bellanca 4T motor?

Letadla s motorem, kde se předpokládá trvalý běh motoru po celou dobu letu. Spalovací i elektro.
Zpráva
Autor
wolf
Kontaktovat uživatele:

Re: bellanca 4T motor?

#16 Příspěvek od wolf »

capy píše: Jen pořád nevím zda ta váha na předku nebude moc.

No to je právě to, co řeším v současnosti i já. Chtěl jsem také do toho dát 15 ku ASP,
ale vzhledem k tomu, že kolega i při 8.5 2T musel dovažovat zadek, tak jsem to vzdal.
Tuším, že rozdíl hmotnosti té 15 a 8,5 je nějakých 200g a to nepočítám ještě dovážení vocasu. Celkem už to tedy bude poměrně dost. Jakýmsi kompromisem je to TT 75,: http://www.rcshop.eu/f75s-123ccm-rc-s-t ... 13037.html jak píše kolega. Tenhle motor má totiž stejnou váhu jako 10 4T ASP a tedy s dovážením není problém.
Zao

#17 Příspěvek od Zao »

Tak jak jsi dopadl, uz mas vyreseno? Ja Bellancu litam se Saitem FA65. Vykonove bohate staci. Drive jsem v nim mel OS46FX. Se Saitem je litani mnohem prijemnejsi a mas o neco vetsi rezervu. Lita se na vetsi vrtuli, takze motor nemusis tolik vytacet. Kdyby jsi mel zajem, mohu to saito i prodat, protoze litam uz pouze s Pulsem XT60 od H9. Zao
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
wolf
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od wolf »

Zao píše:Tak jak jsi dopadl, uz mas vyreseno? .... Zao

No jestli jsem to vyřešil, nevím, ale nacpal jsem tam 8.5 ASP 2T, tak na jaře uvidím,
jak s tím bude cvičit :?
Karas
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Karas »

wolf píše:
Zao píše:Tak jak jsi dopadl, uz mas vyreseno? .... Zao

No jestli jsem to vyřešil, nevím, ale nacpal jsem tam 8.5 ASP 2T, tak na jaře uvidím,
jak s tím bude cvičit :?

:) Dovolím si tvrdit, že jsi z ni právě udělal plnokrevníka. Moje 6.5 s ni cvičí parádně a stačí lítat na půl plynu.
Odpovědět

Zpět na „Motorová letadla“