EU vs. SSSR

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

EU vs. SSSR

#1 Příspěvek od aviatik666 »

Celkem zajímavé.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yuW0pf7k_I0[/youtube]
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

Re: EU vs. SSSR

#2 Příspěvek od Milan Nes »

chlápek mluví dobře, umí mluvit ...

nejhorší je že má v některejch bodech fakt pravdu i když jí podává "na efekt" njn máme co jsme "chtěli"
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Klubas »

Jojo, pán mluví dobře.. Otázka ale je, zda s tím jde něco dělat?
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
googie
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od googie »

Učelové, demagogické, jednostranné žrádlo pre tupé masy. Nejak kokotko zabudol, že EU nevyvraždila milióny vlastných obyvateľov a nikto nenúti nové krajiny vstúpiť do EU, čo SSSR riešil tankami. Už som išiel spať, ale toto ma tak zdvihlo, že hodinu nezaspím. Kokot zabúda, že mi cestujeme v EU bez preukazov, pasov a v SSSR keď si išiel mimo okres bolo treba povolenky. Dnes môžeš vynadať prezidentovi, nech to si pán spomenie ako to bolo v SSSR, keď si si otvoril hubu a nie len v SSSR. JEdinú pravdu má o eurobyrokratoch, ale nech to kurva neporovnáva so SSSR. Mám kopec výhrad proti procesom v EU, ale si kurva spomente na socík, keď ste chceli ísť pozreť za Dunaj a náhodou tvoj brácho emigroval. Nech je politika EU akákoľvek byrokratická a zlá, obzrite sa do minulosti. A hlavne Vašek, euroskeptik, sorry CZ a Morava, ale je to chuj, ktorému neprekážalo, že ho podporili komunisti vo voľbe prezidenta.
Naposledy upravil(a) googie dne ned 20.11.2011 2:24, celkem upraveno 1 x.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
googie
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od googie »

Nedá mi to tak som nasraný,

nech si pán spomenie ako najlepší konštruktéri Tupolev, Korolov, Petliakov a daľší sedeli vo v base, kde vyvíjali zbrane pre SSSR, pretože sa nepáčili Stalinovi v tej chvíľi. Pánko z videa môže stále odísť do zasľúbenej KLDR, tam ho určiťe privítajú. Jak môže niekto vôbec porovnávať SSSR s niečím iným ?
googie
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od googie »

Tak som si to pozrel znova, kdo koho núťi eliminovať kultúrne zvyky? Veď to robia ľudia sami, serú sami na vlastnú kultúru, nikdo z EU ich k tomu nenúti. Nič nechal som sa unieť.
atonal

#7 Příspěvek od atonal »

podobné zprávy jsem zaznamenal i od autorů za oceanem, tam vydí EU podobně, jen s tím, že EU berou jako model který má přijít, a podle některých i přichází do USA.
A otevřený nátlak donucovaní, není v modě, přichází strašák terorizmu, pandemii apod, lidi sami budou chtít "pomoc" silné ruky a vzdají a už se i vzdávají toho co proti bývalému SSSR měli a to SVOBODY.
pp
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od pp »

@googie: Bohužel, ten pán na videu (mimochodem, je to bývalý sovětský disident) má ve své podstatě pravdu.
atonal píše:A otevřený nátlak donucovaní, není v modě, přichází strašák terorizmu, pandemii apod, lidi sami budou chtít "pomoc" silné ruky a vzdají a už se i vzdávají toho co proti bývalému SSSR měli a to SVOBODY.

přesně
martel123

#9 Příspěvek od martel123 »

googie píše:Učelové, demagogické, jednostranné žrádlo pre tupé masy. Nejak kokotko zabudol, že EU nevyvraždila milióny vlastných obyvateľov a nikto nenúti nové krajiny...

Dalo by sa aj o vraždení a donucovaní polemizovať...
Smiem sa ťa opýtať na tvoj vek? Ďalej, rád by som vedel ako dlho si žil "zatvorený v klietke z ostnatých drôtov", keď tak "fundovane" píšeš... pýtaj sa svojich rodičov a starých rodičov, keď niečo ti z dejín nie je jasné, ...pretože dnes sa nevyučuje ani "starý dejepis" ani nová história na školách a potom to je všetko obrátené na vulgarizmy, podobne ako vyššie píšeš...daj nejaké fakty z tej doby
Nechcem sa ani hádať ani obhajovať minulé, ani nikomu vnucovať iný názor, no chcem iba pripomenúť staré dobré príslovie "Nie je všetko zlato, čo sa blyští!" a viem o tom svoje, viem prečo to tvrdím.
Pozri sa na našu kultúru v minulosti a porovnaj s dneškom, pozri sa na našu históriu a porovnaj s dneškom-kde sa naša história, naše dejiny podeli???...okolo seba na každom kroku vidím "kultúru" á la západ, dejiny-ani nevravím??? kde ich máme, zabúdame na vlastnú históriu a isto múdrejší ako ja, povedal: národ bez dejín a histórie prestáva byť národom..., pozri sa na naše hospodárstvo v minulosti a porovnaj s dneškom... a dalo by sa hovoriť o každej oblasti života-pozri na školstvo, poľnohospodárstvo, zdravotníctvo, sociálna starostlivosť...atd...atd... a jedna dôležitá poznámka - neporovnávaj našu minulosť so súčasnosťou dnešného západného sveta ale porovnaj reálne rok v minulosti na západe s tým istým rokom u nás...
Toľko môj názor.
Naposledy upravil(a) martel123 dne ned 20.11.2011 11:25, celkem upraveno 1 x.
honzajs
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od honzajs »

Proč furt na tohle fórum taháte politiku. Pokud máte nějaký takový touhy, běžte na novinky.cz.
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
DAF
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od DAF »

Jasně, můžu se podívat zpátky a vzhledem ke svému věku také mohu trochu srovnávat. O devizový příslib jsme žádali několik let a raději ne celá rodina, aby nás někdo nepodezíral, že chceme vzít kramle. Ve škole se vyznávala jediná správná linie strany a vlády, na vojenské katedře jsme přemlouvali kolegu, aby přepsal jakýsi "anonymní" dotazník, nebo že ho vyhodí jak z katedry, tak možná i ze školy. Jiný spolužák se vytahoval, jak si přes soudruhy ze strany zařídí zkoušku na VŠ. Byly to třeba drobnosti, ale v globále toho bylo docela dost. Dva MUDři se stejnými výsledky se dostali na vojnu a do vojenské nemocnice šel ten s červenou knížkou (už mu, na rozdíl od kolegy, běžela praxe a roky k atestaci). Fronty na banány a pomeranče o vánocích a na 1. máje. Pořadníky na televize, a když přišli tak buď ber, nebo nech ležet, pak máš smůlu, pořadníky na auta atd. Morálka ve fabrikách nijak moc velká - byl jsem v několika továrnách na brigádách a viděl jsem, pak jsem stihl ještě chvíli pracovat před "revolucí".
EU není ideální, taky mě v mnoha věcech excrementují. Ale stejně si myslím, že se od 89´ mnoho zlepšilo. Na druhou stranu ovšem přibyly věci, které jsme do té doby neznali, to je pravda. Těch dvanáct nevolených a nesesaditelných (nebo kolik jich bylo), pokud vím, jsou tam zástupci států a ti jsou voleni v jednotlivých státech. Jsou fascinující předpisy o zahnutosti okurek, ale i zde byly pěkné nesmysly. A takové ty kecy " soudruhu, musíš to vidět tak nějak globálně, stranicky...." ty mi vůbec, ale vůbec nechybí. Ve straně jsem nebyl a také mi to nechybí.
Hitec Aurora 9X
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od aviatik666 »

honzajs píše:Proč furt na tohle fórum taháte politiku. Pokud máte nějaký takový touhy, běžte na novinky.cz.

Pokud se nepletu, tak jsme ve smetišti. :wink:

Vladimír Bukovsky

Vladimír Bukovsky strávil několik let v sovětském gulagu a psychiatrický ústavech kvůli tomu, že bojoval za lidská práva. V roce 1976 uprchl do Velké Británie. V současné době přednáší a publikuje o paraelách mezi Sovětským svazem a Evropskou unií.

Ani mě nepřekvapuje že jsou jedinci co se můžou zmrcnout když se jim sáhne na EU, ale je zcela zřejmé že tahle sračka také nefunguje a fungovat nebude. Normálně uvažující člověk musí vidět jak to jde pěkně do řiti i přes to že v našich médiích nás neustále krmí jen vraždami, zlodějinou a podobnými "důležitými" informacemi a tím se snaží odvádět pozornost od podstatných věcí. A takové ty žvásty o frontách na banány, pořádnících na vše možné už dávno nikoho neberou. Jinak nevím jak komu, ale mě připadá že čím déle od takzvané "sametové revoluce" tím méně se v toto "výročí" vysílají pořady na TV stanicích k tomuto tématu. Proč asi ? Na to ať si každý odpoví sám. Upozorňuji že nejsem člen ani příznivec KSČM a je mě 43 let a něco z toho bolševického bordelu si pamatuju. :wink:
radi5

#13 Příspěvek od radi5 »

Osobně bych spíše srovnával srovnatelné - tj. EU vs. RVHP. A teď rychle do Bauhausu pro karton 60W žárovek, nebo budu díky zmrdům z EK po tmě. A taky pro nitromethan, protože na ten se chystají také.....
googie
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od googie »

atonal píše:podobné zprávy jsem zaznamenal i od autorů za oceanem, tam vydí EU podobně, jen s tím, že EU berou jako model který má přijít, a podle některých i přichází do USA.
A otevřený nátlak donucovaní, není v modě, přichází strašák terorizmu, pandemii apod, lidi sami budou chtít "pomoc" silné ruky a vzdají a už se i vzdávají toho co proti bývalému SSSR měli a to SVOBODY.

Mňna nikto nestraší. A kto ťa straší EU? Nie su to náhodou média? Dnes sadneš do auta s lyžami a za 3 hodiny sa lyžuješ v Alpách, alebo sa za 10 hodín kúpeš v Jadrane. Jaksi ľudia zabudli, čo to kedysi znamenalo a že toto je výsledok európskej integrácie, ktorá svojím spôsobom zaručuje že sa viac štáty Európy nenapadnú. Ono sa dobre kritizuje, keď vieš, že nedostaneš po držke. A keby tak pán disident začal kritizovať dnešné Rusko? Zabití, alebo zmrzačení novinári sú výsledok. Neviem mňa EU netlačí, aby som zabúdal na vlastnú históriu, okrem modelárstva mám históriu ako hobby a mám niečo prečítané a naštudované. Takí páni ako Stwora so svojím úžasným nezávislým webom zvedavec.org však vedia čo je zlé a roky už strašia, čo všetko príde, ako sa EU rozpadne a podobné bláboly. Pád komunizmu som zažil ako 15 ročný, takže som to už vnímal.

Ja kľudne obetujem EU byrokraciu za voľnosť cestovania a možnosť práce vo vačšine EU štátov.
atonal

#15 Příspěvek od atonal »

to cestování, zaklínadlo svobody a demokracie, práce v celé EU fantzie, a co tak finanční krize eurozony, Irsko, Španělsko, Řecko, Portugalsko, cestuj pracuj s čipem v občance nebo přím "očipován".
Minule jsme se vymlouvali že "rus" nrbo "strana" přikázali, a hotovo, dnes nám a i Vám Sloovákům velí Brusel,a nikomu to nevadí
sledovala nás tajemná STB (státní bezpečnost) dnes nás šmírují stovky kamer s nekonečnou řadou hodin videozáznamů, sbírají se informace co kupuješ jaké léky bereš atd atd DEMOKRACIE v EU
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“