jaký to může být vrtulník?

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zpráva
Autor
kasssy
Kontaktovat uživatele:

Re: jaký to může být vrtulník?

#16 Příspěvek od kasssy »

zdzd píše:
kasssy píše:A nejseš náhodou učitel???? Jsem pevně přesvědčen, že slovo zevrubný považuje většina lidí za stejný jako ho považuji já... Nevědomost hříchu nečiní....

Já jsem si naopak jistý, že slovo zevrubně považuje za takové jako ty jen zanedbatelná skupina exotů. Jo, a zákon praví, že neznalost neomlouvá. :wink:

Neznalost zákona neomlouvá... to je jasný,ale
nevědomost hříchu nečiní... to je zas jinej soudek :D
Já snad založím hlasování o tom slově, který už nechci raděj slyšet :D
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...
kasssy
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od kasssy »

Kenny McCormick píše:Kassy
nevies ten vrtas zevrubne vyfotit? Aspon mobilom, dovod si nejaky vymyslis... :)

Fotku zkusím, on už si ten model prý taky někdo fotil a prodávajícímu to nevadilo...
Pokud bych ho koupil(jestli bude ještě k mání), tak bych ho nejdřív chtěl odzkoušet. Dát svůj přijímač, odmontovat rotorový listy a zjitit jestli se "nekroutí", nebo jestli nejsou ohnutý hřídele a tak. Jen naprogramovat vysílač asi chvíli dá :D
zdzd

#18 Příspěvek od zdzd »

kasssy píše:Neznalost zákona neomlouvá... to je jasný,ale

Když někomu povím, že je idiot, tak se mi pak bude dost blbě vysvětlovat, že u nás se tak řiká skvělému člověku s vysokou inteligencí. :wink:
kasssy
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od kasssy »

zdzd píše:
kasssy píše:Neznalost zákona neomlouvá... to je jasný,ale

Když někomu povím, že je idiot, tak se mi pak bude dost blbě vysvětlovat, že u nás se tak řiká skvělému člověku s vysokou inteligencí. :wink:

já už se nepřu nad významem toho, slova, jen si myslím, že je to dost rozšířenej omyl.
A jinak Ti děkuji za věcný příspěvek k tématu, moc mě to pomohlo při hledání....
Karas
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Karas »

Člověk zabrouzdá do tématu o vrtulnících, s tím, že se něco o nic dozví, ale zatím se tu řeší ptákovina. Jen bych rád upozornil, že zdzd odbočuje od tématu. Já jen, že se tu často buzeruje za irelevantní odpovědi a tady se vesele jede dál.
zdzd

#21 Příspěvek od zdzd »

Pánové, uvědomte si laskavě, že pokud budete motat význam slov, tak si nedokážete nic vyhledat a s velkou pravděpodobností se ani srozumitelně zeptat. Stejně jako když se prasí pravopis.

Je zbytečné rozporovat důsledky, když se neřeší příčina. O tom to je.

BTW: Na ten dotaz ani nejde odpovědět. Viděl jsem ženskou, byla blond, na bundě měla nápis Nike a na botách taky. Jak se mohla jmenovat?

Ať dá foto a můžeme se pobavit.
Karas
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Karas »

Jasně, takže nedokážeš odpovědět tak mu tu alespoň zaplevelíš vlákno. Místo toho aby si tu někdo pročetl tak ho to odradí kvůli nesmyslnému bazírování. Mě je to fuk, jen že se tu často objevují výhružky na téma pravopisu (což mi přijde nesmylsné) a příspěvků mimo téma.
Jinak nemyslím si, že slovo zevrubně dokáže snížit pravděpodobnost při vyhledávání, natož pak pravopis. Nevím jak ty, ale já když vyhledávám, tak zadávám určité termíny, názvy atd.
zdekar

#23 Příspěvek od zdekar »

No tak já tedy nevím, ale slovo zevrubně jsem pochopil tak jak ho pisatel napsal. Je to naprosto jasné z kontextu věty, ať to má lokálně význam jakýkoliv. Myslím že se tu vyskytuje zbytečně moc skvělých lidí s vysokou inteligencí, přičemž by úplně stačilo normálně diskutovat k tématu, když je to jasné o co jde a dopracovat se tak ke zdárnému konci - tzn. odpovědět pisateli co chtěl vědět.
Např: vypadá to na T-rex 500 co vlastnil Franta Novák z Třebošic ;-) (no a nebo bez toho jména, pokud nevim).
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
arda1
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od arda1 »

Tak se přiznám - jsem exot ale opravdu žiji celý život v tom že zevrubně je jen tak aby se něřeklo -opak detailního. No jo co naděláme.... :wink: :lol: :lol: :lol: Radek
ICQ 638556901
cilek

#25 Příspěvek od cilek »

arda1 píše:Tak se přiznám - jsem exot ale opravdu žiji celý život v tom že zevrubně je jen tak aby se něřeklo -opak detailního. No jo co naděláme.... :wink: :lol: :lol: :lol: Radek

Tak aspoň doufám, že tu barvičku, co svítí na semaforu nahoře, nepovažuješ za zelenou. Nebo ano? :roll: :mrgreen:
kasssy
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od kasssy »

Jen tak pro legraci jsem oběhl firmu a zeptal jsem se 20 lidí na význam onoho slova.
17 bylo exotů(tj. bylo to podle nich povrchní)
2 to věděli...
1 to slyšel poprvé...
A musím podotkout, že na výsledek nemělo vliv ani vzdělání, či věk. A co se týče pohlaví, tak to je u nás těžko být spravedlivý, protože 90% je tam žen....
Tak je to možná stejně vžitej omyl, tak jako se dřív ježkům dávalo mléko a myslelo se, že baští jablka :D A jen několik osvícených to ví, zbyek jsou exoti :oops:
zdekar

#27 Příspěvek od zdekar »

Jenže osvícení tu nevládnou... vždy je exoti převálcují a změní pravidla ;-)
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
kasssy
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od kasssy »

Tak jsem pořídil pár fotek. je to z mobilu, takže hrúza, ale že jde o vrtulník vidět je:-)))
Jinak pohon vyrovnávacího rotoru je řemínkem :oops: já si toho poprvé nevšimnul, neuvědomil jsem si, jak je ten řemínek malinkej
Serva jsou HITEC hs65hb na rotor, náhon ocasní vrtulky bez nápisu, jen je oblepený takovou pruhovanou modrou páskou :?
Přílohy
Fotografie0208.jpg
Fotografie0207.jpg
Fotografie0204.jpg
zdzd

#29 Příspěvek od zdzd »

To vypadá na nějaký klon Trex 450 SE.
zdzd

#30 Příspěvek od zdzd »

Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“