Hračky nám nějak ROSTOU :-) DH 9104
Pravda, jde o kšeft.Tsisters píše:Ouu zase samé negativní rekce, ale na druhou stranu kdo z Vás tady špatně hodnotících jste udělali obrat v prodeji čehokoliv jako DH mm ...
Hodit na trh cosi a vykešovat.
Hrubá konstrukční chyba? Nevadí, jde o hračku.
Za měsíc je tu nový model s novou chybou, nač se s tím párat.
Voda teče, kšefty jedou....
- Jarda.Wolf
Re: Hračky nám nějak ROSTOU :-) DH 9104
Pánové, vždyť přece všechny modely jsou hračky, nebo ne? Dražší nebo levnější ale stále jen hračky. Je třeba brát na zřetel současnou ekonomickou situaci a v neposlední řadě i skutečnost, že řadě lidí stačí ke štěstí když model vzlétne udělá dvě kolečka a zase přistane. Onehdy jsem četl diskusi kde jeden nešťastník požadál o radu na elektrický hoblíček pro občasné kutilské aktivity okolo domu. Rad se sešlo požehnaně ale evidentně se tam diskutující předháněli v degradování výrobku doporučeného někým jiným. Diskuse vygradovala až po nesmyslné rady typu, že než hoblík je lepší čtyřnožová protahovačka na 380V kotvená na pevno v betonovém loži. Problémem současné doby, je možná to, že prodejci líčí nabízené levné zboží v superlativech, které výrobku nenáleží. Pokud by se třeba u koaxiálů uvedlo po pravdě " na létání venku se nehodí, je neovladatelný", předešlo by se mnohým zklamáním a tahanicím.
Jarda
Jarda
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Jo, jenze kdyby ten koax nebyl vychvalen superlativy, nebylo by mozne si za to rict takovou cenu. Nejsmutnejsi na tom vsem ale je, ze se najde takove mnozstvi lidi co jim na to skoci. Pak jsou ve vetsine zklamani a rozcarovani z vyhozeni penez. A tim spis, ze si tohle koupi clovek co penez moc nema a nebo nechce za vrtulnik tolik investovat. Ale to je porad dokola.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Jarda.Wolf píše:Pánové, vždyť přece všechny modely jsou hračky, nebo ne?
Nie niesú. Niekto to berie ako športové nástroje
No 9104 je sice velký,ale už jsem videl koaxiála co má délku 1,2 m,ale jen ve výloze.Možná si ho tady u nás někdo koupí a pak ho uvidím třeba i letět 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Ovšem rotory budou mít nejspíš jen 540 mm, to dlouhý tágo je kvůli velký páce, na níž působí prdelní dvíhací vrtulka.Tsisters píše:No 9104 je sice velký,ale už jsem videl koaxiála co má délku 1,2 m,ale jen ve výloze.Možná si ho tady u nás někdo koupí a pak ho uvidím třeba i letět
Největší vyráběný hračkový 4-kanál koax je (kromě příšernosti Lama3) Carson/ArtTech Westland-Agusta XL, ta má 570 mm rotory a listy jsou dutý, vyztužený uhlíkovým nosníkem.