BETA 1400 vs EASY STAR
- zero_ozero
Re: BETA 1400 vs EASY STAR
Já osobně mám ES a nedám na něj dopustit. Se stříďákem a 2s jsem byl ve vzduchu 40 minut. Mam takový pocit, že je odolnější a lépe konstruovaný (jednoduše) narozdíl od Bety.
Co jsem vypozoroval tak Beta nemá nic moc uložení motoru. ES má pořádný EPP a je nezničitelný což, jak jsem na vlastní oči viděl, se o Betě říct nedá.
Abych tu betu tolik nehanil tak letá hezky a ty křidélka ES chybí, ale uvidíme co přinese 2..
Co jsem vypozoroval tak Beta nemá nic moc uložení motoru. ES má pořádný EPP a je nezničitelný což, jak jsem na vlastní oči viděl, se o Betě říct nedá.
Abych tu betu tolik nehanil tak letá hezky a ty křidélka ES chybí, ale uvidíme co přinese 2..
Nahoru nepoletím, dole mě najdou!
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
Jinak na otázku tak jak byla postavena - co je lepší pro začátečníka - je myslím celkem jasná odpověď ES II. Jde jen o to, zda je z tvého pohledu o tolik lepší, aby to stálo za ten cenový rozdíl. A musí být samozřejmě splněné základní přepoklady: že je ta tvoje elektronika funkční, že ti někdo zkušenější překontroluje stavbu a že to s tebou zalítne.
ex Modela T4, QB-15
Phoenix, DX6i, Easystar II, Blade Nano CP X
Phoenix, DX6i, Easystar II, Blade Nano CP X
Tak jsem se právě vrátil z noční a celou dobu jsem jenom přemýšlel co si vybrat za ero.Vůbec jsem se nemohl soustředit na práci.V mobilu jsem vymlatil baterku jak jsem pročítal ruzný vlákna.Je to normální?
Zdar,je to úplně normální,já v takovým případě v noci nespím.
Nevím jak je na tom ES a ES2.
Každopádně kámoš cca před měsícem a půl kupoval Betu a docela nevěřím tomu, co to všechno dokáže a jak snadno se nechá opravit. Ze začátku jsem mu ji dostal nahoru, on blbnul a na výměnu baterky jsem zase přistál. Potřetí už dělal všechno sám. Stejně týden na to si věřil už tak, že dělal šílené vylomeniny a nedal na mě, že to tímhle stylem do 5-ti minut rozmlátí. Za asi minutu to fakt rozmlátil takovým způsobem, že jsem si říkal, že to rovnou může hodit do popelnice. Ale ne, trochu srovnal předek, zalepil, znovu usadil motor, zalepil, koupil novou vrtuli (ano, i když je tlačná, tak i přes to ji pěkně omlátil) a lítal zase dál. Karambolů měl víc, do dneška se mu sem tam něco stane, ale z 99% to slepí rovnou na letišti lítá dál. Z tohoto důvodu bych betu doporučil, ale jak jsem psal na začátku, neznám ES!
Každopádně kámoš cca před měsícem a půl kupoval Betu a docela nevěřím tomu, co to všechno dokáže a jak snadno se nechá opravit. Ze začátku jsem mu ji dostal nahoru, on blbnul a na výměnu baterky jsem zase přistál. Potřetí už dělal všechno sám. Stejně týden na to si věřil už tak, že dělal šílené vylomeniny a nedal na mě, že to tímhle stylem do 5-ti minut rozmlátí. Za asi minutu to fakt rozmlátil takovým způsobem, že jsem si říkal, že to rovnou může hodit do popelnice. Ale ne, trochu srovnal předek, zalepil, znovu usadil motor, zalepil, koupil novou vrtuli (ano, i když je tlačná, tak i přes to ji pěkně omlátil) a lítal zase dál. Karambolů měl víc, do dneška se mu sem tam něco stane, ale z 99% to slepí rovnou na letišti lítá dál. Z tohoto důvodu bych betu doporučil, ale jak jsem psal na začátku, neznám ES!
No a když lítáš opatrně a na vhodném místě a aspoň ten první let absolvuješ s někym zkušenym tak to v pohodě zvládneš
Já s betou začal v květnu a teď lítám v pohodě s akrobatem.. Před ním jsem měl jenom betu a v pohodě ho zvládám..
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
Tak a je rozhodnuto bude to stavebnice Easy star jelikož jsem pravě na modelbazaru koupil nepoužitýho Optica 6 2.4Ghz za 1999kč.Myslíte že jsem
udělal dobře.Je teda bez přijímače.
udělal dobře.Je teda bez přijímače.
Optica jsem si koupil taky,myslím že do začátku je to dobrý rádio na kterým se dá docela dost naučit.Jako první letadlo jsem koupil Betu,a to jsem docela dost pátral, jak začít.Zálet jsem provedl sám,dopadlo to dobře a dnes už mám nějakou tu hodinku nalétanou,zatím bez havárie.Dost mi ovšem,a to bych nepodcenil,pomohl simulátor.K Opticu jsem koupil USB převodník a takových deset hodin poctivého trénování.Jde o to získat ty správné reakce a navodit si třeba i nějaké krizové situace a přijít na to jak je řešit.Začínal jsem v říjnu a start od startu je to větší pohoda.
Aurora 9+letadla
Zdar tak už mám všechno doma Tx Optic 6 Rx Minima6.Sestavil jsem motor regulator serva připojil baterku zpároval vysílač s přijímacem to bylo uspěšný až po aktualizaci VF modulu.Když jsem zkoušel přidat plyn tak mi motor reagoval na všech kanalech a divně cukal to samý dělali serva přitom když to připojím přes Tx a Rx se setu sky lady co mi zbyla tak to funguje normalně nevíte prosím někdo čím by to mohlo být
Teď jsem zjistil že mně to dělá i v simulatoru 
Zkus kontaktovat toho co ti to prodal že je to možná vadný kus.. Snad bude mít tolik slušnosti aby ti vrátil peníze.. :/
Naposledy upravil(a) Klubas dne úte 20.12.2011 21:28, celkem upraveno 1 x.
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
neviem ako presne to ma riesene optic 6 ale asi by stacilo resetovat pamat modelu / prepnut na iny model
Tak jsem to přepl na jiný model a ono to pomohlo
Už jsem myslel že budeme mít s mladým zkažený vánoce díky moooooc 
Zdravím
Tak se hlásím do početné rodiny modelářů s modelem Beta 1400. Ježíšek vyslechl moje tužby a našel jsem jí pod stromečkem
je to verze s motorem bez ostatní elektroniky a ta byla zakoupena pravděpodobně v číně, serva jsem namontoval do trupu bez nejmenších problému, nicméně problém nastal při pokusu toto servo namontovat do křídel, prohlubeň má jiny tvar než ono servo a tak asi koupím dvě serva HS 55 abych nemusel nic upravovat.
Vysílačku jsem k tomu dostal také číňanskou a to FS - CT6B, zatím jsem jí propojil jen s počítačem a programem spolu dodávaným T6config, nastavování je celkem na slušné urovni. Chtěl jsem vysílač použít jako ovladač pro simulátor PhoenixRC, bohužel se mi ho nepovedlo napárovat. Pokud někdo víte jak toho dosáhnout budu velice rád za každou radu.
Tak se hlásím do početné rodiny modelářů s modelem Beta 1400. Ježíšek vyslechl moje tužby a našel jsem jí pod stromečkem
Vysílačku jsem k tomu dostal také číňanskou a to FS - CT6B, zatím jsem jí propojil jen s počítačem a programem spolu dodávaným T6config, nastavování je celkem na slušné urovni. Chtěl jsem vysílač použít jako ovladač pro simulátor PhoenixRC, bohužel se mi ho nepovedlo napárovat. Pokud někdo víte jak toho dosáhnout budu velice rád za každou radu.
Beta 1400, FS-CT6B, HPI HELFIRE 4,6, Nomadio React, Duratrax Vendetta ST