Čínské regulátory
hubon píše:X power regly jsou dobré , mám 12ku a 18ku ... ale JETI jsou JETI ten servis a to , že je mám "za humny" je dělá solidní firmou s kvalitními výrobky a dobrým přístupem k zákazníkům. Když někomu nevadí si připlatit , a tímto podporovat zlaté české JETI ručičky , tak je to jasná volba. Raději budu podporovat české výrobce , protože oni to dělají pro nás a né pro naše peníze![]()
jo servis to je vec druha, ten ma JETI samozrejme perfektni, u zbozi z Ciny je byva problem. Pouzivam 4 ruzne regly Dualsky a zatim nebylo servisu potreba. Kazdy vyrobce vyrabi pro nase penize a ne z humanitarnich duvodu
- LETEC_AMATER
Taky mám pocit že problém je u HS 81 ale zkusil jsem dát menší reg.MGM 12 a serva byla v pohodě.
Problémy začaly po tom co připojím další dvě serva křidélek.
pokud mám jen /sop a vop/ není problém.
ještě jedna dělají mi to jen ty co mám na křidélka MG na kormidla mám standard a tam problém není.
Tibor
Problémy začaly po tom co připojím další dvě serva křidélek.
pokud mám jen /sop a vop/ není problém.
ještě jedna dělají mi to jen ty co mám na křidélka MG na kormidla mám standard a tam problém není.
Tibor
Ano kleštákem a tak do 1A motor neběžel a regler se ohřál minimálně nebo spíš ne než jo. /pohoné AKU 10čl./
Je divné že mi to dělají ty co jsou na křidélkách /prodloužené kabely/ tam mám MGčka.
Testoval jsem to i bez náhonu jen samotná serva!
Měřil jsem i napětí na na BEC a vše v pohodě.
Bohužel doma nemám osciloskop a do práce to celý vzít nemohu.
Problém je dosah pokud mám vysílač /MX16/ u modelu tak O.K. ale pokud odejdu cca 10m se zataženou anténou tak se mi začnou klepat serva.
Můj závěr je něco reg. něco serva a k tomu ještě asi špatná konstalace hvězd.
Tibor
Je divné že mi to dělají ty co jsou na křidélkách /prodloužené kabely/ tam mám MGčka.
Testoval jsem to i bez náhonu jen samotná serva!
Měřil jsem i napětí na na BEC a vše v pohodě.
Bohužel doma nemám osciloskop a do práce to celý vzít nemohu.
Problém je dosah pokud mám vysílač /MX16/ u modelu tak O.K. ale pokud odejdu cca 10m se zataženou anténou tak se mi začnou klepat serva.
Můj závěr je něco reg. něco serva a k tomu ještě asi špatná konstalace hvězd.
Tibor
No nechtělo se mi kuchat kabely a mám AC/DC tak jsem udělat několik závitů okolo a změřil nic nemožného.
Výsledek byl skoro stejný jako s multimetrem vloženým mezi pohonné aku a regler.
Přetížený reg to asi nebude zkoušku jsem udělal i tak že že jsem servama ani nehnul a jen jsem šel dál s vysílačem a serva se začala klepat.
Výsledek byl skoro stejný jako s multimetrem vloženým mezi pohonné aku a regler.
Přetížený reg to asi nebude zkoušku jsem udělal i tak že že jsem servama ani nehnul a jen jsem šel dál s vysílačem a serva se začala klepat.