páté se toho dalo stihnout :!: :!: :!: Počasí přímo idealní. Snažím se využít hezké dny. Na to je teda důchod perfektní :lol: :!: :lol:

a proto chci být rentiér ještě zamlada :)
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300
HAPINO

#47 Příspěvek od HAPINO »

Ještě by to chtělo aby dávali heli-přídavky a nemá to chybu.
Dnes možná také zajedu, ale kapánek rychleji, tak po poledni. To se mám, co?
petrct
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od petrct »

ty seš ale provokatér :lol:
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
HAPINO

#49 Příspěvek od HAPINO »

Provokatér zrovna přijel s 10-ti hopánky. Opět počasí ideální, ale hodně rychle se stmívá. Bude-li hezky, berte dovolenou a na letiště :!: :lol: :!:
pcmaxik
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od pcmaxik »

Tak já to hoši balím prodávám heliny, nemám na to čas :D :D :D Pořád jen čtu provokace. Kdo se na to má dívat. Nemám na to nějak pořád čas. Heli mám po kreši už pěkně dlouho KO. Snad se to změní. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SpectrumDX7s
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz
HAPINO

#51 Příspěvek od HAPINO »

To: PCMAXIK
Určitě se to změní, jen co to opravíš. A provokovat už nebudu, jen stručně napíšu, že jsem byl na letišti a kolik baterek jsem dal. :D :lol: :!:
drak1

#52 Příspěvek od drak1 »

pcmaxik píše:Tak já to hoši balím prodávám heliny, nemám na to čas :D :D :D Pořád jen čtu provokace. Kdo se na to má dívat. Nemám na to nějak pořád čas. Heli mám po kreši už pěkně dlouho KO. Snad se to změní. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nic neprodávej,budeš toho pak litovat.Neboj heli dáš dohromady.Nedávno jsem taky rozbil pětikylo a povím dost mě to sra..................,ale pak jsem si znova spravil chuť 450kou,jak jsem ji začal znovu točit do invertu a zpátky,a bylo jedno jestli přez výškovku nebo křidýlka i výkrut přišel na řadu,bylo mi hned lépe. :P :P :P
Všechno chce čas. :D :D :D
Přílohy
P1040056.JPG
Futaba T8FG
LOGO 550 SX ( V-Bar ), PROTOS-500 ( K-Bar ), EPP SU-29 3D
HAPINO

#53 Příspěvek od HAPINO »

Neboj, nic neprodá :!: Stačí říct, že to od něj koupíš a už to není na prodej. Chce to jen vyšetřit chvilku na opravu a zase se bude létat. :D
drak1

#54 Příspěvek od drak1 »

HAPINO píše:Neboj, nic neprodá :!: Stačí říct, že to od něj koupíš a už to není na prodej. Chce to jen vyšetřit chvilku na opravu a zase se bude létat. :D

Nebo se za ním po práci stavím a promluvím mu do duše. :twisted: :twisted: :twisted:
Futaba T8FG
HAPINO

#55 Příspěvek od HAPINO »

Tak to určitě nebude třeba, ale můžeš se stavit do Žukova. Trochu ty splašence provětráme.
drak1

#56 Příspěvek od drak1 »

Stavil bych se rád,ale nemám auto a chodím pořád na ráno do práce.Navíc bych tam musel nejdříve s někým jet.Z Havířova je to dost a na kole se dalo jen s Blade mCP X.Teď lítám s trochu většíma a musím uznat,je to lepší i když to někdy stojí více peněz(pád). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Přílohy
P1040052.JPG
P1040013.JPG
P1030988.JPG
Futaba T8FG
HAPINO

#57 Příspěvek od HAPINO »

Jasně, ty větší jsou klidnější a hlavně jsou lépe viditelné. Teď už to po práci nemá cenu, hnedle je tma. Jedině tak o víkendu, ale to by zase muselo být počasí. Tak uvidíme, možná to vyjde.
HAPINO

#58 Příspěvek od HAPINO »

Dnes jsem vyzkoušel Žukov za dopoledního slunce. Kolem půl desáté je slunce mírně vzadu po pravé ruce, ale musí se lítat kolmo k cestě. Vzhledem k tomu, že tam projela asi tři auta do cca 12:15, tak se dá lítat až za cestu - auta je slyšet, takže se dá lehce uhnout. Ale stačí na pravou stranu dále a je to v pohodě. Počasí a klídek jak na rekreaci. Příště si vezmu i oběd do ešusu :lol: Tak vydařený podzim už dlouho nebyl :D
HAPINO

#59 Příspěvek od HAPINO »

Tak dnes se to na Žukově rozfoukalo pořádně. V nárazech větru byl skoro problém přistát. Ale něco jsem polítal.
zeno

#60 Příspěvek od zeno »

Jak tak koukám jsi tady skalní vrtulníkař. :) Budou asi velké pokroky , musím se někdy stavit na čumendu. :wink:
My na letišti máme samé akce s opékáním vepřenek , klobás a létáme i po tmě s puštěným reflektorem 500W .
Ještě nikdy jsem nelétal víc. Převážně ale létáme s EPP modely první světové a válčíme na ostro , nevěřil bych kolik je u toho legrace. :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Kluby“