[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q_IZh5mhclg[/youtube]
Těžké rozhodování..
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
Re: Těžké rozhodování..
E-Savage jsem měl. je potřeba ho dost upravit aby se to chovalo trošku rozumně, v základu, má otřesné tlumiče, vysoko těžiště a poloosy které bez úpravy se ukrucují. Dnes je to již hodně zastaralej model, musela by odpovídat bazarová cena za nový model. Jinak plasty HPI umí perfektě, za více než dva roky provozu, pouze jedno naprasklá spodní rameno. Poloosy jsem měl už prventivně upravené
Můžu srovnat z E-Maxxem, kterého vlastním teď, Vpodstatě se maxx chová po vytažení stejně jako e_Savage po tunningu
Toho Bulleta bych se nebál. Ještě dotaz, musí to být 1:8? Traxxas dělá celkem sympatické monstříky 1:10 2WD a na blbnutí se mi to zdá celkem vydařené. Vzhledem ke kvalitě plastů Traxxas, bych to viděl i dost odolně
a určitě tě i voděodolně
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
UCH píše:... bohužel jsem já blbec koupil levné/drahé auto Reely Rockhard a ukázalo se že vydželo cca 1 týden než odešel motor, regl, převody. Takže už mi nezbývají prachy na nový stroj..![]()
...
Hele, takový jsem koupil dětem pod stromeček. Stálo bratru 1900 (nový, bez aku, s 40MHz rádiem). Doufám ale, že vydrží trošku víc než 1 týden. Plánujeme s tím jezdit po asfaltu nebo po hřišti. Žádnej hrubej terén.
Jak jsi s tím jezdil, že se to pokazilo? A jakto, že se pokazil motor, regl i převody? Obyčejně se pokazí jedna, pak druhá a pak třetí věc, ale takto naráz?
Ticcino píše:Hele, takový jsem koupil dětem pod stromeček. Stálo bratru 1900 (nový, bez aku, s 40MHz rádiem). Doufám ale, že vydrží trošku víc než 1 týden. Plánujeme s tím jezdit po asfaltu nebo po hřišti. Žádnej hrubej terén.
Ber to tak - jsou to hračky. Krásné, ale pořád jenom hračky. Pokud to koupíš dětem a budete se k tomu chovat slušně jako ke hračce, nebudete to schválně rozbíjet a jinak trápit, pak vám i levná RC hračka za 1900 Kč může vydržet dlouhou dobu a přinést mnoho radosti
Pokud se k tomu začnete chovat jako k RC modelu auta a drtit to jako by to byl opravdový soutěžní model off-road auta, pak se nedivte, že to velmi rychle odejde. V tom totiž bývá největší problém - když si dospělý chlap koupí dětskou hračku a naivně si myslí, jak ušetřil...
Ticcino píše:Jak jsi s tím jezdil, že se to pokazilo? A jakto, že se pokazil motor, regl i převody? Obyčejně se pokazí jedna, pak druhá a pak třetí věc, ale takto naráz?
a) Viz výše
b) On asi UCH moc tahal za kolektiv...
FlyBear píše:Ber to tak - jsou to hračky. Krásné, ale pořád jenom hračky. Pokud to koupíš dětem a budete se k tomu chovat slušně jako ke hračce, nebudete to schválně rozbíjet a jinak trápit, pak vám i levná RC hračka za 1900 Kč může vydržet dlouhou dobu a přinést mnoho radosti![]()
OKI. Děti se k tomu budou muset chovat slušně.
Jinak jim to zabavim a když bude foukat, tak si budu jezdit sám
Edit: Proč budu jezdit, když bude foukat? Protože když nefouká, tak chodím lítat...
To:Ticcino
Ten Reely Rockhard jezdil docela slušně, ale velmi rychle odešel převod z pastorku na hlavní plastové kolo, dále odešla jedna zadní poloosa. Prostě praskla. Tohle všechno se dá docela rychle vyměnit, ovšem díly stály cca 800 Kč!!!
A korunu tomu dalo včerejší 5 min poježdění, kdy to nejdříve přestalo couvat a nakonec i jezdit dopředu. Asi motor nebo regl.
Takže Reely fakt nee.
Ten Reely Rockhard jezdil docela slušně, ale velmi rychle odešel převod z pastorku na hlavní plastové kolo, dále odešla jedna zadní poloosa. Prostě praskla. Tohle všechno se dá docela rychle vyměnit, ovšem díly stály cca 800 Kč!!!
A korunu tomu dalo včerejší 5 min poježdění, kdy to nejdříve přestalo couvat a nakonec i jezdit dopředu. Asi motor nebo regl.
Takže Reely fakt nee.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
Stará známá věc, levně koupené 2x placené. Kór v modelařině to platí. Radši slevit na nárocích měřítka či 4x4 ale pořád koupit spolehlivej vyzkoušenej model. Taky jsem tím prošel, koupil jsem buggy 1:10 Annsman Smacker a co druhá baterka, jsem něco objednával a opravoval. Tak jsem s ní tenkrát praštil do popelnice a koupil radši měřítko 1:18 LRP Shark. Tenkrát špička mezi prckama. Dnes radši Révo VXL 1/16.
Pro příklad révík s HPI Brama 10B 1:10 a Annsman Macnum 1:10, prostě zas tak malej není
Pro příklad révík s HPI Brama 10B 1:10 a Annsman Macnum 1:10, prostě zas tak malej není
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
Zdravim, mojim primarnym zameranim su RC heli, no ako vidim aj v tychto vlaknach kolegovia si kupuju nahradu ked sa neda ist lietat. Ja som sa rozhodol, ze spravim to iste a chcel by som sa poradit. Urcite nema pre mna vyznam zakladat nove vlakno. Poznam to z vrtulnikov, ze za kvalitu sa plati a preto by som chcel nieco do 400e. Problem je ze uz som si aj vybral z dielne HPI a to konkretne TROPHY Truggy Flux. Na moju smolu je nad moj financny limit. Je k dostaniu aj TROPHY 4, 6 RTR Truggy, ktora sa predava do 400e. Ja chcem s autom behat aj po asfalte, aj v terene, prekazky. Take bezne blbnutie, ziadne sutaze, hlavne ked sa nebude dat vonku lietat s helinou. Takze auto chcem len ako bokovku. Do spalovaku sa nehrniem, mam oba vrtulniky elektricke, na co som aj vybaveny co sa tyka nabijacky atd. Spalovaku sa trochu obavam, smrdi, jaci, cistenie, maturita okolo motora. Tos otazka, pockat dolozit 200e na lipo a ist do FLUXu, alebo zobrat spalovaka ? Dik za odpoved.
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Prakticky sis odpovedel sam.
Nitroauta jsou blba v te udrzbe. Vetsinou jdou do teto kategorie ti, pro nez je to citovka a bez smradu a kravalu nemuzou byt. Elektru po dojezdeni hodis do police (teda pokud to neni zadelany), dobijes baterky a cau. Spalovak ma spesl proceduru = pist do horni uvrati (snad se nepletu), ocisteni zeber motoru, after-run olej, olejem promazat filtr atd. O stelovani jehel bylo napsano mnoho. Neni to pry az zas tak slozite, ale nevyhoda je hlavne ve zmene pocasi => musis stelovat. Cili pred kazdou jizdou ladit. Elektru zapnes a cau.
Nitroauta jsou blba v te udrzbe. Vetsinou jdou do teto kategorie ti, pro nez je to citovka a bez smradu a kravalu nemuzou byt. Elektru po dojezdeni hodis do police (teda pokud to neni zadelany), dobijes baterky a cau. Spalovak ma spesl proceduru = pist do horni uvrati (snad se nepletu), ocisteni zeber motoru, after-run olej, olejem promazat filtr atd. O stelovani jehel bylo napsano mnoho. Neni to pry az zas tak slozite, ale nevyhoda je hlavne ve zmene pocasi => musis stelovat. Cili pred kazdou jizdou ladit. Elektru zapnes a cau.
papaya píše:...Tos otazka, pockat dolozit 200e na lipo a ist do FLUXu, alebo zobrat spalovaka ? Dik za odpoved.
Určitě počkat!
Na tvém místě, když máš vše v elektru, neber spalováka.
Sám jsem spalováka kdysi zkusil a znovu bych neopakoval. Zlatá elektra
scarabeus píše:Prakticky sis odpovedel sam.
Priznam sa, ze som ocakaval takuto odpoved.
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
FlyBear píše: Zlatá elektra
Pri vrtulnikoch bez debaty, vobec mi spalovaky nechybaju, ale pri autach mi ta elektrika pride taka nemastna.
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar