Jaký příjmač pro B pásmo ?

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
PeT

Jaký příjmač pro B pásmo ?

#1 Příspěvek od PeT »

Ještě mám jednu nejasnost, pořídil jsem si GRAUPNERA MX-12 v pásmu B kanál 186/35Mhz. Zajímá mně jestli, když si budu chtít dokoupit další příjmač, musím koupit pro B pásmo, anebo se to u příjmačů nerozlišuje a udává to jen krystal. Protože jsem to testoval na NoNAME přijmači ze SKY LADY a nekomunikovalo to vůbec. Tak nevím jestli je to tím že je to jen nejaky obyčejný přímač, nebo to musí být speciálně určený pro pásmo B. Předem díky za radu.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od arda1 »

j3nda
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od j3nda »

pekny kombinovany prijimac - kazdopadne aby fungoval v b pasmu musi byt tak oznacen, vetsina prijimacu pro 35MHz v b pasmu nefacha
Snek
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Snek »

Treba prijamcum Alpha je uplne jedno co mas za pasmo A nebo B, staci dat jen spravnej krystal a letet :) http://fa-tomas.cz/index.php?lang=cz&ka ... podmenu=45
PeT

#6 Příspěvek od PeT »

Jo tak jsem to mneL asi blbě připojené, napojil jsem jeste jednou ten příjmač se SKY LADY, dal do nej krtystal kanál 168 a jede v pohode. Tak to asi fakt bude jedno protože pochybuju že by to byla asi fakt nejaká kvalita. Je to typicky čínský výrobek, vypadá spíš jak z nejaké hračky. ALE V B PASMU A S GRAUPNEREM MX-12 FUNGUJE BEZ POBLEMŮ. :D
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“