MVVS vs ASP
MVVS vs ASP
Ahoj, potřeboval bych prosim vás poradit. Zatím mám zkušenosti jen s elektro. Jaký je rozdíl v těchto značkách motorů? Maslím např kde se vyrábí, životnost, nároky na údržbu, spotřeba a jiné vlastnosti. Jak je to např. se náhradními díly? Rád bych si pořídil sonica od phoenixe, doporučují tam 3,5 - 5,6ccm, co byste mi doporučili? Díky za info
Kabriolin píše:Kluci já když jsem chtěl tahat kačenku na sídláku tak jsem byl za debila...to je doba co?![]()
![]()
A dále se k ASP a MVVS nevyjadřujte je to zbytečné v hledání najde tolik matroše, že do Vánoc bude o čem číst....
Také se k tomuto tématu nechci vyjadřovat, ale v hledání na tomto foru toho moc nenajdeš. To hledání funguje pouze do poloviny května tohoto roku
- Vosy
- Kontaktovat uživatele:
Re: MVVS vs ASP
dalibor píše:Ahoj, potřeboval bych prosim vás poradit. Zatím mám zkušenosti jen s elektro. Jaký je rozdíl v těchto značkách motorů? Maslím např kde se vyrábí, životnost, nároky na údržbu, spotřeba a jiné vlastnosti. Jak je to např. se náhradními díly? Rád bych si pořídil sonica od phoenixe, doporučují tam 3,5 - 5,6ccm, co byste mi doporučili? Díky za info
Takže k dohadům "MVVS versus ASP" se taky vyjadřovat nebudu (já měl a mám jen ASP).
Ke tvému dotazu: 3,5 - 5,6 ..... dej tam 6,5 ccm
Sea Bee, 2T 8,5 ccm
Mustang P51B (LM), Dualsky 2826/12
Accipiter Badius - Night Flyer, osvětlení
Mustang P51B (LM), Dualsky 2826/12
Accipiter Badius - Night Flyer, osvětlení