Čínské regulátory
Čínské regulátory
Ahoj, máte zkušenosti s regulátory značek Xpower, PULSO, Dualsky atd? Jakou mají výdrž, parametry, ovlivňují nějak např. životnost baterek, nebo výkon motoru? Jak jsou na tom s řízením otáček
Jak jsou na tom s porovnáním s dražšími regulátory ? Pozná se to na letu? Díky
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Používám Dualsky (18A a 30A) a nemůžu si naprosto stěžovat, super poměr cena/výkon, snadno programovatelné (používám programovací kartu, ale jdou samozřejmě i plynovou pákou), při ztrátě signálu „pípají“ přes motor a mají jemnou (přesnou) odezvu na polohu plynu od nejnižších otáček do maxima.
Naposledy upravil(a) Raketak dne čtv 26.07.2007 23:48, celkem upraveno 1 x.
Accipiter Badius + tuning s Roton 100W
Easy Fly, Gemini, Proxima II
Easy Fly, Gemini, Proxima II
Mám jeden noname za pár stovek k motoru od Bela a ten sice funguje, ale přeci jen je vidět že regulace není tak jemná. Jinak funguje dobře.
Dále mám Dualsky 30A a Jeti 18Advance. Mezi těmito regulátory nevidím z pohledu uživatele rozdíl tedy kromě ceny. Otázkou je spolehlivost a životnost, ale o žádných problémech jsem neslyšel. Součástky se stejně vyrábí všechny v Asii
Dále mám Dualsky 30A a Jeti 18Advance. Mezi těmito regulátory nevidím z pohledu uživatele rozdíl tedy kromě ceny. Otázkou je spolehlivost a životnost, ale o žádných problémech jsem neslyšel. Součástky se stejně vyrábí všechny v Asii
- LV
- Kontaktovat uživatele:
dalibor píše:To rád slyším, připadá mi poměrně zbytečné dávat i třeba 2x tolik za regulátor, když ten regl od Dualsky odvede uplně stejnou práci..
Ono 2x viac za JETI regulátor nie je vždy 2x viac. Servis firmy jeti je neprekonateľný. Sám som si vlastnou vinou odpráskol Spin66 a zadarmo mi ho vymenili za Spin77 Opto, keďže nepoužívam BEC.
Takže v mojom prípade to nebolo 2x viac
Ale v maloletoch používam aj regulátory Dualsky, Himodel a E-Flite od 20 do 40A a zatial žiadne problémy
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
LV píše:dalibor píše:To rád slyším, připadá mi poměrně zbytečné dávat i třeba 2x tolik za regulátor, když ten regl od Dualsky odvede uplně stejnou práci..
Ono 2x viac za JETI regulátor nie je vždy 2x viac. Servis firmy jeti je neprekonateľný. Sám som si vlastnou vinou odpráskol Spin66 a zadarmo mi ho vymenili za Spin77 Opto, keďže nepoužívam BEC.
Takže v mojom prípade to nebolo 2x viac![]()
Ale v maloletoch používam aj regulátory Dualsky, Himodel a E-Flite od 20 do 40A a zatial žiadne problémy
Regulatory DUALSKY samozrejme asi neuspokoji narocnejsi uzivatele a aplikace ale kdyz srovnam XC napr. s JETI ECO nebo MGM Easy tak je uzitna hodnota srovnatelna a cena nesrovnatelna. K reglum XC mam prog. kartu a tim eliminuji snad jejich jedinou nevyhodu-pomerne komplikovane programovani pomoci vysilace
Pánové uvědomme si že"železo"-tedy HW je u všech reglů +- stejný.Samozřejmě mohou být někde méně kvalitní součástky, ale co tam vlastně je? Tedy vězte že je tam nějaký kondenzátor na vstupu(dva) procesor,stabilizátor na BEC,několik výkonových FET tranzistorů-plošný spoj-kablíky-kousek al plíšku jako chladič-smršťovačka,nálepka a několik smd pasivních a aktivních součástek-cena do kupy(pro výrobce, který toho bere mraky) cca desítky korun. Zbytek ceny je Know-How-tedy "softvér".

arda1 píše:Pánové uvědomme si že"železo"-tedy HW je u všech reglů +- stejný.Samozřejmě mohou být někde méně kvalitní součástky, ale co tam vlastně je? Tedy vězte že je tam nějaký kondenzátor na vstupu(dva) procesor,stabilizátor na BEC,několik výkonových FET tranzistorů-plošný spoj-kablíky-kousek al plíšku jako chladič-smršťovačka,nálepka a několik smd pasivních a aktivních součástek-cena do kupy(pro výrobce, který toho bere mraky) cca desítky korun. Zbytek ceny je Know-How-tedy "softvér".![]()
![]()
ano je to o SW ale furt platí že 18A Dualsky s hromadou programovatelnych prvku je lepsi nez pevne nastavenej eco 18
-
hubon
- Kontaktovat uživatele:
X power regly jsou dobré , mám 12ku a 18ku ... ale JETI jsou JETI ten servis a to , že je mám "za humny" je dělá solidní firmou s kvalitními výrobky a dobrým přístupem k zákazníkům. Když někomu nevadí si připlatit , a tímto podporovat zlaté české JETI ručičky , tak je to jasná volba. Raději budu podporovat české výrobce , protože oni to dělají pro nás a né pro naše peníze