Proč u nás tohle neumíme?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč u nás tohle neumíme?

#16 Příspěvek od sharkcom »

Ono to souvisí s každým z nás. Až budeš koukat o vejplatě do kolonky ,,daně,, a chvíli po té ti někdo zdělí, že ač makáš od rána do večera na tvůj důchod nebude můžeš přemýšlet, kam že ty peníze mizí...
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
mior
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od mior »

sharkcom píše:Ono to souvisí s každým z nás. Až budeš koukat o vejplatě do kolonky ,,daně,, a chvíli po té ti někdo zdělí, že ač makáš od rána do večera na tvůj důchod nebude můžeš přemýšlet, kam že ty peníze mizí...

Toto je presne to, čo nás čaká - už dnes vláda otvorene hovorí, že až ja pôjdem do dôchodku (ak sa ho dožijem..tak za 14 rokov v dnešnom meradle), tak dôchodok bude 50% dnešného...a to nerátam infláciu...
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od pkotatko »

Je mi skoro padesat. O duchod mi nejde, na ten si snad nasetrim. Co me ale vadi je to, ze od mlada slysim jen a jen tu samou pisnicku. Ze je potreba investovat do vzdelani a integrace nasich neprizpusobivych. Kolik uz to za ty roky stalo ? Kolik to jeste stat bude ? A vysledky ? Nic, zhola nic. Spis je to horsi. Oni neco takoveho nechteji, nestoji o to. Jim se libi parazitovat. Vzdycky to delali a vzdycky to delat budou.
Rad zaplatim na danich nekoho ( a je mi srdecne jedno jak je barevnej ) komu to pomuze, kdo se dostal do problemu ne svoji vinou. Nebo nekomu, kdo ma zajem na sobe pracovat. Proc ne, to se muze stat kazdemu. Ale tahle mensina o to nestoji. A pokud s timto nazorem jsem rasista, tak asi ano.
Mam kamarada, cikana. Je to normalni, pracujici clovek. Ma pronajaty byt v rodinnem domku u "bilych". Je u lopaty, protoze vzdelani nema zadne. Ale rad s nim jdu na pivo a posloucham jeho zivotni filozofii. A v mnoha otazkach tykajicich se techto problemu je jeste radikalnejsi nez ja.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
margol

#19 Příspěvek od margol »

Tady je řešení.
dobry_napad.jpg
Bumpy_SK
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Bumpy_SK »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vPzQfdc6mr8&feature=feedu[/youtube]
ze ich vystahovali, tak to je super, nech pokracuju, normalni ludia tiez musia platit a zarabat
to video mi pripomina:
Cigánka u doktora: Pán doktor ja tomu nerozumiem, ja som zdravá, môj brat je zdravý a deti mame drbnute.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od pkotatko »

margol píše:Tady je řešení.
dobry_napad.jpg

Hmm, az na to, ze cikani v Praze vzdycky byli. Zajdi se podivat vecer treba do Nusli. Ja tam vyrustal.
krtek2k

#22 Příspěvek od krtek2k »

Jenže v Praze si s jejich dekretem na byt onen byt zakoupil kdejakej vychcánek. Dali mu ho , za to že za ně doplatil dluhy a za zlomek ceny si kupil byt ve Varnsdorfu. Tam si je nastěhoval. Byty v Praze zrekonstruoval a vydělává na nich. Na předražený nájem, který mu cigáni platí za bydlení ve Varnsdorfu, dostanou dvě třetiny od státu coby příspěvek na bydlení. To je lepší byznys jak solární elektrárna.
Čert aby to spral.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od sharkcom »

Měly by je nastěhovat na hrad. Místa tam maj dost a privilegovaný občané přeci jsou, né??
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
miroop

#24 Příspěvek od miroop »

Mne vám je celkom ľúto tých detí. Ich rodičia ich spravia kôli peniazom potom sa o ne nik nestará a vyrastú z nich takí istí dementi ako sú ich rodičia a zase začnú robiť deti lebo im v živote nik neukázal, že sa dá žiť aj inakšie alebo ukázal a povedal, že tak môžu žiť iba bieli.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od pkotatko »

Ano, v tom mas naprostou pravdu. Ale poloz si otazku jinak. Pro bili nedelaji to same ?
petrct
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od petrct »

No ja nejsem rasista, ale spravedlnost by mněla být. Pro černé, černá sanitka pro bílé bílá sanitka, je to fooor i když brutus, ale je jednoznačné že zákony neplati pro bílé a romy, at neurážím jiné barvy stejně. To co oni dostanou od státu a co se jim toleruje je neskutečné. Bílý jak přestane pracovat skončí klidně na ulici a nikomu to nevadí, exekutor vás zruší a nikoho to nesere a nezaměstnaní morgoši jezdi na nákupy a pro děcka do školky taxikem, ale na zaplacení školného a stravného nemaji. Mněsíčně tolik totiž stojí školka co jedna jízda taxikem :oops: :oops: Samo jsou i výjimky, pár takových znám, ale ti se k tim ostatním nehlásí.Tak babo rad. Jedine jak říkám stejná spravedlnost :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
petrct
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od petrct »

Nerozumím tomu proč já musím pracovat a živit si jednoho...... , JEDNOHO Řeka, jednoho vězně, a na mojí nemocenskou, která je tak jednou za 3roky není a o důchodě nemluvě. ......... jak celý život nepracuje, tak se mu vypočte důchod z průměrné mzdy :!: A kolik těžce pracujících lidí má průměrnou mzdu a to samé je pak z důchodem :idea: tak by byly hloupí chodit do práce a neužívat si tak krasneho života. :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) petrct dne sob 05.11.2011 18:15, celkem upraveno 1 x.
cilek

#28 Příspěvek od cilek »

petrct píše:Morgoš jak celý život nepracuje, tak se mu vypočte důchod z průměrné mzdy :!:

A jak jsi na tohle přišel? Poslal ti to kamarád do mailu?
Nebylo by lepší tuhle hloupou debatu zatrhnout? Webů, kde si své rasistické narážky každý může napsat je až až. :(
petrct
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od petrct »

Ja nejsem rasista, upravil jsem svuj příspěvek, aby se to nedotklo nějaké skupiny vyžírků, bohužel taká je realita. Divil by ses co všechno socky dokážou vytáhnout ze státu. A kde se na to bere? Z daní pracujících
krtek2k

#30 Příspěvek od krtek2k »

Ta kolonka SZ na výplatní pásce.
Je přímo úměrná výši mýho výdělku. Když jsem bral premie, a bylo to kolem 120tisíc čistýho, tak SZ dělalo asi 35tisíc, v jednom měsíci. Fakt strašný.
V americe máš jenom charity:
Když máš hlad = daj ti najíst
Když je ti zima = daj ti oblečení
Ale peníze , peníze ti nikdo nedá. U nás čim víc nemakáš , tim víc máš peněz. A obráceně.
Rasista nejsem, jako stavbyvedoucí znám spoustu cigánů co makaj, a tý práce si vážej a roztrhali by se. Ale když jde proti mě elita národa ve značkovejch teplákách, hip-hopersky se pohupuje, mysleje si že je asi Ajs-Tý. Pomyslím , že ten na můj důchod nepůjde vydělat ani korunu , a já ho živim v tý jeho sviňárně, a že s tím nemůžu nic udělat, ale vůbec nic. Tak mi je pěkně ouzko, taková beznaděj. To nejde popsat. Je to teda rasizmus?
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“