Co na to rikate, zavodnici?
XO-1
XO-1
http://traxxas.com/products/models/electric/6407xo1
Predem uvadim, ze tohle neni zadna hracka pro uchylaky, kteri si honi ego na rychlem aute. Tohle je opravdu pokrocily model, urceny na drahu. Mit spesl drahu a penez nazbyt, tak bych do toho snad i sel 
- Homer.Simpson
Re: XO-1
Tak to uz hej
Len treba prenajat sportiak so soferom, z ktoreho budes riadit
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_n0nXX_H0tI[/youtube]
Len treba prenajat sportiak so soferom, z ktoreho budes riadit
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_n0nXX_H0tI[/youtube]
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
Mno slusny nacini. Jen si tak rikam, co si clovek s RTR sadou pocne bez iPhonu. Pravda kdyz uz bude mit na tohle, tak koupe iPhone je ten nejmensi problem
Taky me zarazi na rizeni pouziti jednoho traxxas standartniho serva 2075, skoro si rikam jestli na to bude stacit. Ale urcite to maji kluci vychytane. Jen skoda toho promo videa, mohlo byt trosku lepsi. Nak
Co byste chtěli out-of-the-box? Za necelejch 20 litrů
No, servo vyměním za Savoxe a dám přijímač ke své Sanwě, jako jsem učinil u E-Maxxe
A taky ještě kovový řízení...
Ale vážně, o víkendu jsme s kolegou koukali, že Traxxas nemá solidní on-road v elektru. Nabízel buď spalováka nebo v elektru jen malé "hračky", i když jinak hezké. No a dnes tahle krásná novinka! Možná bych o něm i uvažoval, dráhu tu máme...
No, servo vyměním za Savoxe a dám přijímač ke své Sanwě, jako jsem učinil u E-Maxxe
Ale vážně, o víkendu jsme s kolegou koukali, že Traxxas nemá solidní on-road v elektru. Nabízel buď spalováka nebo v elektru jen malé "hračky", i když jinak hezké. No a dnes tahle krásná novinka! Možná bych o něm i uvažoval, dráhu tu máme...
Tak jsem si stáhnul a pročetl manuál. No, už se mi to tak moc nelíbí - je to prostě výrobek s hezkým marketingem pro průměrného U.S. Stupída 
Půlka manuálu jsou příšerná varování pro blbé, maximální výkon je blokován a k odblokování musíte podstoupit registrační proceduru, kterou lze ale provést jedině z iPhona připojeného k síti (probíhá přitom registrace u Traxxase a odsouhlasení těch varování) a následnou aktivací ze zaslaného emailu.
Teda aby ze mě model dělal blbce, to fakt nechci...
Půlka manuálu jsou příšerná varování pro blbé, maximální výkon je blokován a k odblokování musíte podstoupit registrační proceduru, kterou lze ale provést jedině z iPhona připojeného k síti (probíhá přitom registrace u Traxxase a odsouhlasení těch varování) a následnou aktivací ze zaslaného emailu.
Teda aby ze mě model dělal blbce, to fakt nechci...
tak tohle už je masakr, si vem to koupi tatinek nejakymu 12 ti letymu v usa,
ten tim trefi sousedovic barak a jak je maj papundeklovy tak prolitne skrz a zabije cestou pulku rodiny :-d proto musi bejt popsanej manual kterej nikdo necte + tohle retardovany omezeni
jinak je to masakr stroj, naprosto nepochybuju o tom ze bych to vyklopil v prvni zatacce
ja mam radsi ty off roady, nejak tu sotolinu a kraveni mam rad, ta silnice to je moc velkej adrenalin, nechapu jak nekdo muze jezdit 1/5 natural onroady nebo formule ...
ten tim trefi sousedovic barak a jak je maj papundeklovy tak prolitne skrz a zabije cestou pulku rodiny :-d proto musi bejt popsanej manual kterej nikdo necte + tohle retardovany omezeni
jinak je to masakr stroj, naprosto nepochybuju o tom ze bych to vyklopil v prvni zatacce
ja mam radsi ty off roady, nejak tu sotolinu a kraveni mam rad, ta silnice to je moc velkej adrenalin, nechapu jak nekdo muze jezdit 1/5 natural onroady nebo formule ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno