Miniprotos, informace, triky, nastavení
Re: Miniprotos, informace, triky, nastavení
No jo no, když já to beru podle velkýho, a tam to chce mít dotažený spíš víc. Ale to je život...de se asi lepit

Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Tak jsem to trochu povolil, nějak prapodivně nakalibroval plyn, tak uvidíme. Zejtra se ozvu.
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
- Kenny McCormick
...si si isty? Yge sa kalibruje inak?baui píše:Na 90% musíš točit přes 3800, pokud nemáš přetažený řemen, což je mimochodem taky častý problém u miniprotosůKalibrace podle manuálu - plyn naplno (100% na křivce), zapojit regl, nechat ho rozpípat se a odpojit regl pořád s plynem na 100%.
Je rozdíl mezi funguje "ok" a excelentně. YGE je perfektní regl, ale ten gov on mód je prostě jen pro jednoduchost letu z krabice. Jestli z něj chceš maximum, gov store je nezbytný.
Vecsinou sa kalibruje - pripojit regl /krivka v Tx 100% a packa v pozicii plny plyn/, regl prejde do program.modu, nieco zahra, potom stiahnut plyn paku dole na doraz /krivka v Tx 0%/, zasa regl nieco zahra, odpojit regl...
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Kenny McCormick píše:...si si isty? Yge sa kalibruje inak?
Vecsinou sa kalibruje - pripojit regl /krivka v Tx 100% a packa v pozicii plny plyn/, regl prejde do program.modu, nieco zahra, potom stiahnut plyn paku dole na doraz /krivka v Tx 0%/, zasa regl nieco zahra, odpojit regl...
Po stazeni plynu zapipa a prejdes do programovaciho modu, na kalibraci to staci bez programovani
Tom
potvrzuju, je to jak pise Baui
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
- Kenny McCormick
Nemoze byt potom problem s 0% plynom? Myslim tym ze sa takto nakalibruje plny plyn, no nie 0 na pake. Rozsah od 0 do 100.
Proste nieje nakalibrovany cely rozsah plynovej paky. Sice pri governore je to jedno v tom zmysle, ze drzi len jednu liniu, no teoreticky pri niektorych Tx nemusi pri TrotleHold vobec vypnut motor. A napr. 75% plynu v skutocnosti potom tiez nieje 75%, co je ale tiez jedno, pokial to pilotovi vyhovuje vo vzduchu.
Opravte ma ak sa mylim...
Proste nieje nakalibrovany cely rozsah plynovej paky. Sice pri governore je to jedno v tom zmysle, ze drzi len jednu liniu, no teoreticky pri niektorych Tx nemusi pri TrotleHold vobec vypnut motor. A napr. 75% plynu v skutocnosti potom tiez nieje 75%, co je ale tiez jedno, pokial to pilotovi vyhovuje vo vzduchu.
Opravte ma ak sa mylim...
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
Tak problém stále přetrvává. Dokonce mi příde, jako kdyby vůbec nefungoval govík, nebo hodně málo...
Ale zaplej je, to sem si včera ověřoval. Neudrží mi to jak malý otáčky, tak ani ty velký. Ještě jsem dnes porovnával s velkym, a tak se otáčky ani nehnou. Nechápu...
Prostě třeba tik tok přes ocas zadusim a ani ho neudržim ve vzduchu, boční sice udržim, ale je udušenej jako blázen.
Ale zaplej je, to sem si včera ověřoval. Neudrží mi to jak malý otáčky, tak ani ty velký. Ještě jsem dnes porovnával s velkym, a tak se otáčky ani nehnou. Nechápu...
Prostě třeba tik tok přes ocas zadusim a ani ho neudržim ve vzduchu, boční sice udržim, ale je udušenej jako blázen.
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
a máš programovací kartu??demolátor píše:Tak problém stále přetrvává. Dokonce mi příde, jako kdyby vůbec nefungoval govík, nebo hodně málo...
já měl taky problém s reglem, jeden šel na reklamaci, druhej sem nastavil pomocí karty a funguje bezvadně tedy abych ho nepřechválil 2x mi vypnul za letu
prochel píše:a máš programovací kartu??
já měl taky problém s reglem, jeden šel na reklamaci, druhej sem nastavil pomocí karty a funguje bezvadně tedy abych ho nepřechválil 2x mi vypnul za letu
A vyreklamovali ti ho? No programovací kartu nemam.
Stejně divný, u velkýho protose bez karty drží, a u malího je to jak kdyby byl vyplej. To sou věci...
Jinak miniprotos spokojenost, ale k neudusitelnýmu, jak se tady tvrdívalo to má hooodně daleko.
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Neboj je to super pohon. Jinak mívám problem, když neroztočim na zemi do plných otáček a začnu zvedat při roztáčení, tak otáčky dost blbnou. Bud se to roztočí málo, nebo pak nedrží otáčky. Regl mám nastavenej taky jen pomocí TX, ale jsem maximálně spokojenej...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
No to já se bojim, mám samozdřejmě zkušenosti z velkýho, a toto vim. Jinak ale dík za radu. Tak se začínám obávat, jestli sem netrefil vadnej kus.
Ještě asi zkusim vypnout govík a lítat úplně na rovnou křivku, abych zjistil, jestli aspon trochu funguje.
(ten govík)
Ještě asi zkusim vypnout govík a lítat úplně na rovnou křivku, abych zjistil, jestli aspon trochu funguje.
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
tak na krtkování doraž kartu beru seboudemolátor píše:prochel píše:a máš programovací kartu??
A vyreklamovali ti ho? No programovací kartu nemam.Řikám u velkýho se govík ani nehne. (tam se zase pro změnu regel přehřejvá a v letních dnech tim pádem i vypínal
) Já snad pojedu na krtkování, tak doufám, že mi to tam někdo s kartou vykrtkuje.
![]()
Stejně divný, u velkýho protose bez karty drží, a u malího je to jak kdyby byl vyplej. To sou věci...
Jinak miniprotos spokojenost, ale k neudusitelnýmu, jak se tady tvrdívalo to má hooodně daleko.
Ok budu se snažit, a kdyžtak to tam dám přímo prodejci (který tam jistě bude), že to nefunguje. 
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Tak governor teda aspon trochu funguje no.... S rovnou křivkou bez govíku to bylo ještě horší. 
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
- DaveLister
A nemuze to bejt slabejma(+zmrzlejma) baterkama?
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG