Kolegové, modeláři, kamarádi,
Tak jsem zase o něco pokročil.Je to sice asi deset mil za vámi, ale pořád se najdou nějaké věci co moc neberu.
Nebudu tu už vypysovat co mám, protože je to jednoduše vidět na této stránce:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1529786mám přesně ty samé díly jako zde používaj..s tim, že na tu senzorovou destičku od droteka čekám..
Prozatim: Vše polepim dle těch fotek a to si myslím zvládnu bezpečně, ale..někdo mi tu říkal, že musím nejdřív nahrát arduino ež to připojim.Plánuji to stejně udělat sundávací a zas tam dací, ale raději se optám...Program na nahrání stažen, jak to tam dostat je na stránkách arduina, ale otázka zní co tam nacpat..

Na stránkách výrobce je dole uvedeno jak se mají nadefinovat senzory což jakš takš chápu, ale kam to mám napsat nebo kde to mám pozměnit to už neberu..
stejně tak se píše na těch stránkách: And is there in SW internal pull-ups that have to be enabled/disabled?
má se někde v softwaru vypnout pull- ups?
Odpověď: You can disable the SW pull-ups!!
Můžete vypnoutsoftwarový pull-ups!! ...nebo musíte....to taky nevim kde..logicky, protože nevim ani v čem

a to proletování těch dvou plošek taky nechápu, ale je mi jasný, že to asi musí být...Používám arduino 5V a tahle malá destička senzorů je na 3.3 tudíž zapojim na příslušné místo a warthox deska bude osazena i těmi odpory, či regulátory napětí dle návodu.
Můžete prosím poradit?
Doplňková otázka jestli tu někdo ví: k čemu jsou na té senzorové destičce další piny s nápisem intA, intC, intP intM ?Tam se dá v budoucnu něco napojit?
Omluvte mně, ale pomalu ale jistě to začínám chápat jak to slátat a jak to asi funguje hardwarově, ale ten programing zatim nebere hlava...
Moc děkuji za případné rady..