Proč TGY 9X

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Odpovědět
Zpráva
Autor
Drondys

Re: Proč TGY 9X

#226 Příspěvek od Drondys »

Pajas píše:Jen tak mě napadlo, vybírám RC soupravu. Mezi kandidáty je T9x. Z HC ani nikde jinde ji kupovat nechci, na aukru je moc drahá. Myslíte, že existuje nějaký člověk, který dobrovolně objednává na HC, případně někde jinde, kde maj T9x? Jen se ptám, ještě totiž nemám vybráno.

Poptej se RiMra přes SZ viz tento odkaz. On občas nakupuje T9X nebo FS-TH9X pro lidi co si to s ním domluví. Nebo pokud se brzy rozhodneš pro nákup tak je zrovna šance koupit jednu T9X přímo na tomto serveru v sekci Prodám viz tento odkaz.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#227 Příspěvek od RiMr »

To je zadarmo, vůbec bych neváhal...
Zrovna dneska jsem platil na poště doplatek 480,- za TH9x...
A šla sem 3 dny a skoro měsíc byla na celnici.
3 dny přes půl zeměkoule, 3 týdny přes Prahu, Welcome in the USSE...

Já rádia neprodávám, jedině upravené.
Kontaktovat uživatele:

#228 Příspěvek od Pajas »

Je, tak to se omlouvám, ignoruj prosím SZ :oops: .
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#229 Příspěvek od Pajas »

Jinak už to není taková hrůza jako na začátku, něco jako "pájí celá čínská rodina"? :)
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#230 Příspěvek od RiMr »

Tak...
Mě se to nelíbí, není to jak od Miora :D
Ale když jsem teď měl nedávno otevřeného nějakého Graupnera (staršího), tak to bylo nemlich to samé...

zatahám, zatlačím takovým tím zubařským šperhákem, co se mi nezdá přepájím (Crystalem, fakt je to "samostatná" pájka), ale jinak to nechávám tak.
Hlavně kontroluju vodiče v okolí pájení, někdy je tam narušená izolace od páječky. V tom případě odpájím, přetáhnou tenkou smršťovačkou a zapájím.

Ono je na tom i tak dost práce, poslední "kompletní" TH9x jsem dělal 6 hodin. Jo a ty krabičky na dno bateriového prostoru v případě použití MPX konektoru teď dělám ze zkrácené krabičky od TicTac. Je to pěknější, není to takový bastl a dcera "musí" spotřebovávat obsah.
Všichni jsou spokojení... :D
Kontaktovat uživatele:

#231 Příspěvek od Pajas »

To je dobrý, to by mě taky bavilo :D. Jinak teda jestli to maj občas škaredě připájený i značkový rádia, tak to je teda vostuda. To se vyplatí vzít T9x :-). A i z více důvodů.
DaggyMAC

#232 Příspěvek od DaggyMAC »

T9X je už aj v DE warehouse, čiže splňuje VŠETKY náležitosti pre predaj a používanie v EU. Stojí necelých $64:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... se%5F.html
JuraS.

#233 Příspěvek od JuraS. »

jestli se nepletu tak by to mělo být bez dph a cla..není liž pravda...
Earl
Kontaktovat uživatele:

#234 Příspěvek od Earl »

nepleteš se.
JuraS.

#235 Příspěvek od JuraS. »

Earl píše:nepleteš se.

vyřešeno, objedáno..zatím dostávám jen emaily jak mi děkují..6 emailů a čekám na ten nejdůležitější..balík byl zabalen a je odeslán...
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#236 Příspěvek od RiMr »

JuraS. píše:
Earl píše:nepleteš se.

vyřešeno, objedáno..zatím dostávám jen emaily jak mi děkují..6 emailů a čekám na ten nejdůležitější..balík byl zabalen a je odeslán...

To u toho nemusíš sedět a čekat, to by ses načekal... :D
TO dneska nebude... :)

#237 Příspěvek od JuraS. »

RiMr píše:To u toho nemusíš sedět a čekat, to by ses načekal... :D
TO dneska nebude... :)

jasan, zabalit v číně balíček a odeslat jim trvalo teď cca 6 dní vč.so+ne...tomu nerozumím...
Vity

#238 Příspěvek od Vity »

Pro všechny zájemce přidávám info o tom, že již dodali TG9x do euro skladu. Stojí i s poštou nějakých 80 babek a navíc vám zbyde halda hmotnosti v balíku!
Drondys

#239 Příspěvek od Drondys »

JuraS. píše:...zabalit v číně balíček a odeslat jim trvalo teď cca 6 dní vč.so+ne...tomu nerozumím...

Někdy je problém v tom, že dokud ti to skutečně nepošlou tak nemáš nikdy 100% jistotu, že to co sis objednal skutečně bude skladem v okamžiku fyzického vyřizování tvé objednávky. Takže i když je to vše uvedeno jako skladem a v některých případech výjimečně dokonce i když se všechny položky objednávky zobrazí jako reserved po zaplacení tak to v reálu nemusí být pravda.. Psal jsem o tom už dříve.

To co se zobrazuje v eshopu je pouze orientační informace a nemusí to odpovídat skutečnosti. Občas se stává, že počty v systému eshopu na Hobbykingu vůbec nesouhlasí se skutečnými počty kusů určitého zboží na skladě a někdy i o hodně kusů. Přitom v eshopu to pak opraví někdy i s velkým zpožděním nebo vůbec pokud zrovna čekají brzké naskladnění nějakého zboží. Takže i když se to jeví v eshopu, že je toho třeba dost skladem a je tam zobrazeno 10+, nemusí to být vůbec pravda a v reálu už nemusí být skladem ani kus. Pokud se to stane tak většinou nějakou dobu čekají na to zda jim to zboží nepřijde od dodavatelů a pokud ano tak kompletují zásilku se zpožděním a pokud jim to nepřijde pak posílají zprávu o nekompletnosti a možnosti převedení na bonusové body nebo vypuštění položky, která není skladem, ze zásilky, a to třeba i se zpožděním pár týdnů.

Takže se mohlo stát, že některá z položek, která se sice v objednávce jevila jako, že je skladem a reserved v reálu už skladem nebyla i když to v systému eshopu ani ve tvé objednávce vůbec nebylo poznat a zrovna čekali její brzké naskladnění a proto se položka v eshopu vůbec nezobrazila jako BK a bylo tam jen to zdržení při balení.
Drondys

#240 Příspěvek od Drondys »

Vity píše:Pro všechny zájemce přidávám info o tom, že již dodali TG9x do euro skladu. Stojí i s poštou nějakých 80 babek a navíc vám zbyde halda hmotnosti v balíku!

Předem se za to omlouvám, ale nemohu si odpustit parafrázi ze známé české komedie. Ale Plho vždyť o tom se už více než půlhodinu bavíme. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Turnigy T9x“