Deska HK pro quadrocopter
Re: Deska HK pro quadrocopter
Vyskusajte tuto instalacku v prilohe, mne sa to pod win 07 chova, ze to funguje..
Pripadne skuste instalacku z korejskej stranky:
http://www.kkmulticopter.kr/index.html? ... p&id_no=79
Pripadne skuste instalacku z korejskej stranky:
http://www.kkmulticopter.kr/index.html? ... p&id_no=79
- Přílohy
-
- USBasp-win-driver-x86-x64-ia64-v1.2.4.zip
- (270.14 KiB) Staženo 87 x
Taaakze, vymenil som procesor za 328-micku, a vsetko slape
. Procesor bol vcudu. Inak, na programovanie som si postavil USBasp a uz niekolko rokov funguje bezvadne vo windowse aj v linuxe. A to som si vtedy vravel ze len na univerzalnom plosaku skusim ci ide a spravim krajsi... houby, len som to strcil do krabicky nech si znova nevyskratujem USB 
[color=blue]TGY 9x + RadioClone + FrSky telemetry [/color]
[color=green]lietajuci izolacny material[/color]
[b][url]http://rcairfoam.creathinq.com/?lang=sk[/url][/b]
[color=green]lietajuci izolacny material[/color]
[b][url]http://rcairfoam.creathinq.com/?lang=sk[/url][/b]
Diky vsem za rady a ovladace, ale at zkousim, co zkousim, tak se nedari, ani na xp, ani na win7, takze na to kaslu. Objednam novy programator a uvidi se, jestli se zadari. Pokud to nekdo pouzivate a bezproblemu to funguje, tak musi byt zrada nekde v tom programatoru, nebo nevim.
Misa+ Hitec Aurora 9, MPX Acromaster, homemade Click alias Pitchus, quadcopter Hydropero 2
p.s.
tak jsem ted koukal na youtube na instalaci driveru k usbasp programatoru. no a zjistil jsem drobny rozdil. Na videich, co tam jsou se vzdy pripojeny programator nadetekuje jako nezname zarizeni a k nemu si zadaji cestku k nahrati ovladace, tak, ze to nasmeruji do slozky s driverem a windows si sami najdou ovladac.
kdyz udelam ja to same...tedy pripojim programator, tak mi ho nenajde jako nezname zarizeni, ale jako nejaka dve hid zarizeni. takze zadne nezname zarizeni, ale hid zarizeni:
- vstupni zarizeni usb
- zarizeni standartu hid
no a kdyz zadam temto zarizenim cestu, kde je driver, tak v tom umisteni nenajde sam system lepsi driver automaticky, musim vybrat moznost vybrat rucne soubor s ovladacem a pak zadat adresar a vybrat usbasp. pak tyhle dva hid debilince zmizi a objevi se usbasp. otazka je, jestli to porad windows nedetekuje nejak blbe nebo jak ho donutit, aby to bral jako nezname usbasp zarizeni...nikoliv ten hid. treba to cele vznika kvuli tomu, ze se to takhle chova a ovladac se nahraje nejak spatne.
tak jsem ted koukal na youtube na instalaci driveru k usbasp programatoru. no a zjistil jsem drobny rozdil. Na videich, co tam jsou se vzdy pripojeny programator nadetekuje jako nezname zarizeni a k nemu si zadaji cestku k nahrati ovladace, tak, ze to nasmeruji do slozky s driverem a windows si sami najdou ovladac.
kdyz udelam ja to same...tedy pripojim programator, tak mi ho nenajde jako nezname zarizeni, ale jako nejaka dve hid zarizeni. takze zadne nezname zarizeni, ale hid zarizeni:
- vstupni zarizeni usb
- zarizeni standartu hid
no a kdyz zadam temto zarizenim cestu, kde je driver, tak v tom umisteni nenajde sam system lepsi driver automaticky, musim vybrat moznost vybrat rucne soubor s ovladacem a pak zadat adresar a vybrat usbasp. pak tyhle dva hid debilince zmizi a objevi se usbasp. otazka je, jestli to porad windows nedetekuje nejak blbe nebo jak ho donutit, aby to bral jako nezname usbasp zarizeni...nikoliv ten hid. treba to cele vznika kvuli tomu, ze se to takhle chova a ovladac se nahraje nejak spatne.
Misa+ Hitec Aurora 9, MPX Acromaster, homemade Click alias Pitchus, quadcopter Hydropero 2
churavym píše:...tedy pripojim programator, tak mi ho nenajde jako nezname zarizeni, ale jako nejaka dve hid zarizeni. takze zadne nezname zarizeni, ale hid zarizeni:
- vstupni zarizeni usb
- zarizeni standartu hid
no a kdyz zadam temto zarizenim cestu, kde je driver, tak v tom umisteni nenajde sam system lepsi driver automaticky, musim vybrat moznost vybrat rucne soubor s ovladacem a pak zadat adresar a vybrat usbasp. pak tyhle dva hid debilince zmizi a objevi se usbasp.
Stejny prubeh, mne se navic nepodari ani prehrat drivery na USBasp...
Stale hlasi ze system uz instaloval nejnovejsi driver.
Kdo je bez miny, ať hodí kamenem.
milost píše:Stejny prubeh, mne se navic nepodari ani prehrat drivery na USBasp...
Stale hlasi ze system uz instaloval nejnovejsi driver.
A jaky mas ten programator? Ja jsem ted objednal ted jiny usbasp z ebay.com, byl levnejsi, tak cekam az dorazi a jsem zvedavej, jestli pojede. Jinak s tim prehratim, ono ti to asi pujde, ale nesmis dat, aby si system vyhledal ovladac, ale rict, ze vyberes rucne ovladac...pak mu ten driver vnutis, ale stejne je to k hovnu, jelikoz to nejede.
- pilothanter
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam tento http://www.ebay.com/itm/320682999661?ss ... 1497.l2649 , pripojil som ho k notasu a win 7 doinštaloval driver a nič som neriešil, všetko funguje..
pilothanter píše:Ja mam tento http://www.ebay.com/itm/320682999661?ss ... 1497.l2649 , pripojil som ho k notasu a win 7 doinštaloval driver a nič som neriešil, všetko funguje..
diky za konkretni zkusenost, prosim te, ve spravci zarizeni se ti to jevi jako jake zarizeni? Popripade, kdyz si das podrobnsti o soboru ovladace, co tam mas? Predpokladam, ze mas 32bit windows 7. Diky za upresneni, treba to bude fungovat na to hid zarizeni bez ovladace.
- pilothanter
- Kontaktovat uživatele:
diky moc za obrazek...tak to blahopreji...me to najde nejake dve hid zarizeni a ovladac, ktery mas ty nahraty mu muzu leda vnutit, ale i pres to pak stejne nefunguje. kazdopadne uvidime, jak mi dorazi jiny programator. a nemel jsi pred tim uz nejaky programator nahraty, nebo neinstaloval jsi drive tu knihovnu od toho nemce? pochybuju, ze by si to windows sami stahli z windows update....gor kdyz je to digitalne nepodepsane.
- pilothanter
- Kontaktovat uživatele:
Nie nič som pred tým neinštaloval , a ked som ho pripojil tak nainštalovalo driver , tak neviem..
Skus uplne odstraniť tie zariadenia zo systemu a znova pripojiť ten programator že čo bude robiť..
Skus uplne odstraniť tie zariadenia zo systemu a znova pripojiť ten programator že čo bude robiť..
Vcera som zistil , ze kamos ma ten programator
- na W7 ziadny problem , bachli sme tam driver , co tu daval johny107 a cez aplikaciu kkMulticopterflashTool sme to dali napalit rovno z webu na V 1.6 , ziadny problem , skusali sme to na 2 roznych PC z W7 , na oboch s tym nebol problem . Programator neviem aky to bol , ale on s tym programoval radio Turnigy 9X ( vraj je to k nej doporucene ) a fakt to islo dobre . Kabel sme vyrobili podla nakresu tu http://rcexplorer.se/Educational/HKKK/HKKK.html
- pilothanter
- Kontaktovat uživatele:
Ako som pisal , pripojil som ho a win7 si driver dal sam a hned som flashoval.. nič som neriešil, akurat kabel som si vyrobil sam podla rcexplorer.se
Nas problem je, ze se to ve spravci zarizeni hlasi jako nekolik zarizeni - prehranim driveru u vsech se problem neztrati.
Kdo je bez miny, ať hodí kamenem.
- pilothanter
- Kontaktovat uživatele:
Tak neviem ..