ACROMASTER
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- pajikxxx
- Kontaktovat uživatele:
fotky ze stavby nemám, původně jsem to chtěl od začátku nafotit, ale byl jsem línej si zajít pro foťák, pořád ho vozím v autě a tam se mě nechtělo.
Jinak letadlo jako celek je fakt povedený, vzhledově se mě líbí a pěkně řešená je i vejškovka. určitě ho nafotím teď vcelku dokud je novej a nezalítanej, kdyby byla nějaká havárie, tak abych měl vzpomínku a doufám že tohle letadlo už bude splňovat všechny moje představy, zatím jsem měl space scootera, ten byl sice dobře obratnej, ale chyběl mu výkon a taky neměl podvozek, takže to bylo jenom start z ruky a přistání do trávy
Jinak letadlo jako celek je fakt povedený, vzhledově se mě líbí a pěkně řešená je i vejškovka. určitě ho nafotím teď vcelku dokud je novej a nezalítanej, kdyby byla nějaká havárie, tak abych měl vzpomínku a doufám že tohle letadlo už bude splňovat všechny moje představy, zatím jsem měl space scootera, ten byl sice dobře obratnej, ale chyběl mu výkon a taky neměl podvozek, takže to bylo jenom start z ruky a přistání do trávy
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- pajikxxx
- Kontaktovat uživatele:
včera jsem to nemohl vydržet, když venku nefoukalo, tak jsem to šel zkusit s malou baterií E-Tech 11,1V 1100mAh 12C, asi jsem jí dal trochu zabrat, ale přežila to a i výkon to mělo docela přijatelnej, ale bylo znát, že baterie nestíhá, tak už se nemůžu dočkat, až to vyzkouším s tím Sharkem 2500mAh 20C 11,1V
nastavil jsem si dvojí výchylky, ve vzduchu 100% to je docela adrenalin a na přistávání jsem si nastavil kolem 35% na všechno a stejně to bylo hodně, tak dám ještě menší
jediná věc, která mě zklamala, byly kolečka, který jsou z polystyrenu a už první přistání na asfalt je na nich vidět, takže jsem si dneska koupil mechový kolečka
nastavil jsem si dvojí výchylky, ve vzduchu 100% to je docela adrenalin a na přistávání jsem si nastavil kolem 35% na všechno a stejně to bylo hodně, tak dám ještě menší
jediná věc, která mě zklamala, byly kolečka, který jsou z polystyrenu a už první přistání na asfalt je na nich vidět, takže jsem si dneska koupil mechový kolečka
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zvedav, jak ti to pofrci s poradnou baterkou. Chudak ta 12 C, ta se musela docela zapotit!
Na mizerny podvozek Radim upozornoval v clanku - takze se jeho slova potvrdila. Ja nevim, co to je za zlozvyk vyrobcu delat ty podvozky tak smejdsky.
Nezapomen pak poslat nejake snimky (nebo dokonce video) tveho stroje!
Na mizerny podvozek Radim upozornoval v clanku - takze se jeho slova potvrdila. Ja nevim, co to je za zlozvyk vyrobcu delat ty podvozky tak smejdsky.
Nezapomen pak poslat nejake snimky (nebo dokonce video) tveho stroje!
- pajikxxx
- Kontaktovat uživatele:
to teda, ty podvozky by mohli bejt o dost lepší.
Foťák s videem i zvukem mám, tak jenom někoho musím uhnat aby mě natočil v letu, jinak fotky budou určitě a to video až podle výsledků, kdyžtak ho prostříhám, vyberu to nejlepší a pošlu, ale jak se tak dívám na dnešní počasí a chumelení, tak to moc na lítání nevypadá, to bych se kolečkama zapíchnul do sněhu
Foťák s videem i zvukem mám, tak jenom někoho musím uhnat aby mě natočil v letu, jinak fotky budou určitě a to video až podle výsledků, kdyžtak ho prostříhám, vyberu to nejlepší a pošlu, ale jak se tak dívám na dnešní počasí a chumelení, tak to moc na lítání nevypadá, to bych se kolečkama zapíchnul do sněhu
- pajikxxx
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem využil super počasí a byl jsem ho konečně zalítnout, jsem s ním skoro plně spokojenej, výkon super, baterie vydržela kolem 11minut a to jsem ji moc nešetřil a když jsem si nahoře nastavil velký výchylky, tak se umí točit jako vrtule a při plným přitáhnutí vejškovky udělá skoro pravej úhel nahoru,
Jenom zase dělá problémy ten podvozek, kolečka mám mechový, ty jsou v pohodě, ale při dvou ze třech přistání mě upadl podvozek (drát s kolečkama, kterej je jenom nasazenej na spodku, tak jsem ho teď doma hodil jeden samořeznej šroubek a snad už to nevyjede, to se uvidí při dalším letu, ale bohužel to zítra nebude, protože při posledním přistání se mě kvůli podvozku ulomil koneček vrtule a nevím to jistě, ale asi by se s tím lítat nemělo, když už ta vrtule není úplně vyvážená.
Jenom zase dělá problémy ten podvozek, kolečka mám mechový, ty jsou v pohodě, ale při dvou ze třech přistání mě upadl podvozek (drát s kolečkama, kterej je jenom nasazenej na spodku, tak jsem ho teď doma hodil jeden samořeznej šroubek a snad už to nevyjede, to se uvidí při dalším letu, ale bohužel to zítra nebude, protože při posledním přistání se mě kvůli podvozku ulomil koneček vrtule a nevím to jistě, ale asi by se s tím lítat nemělo, když už ta vrtule není úplně vyvážená.
Ahoj, prošel jsem si sky lady, teď lítam s easygliderem, přemejšlim, co dál. Vybíram z modelů od VAmodels ale pokukuji už i po acromasterovi. Opravdu se mi líbí. Vim, že jsem začátečník, ale mam už poměrně dost nalétáno i třeba na FMS s acrobatickými modely, kde let poměrně zvládam. Myslim (doufám), že s nastavením malých výchylek a exponenciálních průběhů bych acromastera měl zvládnout. Co vy na to? Dík za názor
- LV
- Kontaktovat uživatele:
dalibor píše:Ahoj, prošel jsem si sky lady, teď lítam s easygliderem, přemejšlim, co dál. Vybíram z modelů od VAmodels ale pokukuji už i po acromasterovi. Opravdu se mi líbí. Vim, že jsem začátečník, ale mam už poměrně dost nalétáno i třeba na FMS s acrobatickými modely, kde let poměrně zvládam. Myslim (doufám), že s nastavením malých výchylek a exponenciálních průběhů bych acromastera měl zvládnout. Co vy na to? Dík za názor
No FMS neznamená nič, akurát reakcie na výchilky...
Odporúčam pred Akromasterom použiť Ultimate 1000 od VA - podstatne pomalšie a ovladateľnejšie pre začiatočníka. Odporúčam motor Dualsky 3536CA8 + 12x6SF
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Ano, era od VA jsou vazne dobra a ty dvouplosniky eltaji krasne. Nam uj vkus mozna az prilsi pomalu, ale da se s nimi opravdu uzasne blbnout. Navic nyni je deaji uz i ve verzi Evo3, ktere maji moc peknou povrchovou upravu.
Zde clanek o Ultimate evo2:
http://www.rcserver.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=40
Pripadne Shark evo2:
http://www.rcserver.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=40
O Akromasterovi si muzes neco preist zde:
http://www.rcserver.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=48&Itemid=40
Podle me s trochou opatrnosti bys mel zvladnout i toho Akromastera, ale musis davat hodne velky pozor.
Zde clanek o Ultimate evo2:
http://www.rcserver.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=40
Pripadne Shark evo2:
http://www.rcserver.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=40
O Akromasterovi si muzes neco preist zde:
http://www.rcserver.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=48&Itemid=40
Podle me s trochou opatrnosti bys mel zvladnout i toho Akromastera, ale musis davat hodne velky pozor.
Koukal jsem na videa od VA models, jejich modely létají opravdu pěkně. Nevim proč, ale nějak mě prostě ty dvouplošníky moc nepřitahují, asi bych spíš volil tu extru.
Mam pocit, že ale konstrukce acromastera snese při pádu víc , než u té extry. Ten acromaster je takovej pěknej ''macatej'' , kdežto modely od VA jsou z takových relativně tenkých ''profilků'' . Ale nejspíš se mi to jen zdá
Mam pocit, že ale konstrukce acromastera snese při pádu víc , než u té extry. Ten acromaster je takovej pěknej ''macatej'' , kdežto modely od VA jsou z takových relativně tenkých ''profilků'' . Ale nejspíš se mi to jen zdá