vyběr auta popřípadné poradění
vyběr auta popřípadné poradění
Zdravím všechny modelaře
na vanoce bych měl dostat nove Himoto truggy xr-1 doporučili by jste mi ho?? Nebo bych si rádši měl koupit monster.
A ještě, prosím vás, chci nabiječku a vybral jsem si http://www.modelarina.cz/nabijec-equili ... -2277.html . Tak bych se chtěl zeptát jestli s ní má někdo zkušenost.
Předem děkuju za odpověd.
na vanoce bych měl dostat nove Himoto truggy xr-1 doporučili by jste mi ho?? Nebo bych si rádši měl koupit monster.
A ještě, prosím vás, chci nabiječku a vybral jsem si http://www.modelarina.cz/nabijec-equili ... -2277.html . Tak bych se chtěl zeptát jestli s ní má někdo zkušenost.
Předem děkuju za odpověd.
- Alesmodelar
- Kontaktovat uživatele:
Re: vyběr auta popřípadné poradění
cau mezi truggy a monster je myslím rozdíl jen karoserie, budeš nabíjet jen ty baterie které jsou v setu nebo budeš kupovat lepší? ( jednou je stejne koupíš
)
Ta nabíječka není špatná, pokud ti stačí výkon 35W (doba nabíjení).
A ty chceš truggy nebo monster? To za tebe asi nikdo jiný nerozhodne.
A ty chceš truggy nebo monster? To za tebe asi nikdo jiný nerozhodne.
Tak asi bych bral tu truggy ona je lepší a budu kupovat jen nabiječ a auto a časem koupím lipol
A nevíte prosivás jestli kte nabiječce kabel jako abych mohl nabijet jako ad propojím nabiječ z baterii
A nevíte prosivás jestli kte nabiječce kabel jako abych mohl nabijet jako ad propojím nabiječ z baterii
Nabíjecí kabel bude nejspíš u toho auta, pokud je to sada.
to nevím hej protože ktomu autu mi přijde sitová nabiječka a ja si budu tu nabiječku obědnavát zvlášt z modelařinyhttp://www.modelarina.cz/nabijec-equilibrium-mini-v2-12220v-p-2277.html
- Werret007
- Kontaktovat uživatele:
Uděláš si svoje vlastní kabely na nabíjení, je to jednoduché, Himoto používá konektory Tamiya.
Naposledy upravil(a) Werret007 dne sob 03.12.2011 20:48, celkem upraveno 1 x.
Spektrum DX6i mode 4.
List u vrtule se při létání používá k namotání vzduchu.
tak to jo
Díky za rady
Díky za rady
A please jak udělám ten kabel do te nabiječky
Ja bych rekl, ze uz hned prvni otazka muze (ale ne nutne) byt spatne.
Opravdu chces dostat Himoto? Co od auta cekas? Jake jsou tve ambice? Jake jsou tve finance?
Nabijecka by mela stacit, aspon papirove. Kabel vyrobis, jak pisou kluci, velice jednoduse sam. Dostatecny prurez kabelu, tak pul metru az metr, dva bananky 4mm (cerveny a cerny) a prislusny konektor samec/samice. Na konektory Tamiya radsi zapomen a dej tam neco poradnyho - Deans, EC3, XT60, Goldy apod.
Opravdu chces dostat Himoto? Co od auta cekas? Jake jsou tve ambice? Jake jsou tve finance?
Nabijecka by mela stacit, aspon papirove. Kabel vyrobis, jak pisou kluci, velice jednoduse sam. Dostatecny prurez kabelu, tak pul metru az metr, dva bananky 4mm (cerveny a cerny) a prislusny konektor samec/samice. Na konektory Tamiya radsi zapomen a dej tam neco poradnyho - Deans, EC3, XT60, Goldy apod.
- Werret007
- Kontaktovat uživatele:
scarabeus píše:.....Na konektory Tamiya radsi zapomen a dej tam neco poradnyho - Deans, EC3, XT60, Goldy apod.
Taky bych doporučoval jinatší typ konektorů, ale chtěl jsme to maximálně zjednodušit.
Spektrum DX6i mode 4.
Vim, jak jsi to myslel, kdysi jsem jim to radsi taky nerikal. Ale od jiste doby novacky skolim i v konektorech, protoze se pak stava, ze najednou prejdou na vykonnejsi motor a nechaji tam stale ty otresny Tamiya konektory. Co se ve vetsine pripadu stane, je jasne.
- Werret007
- Kontaktovat uživatele:
Tak to s tebou plně souhlasím, stojí za prd, no ale u Pajera je stále mám, ale tam je to na pohodu, byl jsem líný tam dát jiné
.
Já doporučuji XT60, ty jsou blbovzdorný
Já doporučuji XT60, ty jsou blbovzdorný
Spektrum DX6i mode 4.